Ny Teletubbies-serien lanserer snart!

Innhold

Fearne Cotton er å stemme et tegn i den nye versjonen av våre gamle favorittbarns TV-show - og vi kan ikke vente!

Den tidligere BBC Radio 1 DJ er å få henne tilbake til barnas TV på den kommende 21. århundre versjonen av BBC-serien, som inneholdt fremmede figurer Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa og Po og løp fra 1997 til 2001.

Fearne sa: "Teletubbies har et spesielt sted i hjertet mitt, så jeg er beæret over å være en del av dette elskede TV-showet. Som mor er jeg sikker på at den nye serien vil forstyrre en ny generasjon barn, og jeg vil sikkert være ser på med barna mine. "

Presentatøren - som har to år gamle sønn Rex med ektemann Jesse Wood, og som nettopp har født sitt andre barn - vil gi vokalen til Voice Trumpets mens 'Absolutely Fabulous' skuespillerinnen Jane Horrocks blir aliensens stemme Ny 21-tallet gadget, Tubby Phone.

Jane delte: "Jeg er veldig spent på å spille Tubby Phone i den nye serien. Den har en helt ny følelse, jeg synes det er morsomt, og det vil appellere til voksne så mye som det gjør barn."

I mellomtiden vil 'Harry Potter' skuespilleren Jim Broadbent også gi uttrykk for et tegn på den nye serien.

Å holde seg til den opprinnelige serien Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa og Po beholder sine huggable funksjoner, men har blitt oppdatert for å imøtekomme dagens små. Teletubbies har nå 21st århundre Touch Screen Tummies, som vil kringkaste vakre live actionfilmer, skutt fra et barns perspektiv.

>> Butikk for Fearne Cotton's graviditetstilstand

Historie: © BANG Showbiz. Foto: Ken McKay / REX

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar