Føler seg fast i livet? Hvordan Bytte Veibeskrivelse & Leve Din Drøm

Føler du at du er helt tapt og retningsløs? Hvis du føler deg fast i livet, så er det du trenger å gjøre for å komme deg ut av rutene dine.

Når vi er barn, har vi alle store drømmer. Noen vil gjøre det til NFL, noen vil være filmstjerner, andre ønsker å starte en bedrift, og andre ønsker å bli gift og leve lykkelig etterpå.

Så skjer livet.

På en eller annen måte virker mange mennesker en dag for å føle at de sitter fast i livet. De lurer på, "Hvordan kom jeg hit?" Og de kan ikke engang vite hvor "her" selv er. Alt de vet er at det ikke er hvor de vil være.

Føler du deg sånn? Sannsynligvis, ellers ville du ikke lese dette.

Det kan føle seg håpløst å sitte fast i livet. Du kan være deprimert og vil gi opp drømmene dine, eller noen gang finne lykke. Men ikke frykt! Du kan komme deg ut av ruten din og bli inspirert og begeistret med livet igjen. Det kan ikke være lett, men det er sikkert noe du kan oppnå!

Hva å gjøre hvis du føler deg fast i livet

Jeg kjenner personlig mange, mange som har vært der - fast i livet. Noen av dem er fortsatt der på bunnen av avgrunnen, men det er bare fordi de ikke har tatt noen tiltak for å gjøre sitt liv bedre. Men andre har tatt tiltak, og ikke bare har de gjort sitt liv bedre, de er lykkeligere enn de noen gang har vært før.

Du må lure på hva de gjorde for å komme seg ut av å bli sittende fast i livet. Vel, her er noen ideer for deg å prøve. [Les: Hvordan nyte livet og gjøre det minneverdig]

# 1 Journal. De fleste skriver ikke ned sine tanker. I stedet har de ganske enkelt tonnevis av overbevisninger og andre negative ting som går gjennom hodet. Så, hvis du tror at en av grunnene til at du føler deg fast i livet, er på grunn av alle dine negative tanker, vel, skriv dem ned.

Skriv i en journal hver dag. Så gå tilbake og les den. Når du gjør det, kan du oppleve at du var for dramatisk når du skrev den, og det kan gi deg perspektivet du trenger for å være mer positivt og bli unstuck. [HelloGiggles.com: 10 ting å huske når du føler deg tapt i 20-årene]

# 2 Skriv ned fordelene og ulemperne i livet ditt. La oss innse det - vi lever i en svært negativ verden. Heck, alt på nyhetene i disse dager er ingenting annet enn mord, terrorisme, kriger og negativ politikk. Så det er ikke rart at du sitter fast bare å tenke på hva som er dårlig om livet ditt.

Du vil kanskje gjøre denne øvelsen i din journal. Men skriv ned alt godt og dårlig om livet ditt. Hensikten med dette er to ganger. Først må du tenke på hva som er bra om livet ditt - noe du kanskje ikke pleide å gjøre. Og når du ser på problemene dine, kan du se på dem mer objektivt og finne en måte å fikse dem på. [Les: Mantraer å leve ved - 14 enkle mantraer som vil forandre livet ditt]

# 3 Skriv ned essensen av livet ditt. Kanskje en av grunnene til at du føler deg fast i livet, er fordi du hater din jobb eller karriere. Jeg vet altfor mange mennesker som bare går gjennom bevegelsene og frykter å gå på jobb hver dag.

Hvis du er en av dem, kan du prøve dette. Hva er essensen av det du vil gjøre? Ikke spesifikkene som å si, "Jeg vil være advokat." Men spørsmål som ... vil du lære? Ønsker du å selge ting? Eier du en bedrift? Hva er det? Når du har funnet ut det, må du vurdere en karriereendring. [Les: 15 ting alle bør vite om hvordan man skal leve et lykkelig liv]

# 4 Prøv ting ut av din komfortsone. Noen mennesker er bedre på dette enn andre. Men hvis du føler deg fast i livet, hvorfor ikke gjøre noe vill og gal?

Kanskje prøv å dykke eller hoppe på himmelen. Det vil nok skremme helvete ut av deg, men hva det også vil gjøre er å føle deg exhilarated og levende. Tross alt, er det ikke det du prøver å finne? Aliveness?

# 5 Bli med nye klubber for å møte nye mennesker. Du kan også prøve å møte nye mennesker. Bli med en profesjonell nettverksgruppe, eller prøv og intramural sport. Uansett hva du gjør, er poenget å komme ut av huset, møte folk du aldri ville ha møtt før, og prøv å bli inspirert av dem.

# 6 La huset være oftere. Noen mennesker føler seg fast i livet rett og slett fordi de er introverts og ikke søker etter sosial aktivitet. Hvis du er en av disse personene og pleier å være en homebody, prøv å bytte det opp. Hvis du forblir låst opp i huset ditt for lenge, blir det deprimerende. Så kom deg dit! [Les: Hvorfor føler jeg meg så alene? Svarene som kan forandre livet ditt]

# 7 Flytt til en ny by. Ja, jeg vet at dette høres litt radikalt ut. Jeg mener, du kan ikke bare opp og slutte jobben din, kaste en pil på et kart, pakke posene dine og gå ut i solnedgangen. Men du kan se etter en ny jobb i en annen by eller stat og planlegge bevegelsen nøye. Kanskje en sceneendring er alt du trenger for å føle deg inspirert igjen.

# 8 Gå tilbake til skolen. Kanskje du aldri har fullført din høyskole grad, og nå er du fast i livet fordi du har en galopp jobb. Vel, hvorfor ikke gå og få det diplomet ?! Mange nye muligheter vil åpne opp for deg hvis du har det papiret i hånden.I tillegg vil læring av nye ting og møte medstudenter hjelpe deg med å føle seg levende og vokse som en person. [Les: Følg dine drømmer - alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det]

# 9 Prøv online dating. Hvis du har vært singel lenge, kanskje det er derfor du har følt deg fast i livet. Online dating er ikke for alle, men det kan sikkert være gøy! Hvis ingenting annet, selv om du ikke finner din herre eller fru rett, i det minste kan du ha noen morsomme historier å fortelle en dag. Det er litt av en vinn-vinn.

# 10 Begynn å trene. Mange mennesker bare la seg gå over tid og ikke ta vare på kroppene sine. Når kroppen din føles som skit, kommer du til å føle deg som skit også. Så hvorfor ikke bli med på et treningsstudio? Du vil ikke bare føle deg fysisk og mentalt bedre, men du kan også møte nye mennesker for å bli venner med eller til og med date.

[Les: Hvordan finne veien tilbake når du føler deg helt tapt i livet]

Det er ikke uvanlig å føle seg fast i livet. Men egentlig, vil du føle deg slik for alltid? Selvfølgelig ikke! Så, hva venter du på? Hvorfor ville du ikke prøve å gjøre livet ditt bedre? Nøyaktig. Kom deg ut og ta livet med hånden!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar