Feeling Unappreciated? 31 Uappreciated Quotes for å styrke deg

Feil uoppskattet er ikke alt i tankene dine. Vi vet alle når vi blir tatt for gitt, kan du empati med disse uerfarne sitater?

Er det noe verre enn å føle at ingenting gjør deg en forskjell for de rundt deg? Mange mennesker finner lykke til å få andre til å føle seg lykkelige.

Men når du ser deg rundt og ser at du ikke har gjort noe for deg selv, og alt for alle andre, men ingen synes å legge merke til, virker det som en sløsing. Hvis du føler deg uoppskattet, gjør disse sitatene at du ser at du ikke er alene.

Et forhold skal dreie seg om å gi og ta, men hvis alt du føler er tatt for gitt, er det ikke sunt for alle involverte. Noen ganger er det vanskeligste å undersøke din fagforening, dine følelser og å fortsette. [Les: 16 grunner til at det er så enkelt for alle å ta deg for gitt]

31 misfornøyd sitater for å hjelpe deg å forstå deg selv

Hvis disse 31 sitatene om å føle seg unappreciated slå et akkord med deg, inspirere deg, eller få deg til å føle deg mindre alene, bruk dem som katalysator for endring i livet ditt og forholdet ditt.

#1 "Noen mennesker er ikke lojale mot deg ... de er lojale mot deres behov for deg ... når deres behov endres, så gjør deres lojalitet." Hvis noen bare er lojale mot deg fordi de vil ha noe fra deg, betyr det at du er utskiftbar. Du burde være med noen som ønsker deg fordi du er unik, en av en slags, og kjærligheten i livet deres. [Les: Hvordan gjenkjenne og avslutte giftige forhold]

#2 "Bare husk når du ignorerer henne, lærer du henne å leve uten deg." Når du først føler deg ignorert, er det ikke lite sannsynlig å bli den galne kjæresten, skrikende, begynnende kamper, gjør i utgangspunktet noe å bli hørt.

Hvis du har kommet til det punktet du er forbi det stadiet og egentlig ikke har noe å si, begynner du å se at du kan stå helt fint alene. Så gjør det!

#3 "Min lave selvtillit blir ikke bedre ved at du forteller meg at jeg er pen." Sjarmeren i livet ditt venter til du har fått nok. Deretter benet han kaster deg er "du er vakker", eller sier noe om ditt fysiske utseende.

Vi alle lengter etter å bli elsket for hvem vi er på innsiden, ikke ute. Hvis det er alt han kan si når du er følelsesmessig naken foran ham, så får han det virkelig ikke eller du i det hele tatt. Det kan være på tide å flytte sammen.

#4 "Det ville være for enkelt å si at jeg føler meg usynlig, i stedet, jeg føler meg smertefullt synlig og fullstendig ignorert." Å være usynlig gjør at du føler at du kan forsvinne, og han ville bare erstatte deg uten å hoppe over et slag. [Les: Vitenskapen bak å kreve dem mer når du føler deg ignorert]

#5 "Du må slutte å gjøre ting for noen når du finner det som forventes i stedet for verdsatt." Ofte de ekstra tingene vi gjør i våre relasjoner for å gjøre noen glade, blir normen og hva som forventes. Ikke bli lurt til å tro at alle de fine tingene du gjør, er bare det som noen ville. Du er spesiell.

#6 "Resentment er et varslingssignal for nødvendig endring." Gjerning vokser bare. Hvis du ikke kan nippe det i knoppen, er det som kreft og spiser vekk på din egenverd og dine følelser mot din betydelige andre.

#7 "Min eneste beklagelse er at jeg ikke fortalte nok folk til å f * ck av." Lære å si nei, fortelle folk å f * ck av, eller ikke bry seg om hva folk tror er et veldig vanskelig følelsesmessig sted å komme til. Hvis du kommer dit, er det imidlertid en av de mest befriende måtene å leve et lykkelig og mer godt justert liv på. [Les: 20 tegn på at du er et folk som pleier og ikke skjønner det]

#8 "Ikke glem at en persons største følelsesmessige behov er å føle seg verdsatt." - H. Jackson Brown. Alle ønsker å føle seg verdsatt. Hvis han sier at han ikke bryr seg om hvordan du føler om ham, ligger han. Prøv å behandle ham med samme disinterest og se hvor godt han håndterer den.

#9 "Det er enkelt, kvinner bare nag når de føler seg unappreciated." Hvorfor kvinner kvinnen? Jeg hører sjelden dem utenom et forhold. Hvis vi ikke føler oss så ansvarlige for alle og alle i vår nærhet, ville vi ikke føle behovet for å sikre at alle var i orden og gjøre det de trenger for deres eget gode. Du nag fordi du må si det 20 ganger for å bli hørt i stedet for bare en gang. [Les: 13 trengende tegn du er for tilgjengelig for din partner]

#10 "Ingen tekst? Jeg forstår. Ingen samtaler? Jeg forstår. Ingen tid for meg? Jeg forstår. Men når du ser meg med noen andre, håper jeg du forstår. " Hvis en fyr behandler deg som om du er et tilbehør i livet hans, skal han en dag finne en ny ascot.

#11 "Å være i en situasjon der du ikke er verdsatt, kalles ikke lojalitet. Det kalles å ødelegge ditt eget hjerte. " Noen ganger er det vanskeligste å gjøre i noe forhold, å vite når du skal gå bort.

Feil uten verdsettelse er vanskelig fordi det ikke er noen konkrete grunner, bare følelser. Å holde seg ut av en viss engasjement eller lojalitet som du lovet før du visste at ting ville bli så ille som de er, gjør ingenting annet enn å tillate deg selv hjertesorg og at han ikke skal være den beste han mulig.[Les: Når å gå vekk fra et forhold: Baby boomers vs oss]

#12 "Gjør det beste du kan til du vet det bedre. Så når du vet bedre, gjør det bedre. "- Maya Angelou. Hvis du forblir forbi det punktet du blir tatt for gitt, har du dessverre ingen å klandre, men deg selv. Det tar styrken å forlate en situasjon, men du må elske deg selv mer enn kjærligheten du har for personen som mishandler deg.

#13 "La meg oppdatere minnet litt. Jeg var den som lyttet til dine problemer. Jeg var den som tok din skurk. Jeg var den som faktisk brydde seg om deg. Jeg var den som stakk rundt selv når alle fortalte meg å forlate. Jeg var den som sto opp for deg. Jeg var den som elsket deg, selv når du ga meg all grunn til ikke. Til slutt var jeg den som var der for deg da ingen andre var. "

Gi aldri deg selv mer enn du vil spørre noen for deg selv, spesielt hvis det går ubemerket eller faller på døve ører.

#14 "En jente trenger ikke noen som ikke trenger henne." Du tror kanskje han er kjærligheten i livet ditt, og du trenger ham. Men hvis alt han gjør er å dra deg ned og få deg til å føle seg ensom, er det eneste du trenger ham for å gjøre deg ulykkelig. Det kan du gjøre alt på egen hånd.

#15 "En av de vanskeligste delene av livet er å avgjøre om å gå bort eller prøve hardere." Hvis du har prøvd alt og det ikke virker, må du slutte å prøve. Det virker ikke. [Les: 18 følelser du ikke burde føle i et sunt forhold]

#16 "Jeg må slutte å gjøre ting for folk som ikke ville gjøre ting for meg." Sanne ord å leve av, vanskeligere i praksis.

#17 "Når du alltid er der for folk, slutter de å sette pris på deg fordi dine favoriser er nå forventninger." Når du fortsetter å gjøre ting for folk, og de ikke setter pris på det fra starten, begynner de å tro at de har rett til din kjærlighet og alt du gjør. Ingen har rett til ditt hjerte; det er noe de må tjene.

#18 "I dag føler jeg meg forladet, stygg, vondt, vondt, uansett, ubrukelig, usynlig, som jeg ikke tilhører, ikke verdig kjærlighet, håpløs, unappreciated, numb ... never mind jeg føler meg som denne hver dag." Hvis noen får deg til å føle noen av disse følelsene for en dag, vurder på nytt deres innflytelse. Hvis det er alt de får deg til å føle, må du vurdere å pakke posene dine. [Les: Hvordan gjenkjenne og stoppe egoistiske mennesker fra å skade deg]

#19 "Noen ganger forventer vi mer fra andre fordi vi ville være villige til å gjøre så mye for dem." Det er alltid en vanskelig realitet å finne ut at du ville gjøre mye mer for noen andre enn de noen gang ville gjøre for deg. Det er noen der ute som vil elske deg slik du trenger. Ikke sett deg for nest beste.

#20 "Noen ganger merker folk ikke på tingene vi gjør for dem før vi slutter å gjøre dem." Vi er skapninger av vane. Hvis noen gjør noe for oss igjen og igjen, slutter vi å være takknemlig, og vi begynner å føle seg berettiget. Hvis du tror at noen ikke setter pris på hva du gjør, kan du finne ut om det er sannheten ved å avbryte dine gode handlinger og se hva de gjør.

#21 "Noen ganger beklager jeg å være hyggelig, unnskyldende når jeg ikke gjorde noe galt, og gjør uverdige mennesker en prioritet i livet mitt." Hvis du er en pleaser, føles livet ganske unappreciative.

#22 "Jeg vet hva jeg tar med på bordet, så stol på at jeg ikke er redd for å spise alene." På et tidspunkt må du se deg om og spørre deg selv om du bor hos noen fordi de er gode for deg, eller hvis du er redd for å være uten dem. Hvis du blir fordi du ikke vil spise alene, bør du vurdere at det å spise alene i stillhet er bedre enn å spise med noen andre i stillhet. [Les: 15 avslørende sannheter om å føle seg alene i et forhold]

#23 "Bli forelsket i noen som fortjener at hjertet ditt ikke spiller med det." Kjærlighet er en toveis gate. Hvis du bare går på en måte, kan det være på tide å finne avkjørselen.

#24 "En manns største feil er å gi en annen mann en mulighet til å få sin kvinne til å smile." Ikke alle menn er de samme. Det er noen der ute som vil sette pris på de tingene du gjør, lover jeg.

#25 "Jeg presset alle til side for deg, og du presset meg til side for alle." Hvis du gjør dem til prioritet og ofrer deg selv, men de ofrer ikke for deg, er det på tide å flytte sammen. [Les: 14 tegn på din beste venn er ikke din beste venn lenger]

#26 "Hvis noen ikke setter pris på din tilstedeværelse, gjør dem setter pris på ditt fravær." Fravær gjør hjertet til å vokse, så vær fraværende og se hva som skjer.

#27 "Det kommer en tid når du må slutte å krysse hav for folk som ikke ville hoppe for vann." Det er ikke et tilfelle av jo mer du gjør, desto mer vil de sette pris på deg. Det er mer som jo mer du gjør, desto mer vil de ta for gitt og forvente. [Les: Hvorfor bør du aldri gjøre noen til en prioritet når du bare er et alternativ til dem]

#28 "Det er trist når du innser de som du brydde deg så mye om, kunne være så uforsiktig om deg." Noen menn er bare ikke i stand til å elske deg slik du trenger. Det er ikke din feil, men det blir din feil hvis du blir i dårlig situasjon.

#29 "Vi lever i en verden av engangsartikler, men du er ikke en av dem. Du er uerstattelig, enestående, og det vil aldri være en annen deg. Du er ikke disponibel. Ikke la noen fortelle deg annerledes. " Noen ganger sier de ikke det direkte, men deres handlinger taler høyere enn ord. Hvis de får deg til å føle seg erstattet, er det på tide å la dem prøve å finne noen så fantastisk som du skal erstatte deg. [Les: Blir jeg tatt for gitt? 16 diskrete tegn]

#30 "Noen sier at jeg er for følsom, men sannheten er at jeg bare føler for mye. Hvert ord, hver handling, og all energi går rett til mitt hjerte. " Det er greit å være en svært følsom person, det betyr bare at du må finne en personlighetstil som bedre forstår deg og kan la deg være deg og sette pris på det.

#31 "Folk ble skapt for å bli elsket. Ting ble opprettet for å bli brukt. Grunnen til at veien er i kaos er ting som blir elsket, og folk blir brukt. " Hvis du føler deg brukt, er det kanskje på tide å treffe veien.

[Les: Giftige mennesker: 25 tidlige advarselsskilt for å passe på]

Det er mye bedre å føle seg ensom utenfor et forhold enn i ett. Utenfor en forlater døren åpen for å finne noen som vil elske og sette pris på deg slik du vet at du fortjener.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar