Jeg føler meg ensom: 30 måter å overvinne følelser av ensomhet

Det er mange grunner til at en person kan føle seg ensom, både innenfor og utenfor et forhold. Uansett årsak, kan du prøve disse 30 botene.

"Hvorfor er jeg ensom?" Er et av de mest undersøkte spørsmålene på internett. Det er flere milliarder mennesker på denne jorden som har mange måter å koble til hverandre, men det er ensom å være en epidemi. Det har aldri vært så mange måter for oss å nå ut til andre mennesker, og vi har aldri vært så sosialt knyttet, men det er et stort antall av oss som føler seg alene blant mengden.

Hvordan overvinne ensomhet når du føler deg ensom

Ensomhet er definert annerledes av alle, og det er mange forskjellige grunner til at du kan være ensom. Noen ganger kommer det fra utsiden, men det meste kommer fra innsiden. Nøkkelen til å overvinne ensomhet er å lære å leve med deg selv. Prøv disse 30 tingene å føle seg mindre ensomme.

# 1 Ha en fest. Når du har en fest eller en sammenkomst, tvinger den deg til å kommunisere med folk som du kanskje ikke normalt ser. Det kan også oppfordre deg til å få nye venner eller invitere nye mennesker. [Les: Hvordan snakke på fest og få inntrykk]

# 2 Bli med på et treningsstudio. Ikke bare vil trene hjelpe jage depresjon unna - det er også et flott sted å møte mennesker med lignende interesser.

# 3 Gå en tur. Når du går en tur rundt i nabolaget, er det sannsynlig at du kommer til folk. Det vil gi deg en bedre følelse av fellesskap.

# 4 Få et kjæledyr. Å ha en furry venn rundt å elske deg betingelsesløst er en utmerket måte å føle seg mindre alene på. De kan kanskje ikke snakke med deg, men de venter på å ønske deg velkommen hjem etter en lang dag. [Sjekk ut: 7 kraftige måter å bekjempe og bryte ut av ensomhet]

# 5 Slå på en samtale med noen du ikke kjenner. Gjør et løfte om å snakke med noen nye hver dag. Selv om det bare er noen tilfeldig person i heisen, vil det få deg til å føle seg mindre alene, og det vil gi deg selvtilliten til å danne nye relasjoner.

#6 Send meldinger med jevne mellomrom til dine gamle venner. Ofte er vi ikke de eneste som føler seg ensom, så er menneskene i våre liv med hvem vi har mistet kontakten. Å sende en tilfeldig e-post eller en tekstmelding til en venn, lar døren stå åpen for at de skal svare, og får deg til å føle at du nå ut. Å ta vare på vennskapene dine vil hjelpe deg med å innse hvor elsket du er.

# 7 Bli med i en yogaklasse. Yoga er en utmerket måte å koble til igjen med kropp og sjel. Det er ikke bare en utmerket måte å møte nye mennesker, men er en kraftig måte å gi deg tid til å reflektere, meditere og være stille slik at du kan lytte til din indre stemme. [Les: Hvorfor er indre skjønnhet viktigere enn ytre skjønnhet?]

# 8 Planlegg en gutt eller jenter natt. Vi blir så fast i våre daglige rutiner, vi tar ikke tid til å koble med venner. Finn en gruppe jenter eller gutter og start ukentlige middagsutflukter. Du vil bli overrasket over hvor mange andre folk ser ut til å komme seg ut av deres daglige grind.

# 9 Gå på filmene selv. Å gå på film alene kan høres ut som noe som vil gjøre deg ensomere. Ofte å være på egen hånd tvinger oss til å være ok med flygende solo. Å finne glede i å underholde deg selv er et veldig kraftig verktøy. Fordyp deg i en action thriller-det vil ta deg av dine problemer og få deg ut av huset.

# 10 Frivillig. Det er alltid de som er mindre heldige enn deg. Å besøke sykehjem eller frivillig arbeid på sykehuset gir deg et bedre perspektiv på hvor heldig du er. Det kan hjelpe deg med å telle dine velsignelser og se at livet er det du gjør, og ensom er ikke det du vil være. [Prøv: 5 måter frivillig arbeid kan bidra til å helbrede depresjon]

# 11 Gå på tur. Å være omgitt av naturen er som et pust av frisk luft. En tur er ikke bare en utmerket måte å få trening og rydde på hodet - det er noe om å koble til igjen med verden rundt deg som kan hjelpe deg til å føle deg mindre selv, selv når du er alene.

#12 Ditch Facebook. De fleste ser på sosiale medier som en måte å koble til. For noen kan de være giftige. Å se at alle alltid ser så lykkelige ut, kan få deg til å føle deg fri og som om noe mangler. Ingen legger inn bilder av seg selv som føler seg ensomme og isolerte. Du ser bare hva de vil at du skal. Å føle seg mindre alene, gå av Facebook og lage et spesielt poeng for å koble til igjen med folk du elsker i det virkelige livet. [Les: Hvordan lage ekte venner utenfor sosiale nettverk]

# 13 Bli med en støttegruppe. Det er massevis av støttegrupper for alle forhold. Hvis du er trist fordi du mistet noen i livet ditt, eller har en stor livsstressor, kan å finne likesinnede mennesker hjelpe deg med å trekke deg ut av en rut. En støttegruppe kan hjelpe deg med å føle deg akseptert og knyttet til andre.

# 14 Ta en klasse. Hvis du liker matlaging, sjekk ut lokalsamfunnet og se hva de har å tilby. Forbedre deg selv, eller engasjere seg i de tingene du elsker, kan få deg til å føle deg mindre som om du bare går gjennom bevegelsene. Å finne en lidenskap kan holde deg jordet og gjøre livet ditt mer tilfredsstillende.

# 15 Spør deg selv. Hvis det er noen i livet ditt som gjør at du føler deg ensom, er det viktig å forstå hvorfor og hvordan de får deg til å føle seg isolert.Er det deres behandling av deg, eller noe du føler og overfører til dem? Fortsatt å stille spørsmål til ensomheten din er viktig for å komme til roten av dine følelser. [Prøv: Ensomhet i et forhold - 4 â € œwhyâ € s og 7 måter å fikse det på]

# 16 Lei en livstrener. Å være ensom er noen ganger om å føle at livet ikke er det du forventet. En livstrener kan hjelpe deg med å definere nye mål og gi deg strategier for å jobbe mot dem. Når du arbeider mot noe, vil du ikke føle deg så fast og hjelpeløs.

# 17 Se en terapeut. Det er ingen skam å innrømme at du trenger hjelp. En terapeut kan være i stand til å hjelpe deg med å jobbe gjennom noen av grunnene til at du føler deg ensom og setter deg på veien for å overvinne din ensomhet. Noen ganger er det udiagnostiserte faktorer, som for eksempel depresjon eller sosial fobi som kanskje må tas opp.

#18 Start en journal. Det er sannsynligvis noen dager når du føler deg mer alene enn andre. Hvis du holder en daglig journal over hva som skjer i ditt liv, vil du snart begynne å se et mønster av atferd som fører deg nedover veien til å føle seg ensom. Bare ved å innse hva som gjør at du føler deg isolert, kan du forandre dem, men du vil ikke vite hva de er før du gjør en bevisst innsats for å undersøke dine tanker, overbevisninger og atferd. [Les: Lav selvværd - 5 trinn for å se deg selv i bedre lys]

# 19 Stopp teksting. Det er vanskelig å føle seg koblet til folk når du ikke snakker med noen. Sende en tekst er en enveiskast og gjør det ofte ikke mulig å engasjere seg med menneskene i livet ditt. Det kan være lettere å bare trykke på send, men det tar deg tid til å hente telefonen for å hente folk i livet ditt, slik at du kan føle deg mye mer engasjert.

#20 Donâ € ™ t utføre - spise middag. I stedet for å plukke opp mat til å ta med hjem og spise alene, kan du spise ute selv. Å være ute blant andre mennesker, vil få deg til å føle deg mindre alene. Ta en plass og avslutt måltidet ditt i en restaurant.

# 21 Ikke dra hjem etter jobb. I stedet for å trekke seg tilbake etter en dag på jobb, gjør et spesielt poeng for å lage planer minst en dag i uken. Når vi går hjem for å slappe av, er det vi finner hjem, og føler oss umiddelbart alene. Lag en plan for å gjøre noe, enten alene eller med en medarbeider. Tanken er å holde seg ut og være i blandingen av ting, i stedet for å gå hjem umiddelbart. [Altid hjemme? Sjekk ut: 14 signerer du er en homebody som trenger å komme seg ut mer]

# 22 Bli med i en intramural sports liga. Det er massevis av voksne sportsligaer. Enten det er en mesters svømmeteam, en fotballkamp for voksne eller et lokalt softball-lag, som samarbeider i en teamatmosfære, vil hjelpe deg å føle deg tilkoblet. Treningen er sikker på å løfte åndene dine. Sport er en fin måte å okkupere din tid på og få deg til å føle deg som en del av en gruppe.

# 23 Finn en hobby. Finn noe du liker å gjøre, det være seg å sy, antiquing, søke gjennom loppemarkeder, eller engasjere seg i mekanisk arbeid. Å være nedsenket i noe du liker, vil ta deg av å føle deg alene, og vil også skape et mål å jobbe mot som vil få deg til å føle deg mer personlig oppnådd.

# 24 Start en bokklubb. Bookklubber er en fin måte å bli kjent med folk på. Å ha grundige samtaler om litteratur hjelper deg å dykke litt dypere, forbi overflaten. Ofte er ensomhet forårsaket av å ha ingen ekte personlige forhold. En bokklubb vil hjelpe deg å snakke om dine erfaringer og utfordre deg til å tenke mer bevisst på livet. [Trenger du en hoppestart? Les: Hvordan motivere deg til å gjøre stort sett alt]

# 25 Bli med i en kirke. Kirker er et av de beste stedene å finne samfunn. Hvis du ikke er en religiøs person, må du ikke bli en. En kirke i ditt område vil sannsynligvis ha mange programmer som stiller spørsmål om menneskets tilstand, livets formål og det ukjente. Å hjelpe deg til å føle deg mer koblet til noe utenfor deg selv, kan hjelpe deg med å kaste deg ut av dine følelser av ensomhet.

# 26 Introduser deg selv til din nabo. Det er ikke uvanlig å ikke kjenne dine naboer, men det burde være. Hvis du bor et sted hvor naboer er i nærheten, ta initiativ, og presenter deg selv. Det kan ikke bare ende i en venn gjort: hvis du noen gang trenger en kopp sukker, har du noen til å spørre.

# 27 Ta en pause fra forholdet ditt. Hvis du er i et romantisk forhold, kan det være lurt å ta en pause. På den måten kan du se om du er ensom med dem fordi det er noe i deg som mangler, eller hvis du er med dem, gjør du ensomere enn å være uten dem. Noen ganger overbeviser vi oss selv om at ting ligger innenfor oss når de er mer eksterne i naturen. [Les: Hvordan å ta en pause i et forhold fungerer]

# 28 Ta en ferie. Å bli fanget i en rut kan noen ganger skje når du stirrer på de samme fire veggene. Ta din sparede ferie tid og gå bort med bare deg selv. Mens du er borte, fokusere på deg, delta i et eventyr eller en spa helg. Det vil hjelpe deg å koble til igjen med den viktigste personen i livet ditt: deg.

# 29 Si â € œno.â € Â Aldri å si nei kan få livet til å føles som en stor forpliktelse. Det kan også få deg til å fokusere på feil ting. Lære å si â € œnoâ € betyr at du kan ta valg for deg selv og finne det som gjør deg glad. En lykkeligere du er en mindre ensom deg!

# 30 Gjør forbi forhold. Noen ganger har vi ødelagte relasjoner som kan holde oss fast, føler seg ensomme. Å få nedleggelse er en utmerket måte å gå videre og la det være plass til å fylle med noen eller noe nytt. Å sette fortiden i fortiden, og å bosette seg eller reparere relasjoner kan hjelpe deg med å gå videre og finne det som gjør deg glad.

[Neste les: De tre stadiene å omfavne og til slutt overvinne ensomhet]

Å føle seg ensom trenger ikke å være en permanent tilstand. Å ta skritt for å bevege seg bortom dine følelser av isolasjon, kan ta bevisst innsats, men til slutt begynner du å se din verden utvide og oppdage alt potensial for å få forbindelser rundt deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar