Tapt i livet - Føler du deg fortapt i livet?

Føler du deg fortapt i livet? Føler du deg knust og ødelagt, og kan ikke hjelpe, men føler deg helt tapt i livet? Her er en lese som kan hjelpe deg med å finne veien.

Klikk henne for å lese introduksjonen av forfatteren og hans liv inspirerende stykke, â € œJeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt“

Å gå seg vill i livet er enkelt. Noen ganger kan det skje med oss ​​når vi minst forventer det, og før vi vet det, er vi hjelpeløse og føler seg tapt i livet.

Tapt i livet

Føler du deg fortapt i livet? Føler du at trappene til suksess er uendelig, uansett hvor lenge du klatrer?

Hvis du leser innledningen, vil du vite at vi alle går seg vill i livet og føler oss hjelpeløse, men det som betyr noe, er hva vi gjør når vi går seg vill, og hvordan vi tar de beslutningene som er viktige i livet.

Føler du deg fortapt i livet?

Noen ganger, når vi må ta et livsendringsbeslutning, eller til og med noen få mindre beslutninger, spiller vi trygt og tar den første anstendige beslutningen som kommer til vårt sinn. Men det er ikke alltid riktig å gjøre, fordi den lille beslutningen kan forandre livet ditt.

Og stol på meg, livet gir deg ikke feilen enkelt. Jeg var alltid en forfatter og en høyttaler, men jeg antok det logisk, en ingeniør ville være et bedre yrke.

Jeg ga opp den kreative siden av meg og tok for å studere vitenskapen, som jeg likte mye. Det tok meg ikke lang tid å innse hvor feil jeg skulle ha valgt denne banen. Det er en god vei, men for meg var den banen som ledde meg bort fra drømmen min.

Jeg led gjennom fire års teknisk ingeniørkurs og la et annet år til å fullføre kurset, og gni salt på mine sår.

En ingeniør er et stort yrke, men det var bare ikke min kopp av livet. Jeg gjorde en feil og betalt ved å miste fem år i mitt liv, fast i et fagområde jeg ikke ville ha på et universitet jeg hatet med hele mitt hjerte, i en by to timer unna sivilisasjonen. Jeg var helt tapt.

Jeg er tapt i livet

Jeg ble fortært med hat, jeg var så tapt i livet, jeg visste ikke hvor jeg var, eller hva jeg ønsket å være. Det så ut som om jeg ville ende opp med ingen positiv utdanning og intet liv. Jeg var helt tapt i livet.

Du skjønner, jeg er ikke en taper. Jeg har en IQ som er høyere enn 99,9 prosent av befolkningen i verden. Jeg er lidenskapelig med arbeidet mitt, og jeg kan tenke, og likevel kunne jeg knapt skrape gjennom en grad som har gitt gode jobber til millioner av mennesker.

Var jeg dum eller var jeg sta? Virkelig, jeg var nettopp tapt i livet. Og det er hva som skjer med gode, lidenskapelige mennesker som sitter fast på feil jobb eller på feil sted. De går seg vill. Så bestem deg hva du vil ha ut av livet, og planlegg det. Hvis du tror at du kan gjøre det, og du ser ut til å gjøre en god jobb på det, mister du ikke din lidenskap. Men til tider kan lidenskapen overstyrke logikken og stemmen i hodet ditt. Vær sikker på at du kan gjøre en forskjell før du setter deg på reisen.

Før du går ut for å lage historie og oppnå drømmene dine, er det noen ting du må trene i hodet ditt, så du må aldri føle seg fortapt i livet.

Tapt i livet # 1 VET DIN SUCCESS-STORY

Nå, hva er det du egentlig vil ha ut av livet ditt? Er det rikdom, berømmelse eller noe annet? Hver persons drøm er annerledes, og din venns definisjon av rikdom kan være svært forskjellig fra din. Å si "Jeg vil være rik" er ikke slutten på planleggingen. Det er de små aspektene som betyr noe.

Ønsker du å være rik nok til å kjøpe et hus og leve av gjeld? Ønsker du å være rik nok til å eie en 35 fem acre villa utenfor stranden side med tretten biler og ni hunder? Eller vil du ha nok til å få to ender til å møtes? Drømmer vil forandre seg, og lidenskapen tar deg foran.

Men til å begynne med, må du referere til drømmen din, slik at du ikke blir tapt i livet. Suksess er hva alle ønsker. Tenk på hva du vil oppnå i livet ditt. Husk, penger er vanligvis førsteprioriteten, men hva vil du med det?

Tapt i livet # 2 HVA KAN DU SIKKER?

Alle har en terskel for ofre. Noen presser videre, og noen gir opp på det aller første tegnet av trussel. Vi jobber hardt, bare i håp om ikke å la oss ned, men hver dag kommer vi over hindringer, store og små, og det er ikke lett å overvinne dem alle uten å skade oss selv.

Når du vil ha noe, må du lide en lik grad av smerte og tap før du oppnår det. Så spør deg selv, er du klar til å drømme stort, eller vil du være villig til å ta det sakte, ett steg om gangen, hvor smerten blir betydelig mindre. Vil du være villig til å brenne midnattsoljen? Vil du være villig til å miste helger og helligdager, kutte utgiftene dine til et minimum, eller vil du være villig til å kutte ned på tiden du bruker med din partner? Dette er noen ting du må tenke på før du hopper videre.

Tapt i livet # 3 NØKKELVÆRDIER

Når du er yngre og mer ambisiøse, begynner og drøm drømmene dine med penger. Du tror at pengene vil kjøpe deg alt og alt. Men dette er den eksakte typen ting som kan få deg til å føle seg fortapt i livet.

Ønsker penger og ingenting annet er bra, til en viss grad, men på et tidspunkt må du tegne linjen. I virkeligheten kan penger ikke gi deg alt. Det kan bare gi deg et trykk i riktig retning.Så hva er verdien du vil bli knyttet til? Vil du gjøre en forskjell for å leve med dine tanker og ideer, eller ved å få folk til å le, eller ved å helbrede andre, eller ved å lede dem til bedre beite?

Dette kan virke idiotisk, men husk at når du tjener penger på et tidspunkt i livet ditt, vil dine nøkkelverdier være viktigere enn noe annet. Selv om dette er et tidlig skritt, gi det en tanke. Ditt liv vil bli mye mindre rotete, og du vil bli mye lykkeligere når du kommer dit.

Tapt i livet # 4 VEK DIN OPTIONS

Sanne, lidenskapelige mennesker har et mål, og de holder seg til det. Men til tider setter dumhet eller arroganse inn og vi får en skummel samling av lidenskapelig dumhet. Bare for å være sikker på at du ikke sitter fast i det rotet, ha en god plan B.

Det er lett å bygge slott på himmelen, men det er når du våkner at du skjønner hvor vanskelig ting kan være. Husk at det er din lykke som betyr mest, så hør på stemmen i hodet ditt, og tolk det godt. I stedet for å prøve å gjøre det på toppen på dag ett, planlegg babyens trinn. Og helst, velg en karriere som har flere alternativer.

Selv om du går halvveis og innser at du ikke skar for noe, kan du fremdeles fortsette ved å velge en alternativ visjon i samme linje med din faktiske drøm.

Lost in life # 5 LOOK BEFORE LEAPING

De fleste mennesker er ekstremt ambisiøse. Det er aldri ille å være ambisiøse skjønt. Ambisjon er veikartet til et eventyrlystne liv. Men å ta på seg et eventyr uten omhyggelig planlegging, gjør ikke en til eventyr. Det gjør dem til en vagabond.

Forskjellen, eller den manglende lenken, mellom en kjent eventyrer og en skitten vagabond er ganske slank. Bare et enkelt kart, og en ide. Så før du hører på stemmen i hodet ditt for å flytte inn i grønnere, lykkeligere beite, planlegg trinnene dine, og vær klok nok til å planlegge med hodet ditt i stedet for ditt hjerte.

Tapt i livet # 6 MINNE AV DIN LIV

Hvilken arv vil du forlate her når du går videre? Hva vil du at folk skal si om livet ditt og deg som en person? Hva vil du være kjent for? Hva vil du ha om din dødsdom å si om deg? Å vite hvor du vil ende opp gjør at du velger veien for å komme dit, og holde styr på fremgangen din, uendelig enklere.

Når du er ung, er du ikke veldig glad for å bli husket. Alt du er fokusert på er hvordan du kan unngå å føle seg fortapt i livet. Men som alder fanger opp med deg, vil du gjøre alt du har gått glipp av i den tidligere delen av livet ditt.

Vil du fortsatt føle seg fortapt i livet?

Lag ditt eget kart og planlegg din egen reise. Ingen har virkelig å føle seg fortapt i livet. Jeg var også tapt i livet, men det var bare øyeblikkelig. Du kan også føle deg fortapt, og du kan ikke vite hva du gjør. Du kan oppleve dette i noen år nå. Men husk, det er bare noen få år av hele livet ditt.

Det er som å stoppe på livets motorvei og spørre om veibeskrivelse, fordi du er fortapt fortapt. Og det er det. Vi har alle muligheter og vilje til å følge vår lidenskap og unngå å gå seg vill i livet.

Din verden kan være spennende og full av lidenskap, hver eneste dag. Men selv i ditt eget livskart, er det lett å gå bort og bli strandet i et svømmepøl. Så lytt til deg selv og la din lidenskap ta deg frem til dine drømmer om lykke.

Lykke, uansett, er bare ett skritt unna, så våkn opp hver morgen, og spør deg selv det samme spørsmålet: "Er jeg virkelig glad i dag?" En dag, ikke langt inn i fremtiden, vil du svare på det spørsmålet med et bekreftende svar.

Husk at vi alle føler seg fortapt i livet. Og vi vil alle fortelle oss på et tidspunkt, "jeg føler meg fortapt i livet". Men det som virkelig betyr noe, er hva du skal gjøre med det. Og i hvilken retning skal du ta et barnesteg i en bedre verden av lidenskap og lykke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar