Feed Me Mamma Breastfeeding Vest Review

Innhold

2015 - Shortlisted for 'Feed Me Mummy Breastfeeding Vest' Award!

Denne vesten er enkel å bruke til fôring. Det er en enkel ide å enkelt løse problemet med fôring. Ingen klemmer må fjernes med før fôring som gjør at prosessen med å forberede seg til å mate raskt og enkelt. Fordi det ikke er noen klemmer, var det mindre sjanse for å utsette verden for brystene når barnet ditt er ferdig med å mate.

Denne toppen er ikke designet for å bli slitt som yttertøy og foran er i hovedsak to paneler som møtes under bysten. Dette betyr at ingen gjennomsiktige topper eller åpne skjorter kan bæres over denne vesten.

Feed Me Mummy Breastfeeding Vest tilbyr mye privatliv mens du spiser. Det vasker godt, men trenger tilpasning når du legger på igjen etter vasking.

Selv om vesten er designet for å bli slitt under full topper (for eksempel T-skjorter), virket det veldig fint like under en cardigan. Det laget for diskret, men likevel superkomplisert fôring mens du er på farten.

2014 - Shortlisted for 'Feed Me Mummy Breastfeeding Vest' Award!

Feed Me Mummy's Breastfeeding Vest er stor verdi for pengene. Den har god, nøyaktig dimensjonering og en kvalitetsfølelse. Det er ikke så tykt at det er ubehagelig under andre lag med klær, og er fab som en pyjamatopp alene. Vesten støtter diskret amming, med en åpning like under bysten, og dekker opp etter preggy mumier. Toppen har ikke justerbare stropper, men det er et flott tillegg til en sykepleie garderobe, noe som gir ny mums selvtillit når du ammer i det offentlige. Produktet er grunnleggende, men også viktig!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar