Fader-datter relasjon: 10 pappa problemer det kan føre til

Innholdsfortegnelse:

Fader-datter relasjon: 10 pappa problemer det kan føre til
Fader-datter relasjon: 10 pappa problemer det kan føre til
Anonim

Hvis du vil vite hvordan følelsesmessig stabil en jente er, prøv å spørre om pappa hennes. Et forhold mellom far og datter er nøkkelen til en kvinnes lykke og liv.

Hvem ønsker ikke å være pappas jente? Pappa skal være fyren som står opp for deg, beskytter deg og ser på deg som om han skapte et mesterverk. Dessverre slutter ikke alle oss med eventyrfaren vi ønsker, og vi har heller ikke et perfekt forhold mellom far og datter for å huske fondly.

Forholdet som gutter har med sine fedre er også komplisert, men det er annerledes med jenter. Måten en jente ser på sin verdi, og måten mennene skal behandle henne, stammer alt fra de forestillingene hun fikk i hennes far-datterforhold. Like viktig som måten foreldrenes forhold til vil forkjøle sine fremtidige evner, er den måten hennes far fikk henne til å føle seg sannsynligvis overført til hver mann hun møter.

Viktige tegn i et far-datter forhold

Før du går til drømmets jente, er det viktig å se disse fortegnelsene at hennes forhold til faren hennes kommer til å gi deg drama i fremtiden.

Det kan ikke være klart hva slags forhold hun har med faren i utgangspunktet, så hold øye med disse tegnene.

# 1 pappas jente. Alle har hørt om denne typen forhold mellom far og datter. Hvis du daterer en "pappas jente", kommer du aldri til å leve opp til de standarder hun har om hvordan du skal elske henne eller hva hun fortjener. Pappa jenter er bortskjemt brats som får det de ønsker, ved å ikke gjøre noe annet enn å smile.

Det er ingen mening i å prøve å herske i deres forgjeves eller egoistiske natur; det er mer innblandet i dem enn pusten. Å få det de vil ha, er like enkelt som et smil, og hvis de ikke kan ha det de vil, vil de sannsynligvis se etter noen andre til å gi inn i sitt eget innfall. [Les: De 11 typer jentene du trenger for å unngå å falle for alle kostnader]

# 2 Trenger oppmerksomhet. Hvis du daterer en jente som har tilbrakt hennes levetid, prøver å få oppmerksomhet og / eller godkjenning av en avvisende far, lykke til. Hun er sannsynligvis en pleaser av naturen og vil bare gjøre noe for å gjøre deg glad.

Ofte i stand til å ta en avgjørelse alene, vil hun sette dine behov for seg selv. Det kan virke herlig i begynnelsen, men når hun ikke ser ut til å få nok av oppmerksomheten din, vil hun vende tilbake til den toårige som ville gjøre noe for å få det fra sin avskjedende far. Jo mer du prøver å mate inn i det, jo mer hun ønsker, og noen ganger det kan føre til et tomt hull. [Les: 20 tegn på at hun er en folkevenner og bare ikke skjønner det]

# 3 Den konkurrerende jenta. I dette forholdet mellom far og datter var jentene stadig kjempe for sin fars oppmerksomhet fordi hun hadde søstre eller brødre som var "gylne" barnet. Dette er typen jenter som er på kurs for å bevise noe for sin far gjennom å være den beste, gjøre den til nummer én, og være hvem og hva han ville ha henne til å være.

Etterhvert drømmer om noen andre enn de hun har til seg selv, på et tidspunkt vil hun innse at hennes liv ikke er så meningsfylt som hun ville. Aldri å oppnå det hun virkelig vil ha - pappas godkjenning - hun vil ikke være fornøyd med noe.

# 4 Hun idoliserte sin far. Dette er jenta som tror at solen steg og satt bare for pappa. Gjorde ingen feil, pappa var brødvinneren, den følelsesmessige støtteren, oppmerksomhetsgiveren … i utgangspunktet Superman til henne. Enten han virkelig var eller ikke, er ikke problemet - det er alt i hennes perspektiv.

Problemet med å dele jenta som avgudet sin far er at hun har urealistiske forventninger, ikke bare av hva og hvem han var, men hva og hvem du burde være. Hun forventer at du skal være der for henne 24/7, delta på henne hvert innfall, mens du på samme tid, uansett hva du gjør, vil det aldri være nok eller det hun trenger. [Les: Tar hun deg for gitt? 16 tegn på at du ikke er god nok til henne]

# 5 Den kritiske pappa. Datteren til en kritisk mann er fryktelig og engstelig hele tiden. Aldri å kunne gjøre noe riktig, vil hun forsøke å gjøre alt og være overfølsomt overfor enhver kritikk som noen legger på henne. Stadig prøver å vinne kjærligheten til en mann som påpekte nedfellene, vil hun sannsynligvis ha et veldig lavt selvtillit og aldri tro at hun er god nok. Det er ikke en lett ting for en mann å håndtere. Din jobb vil være å kontinuerlig øke henne mens hun fortsetter å fortelle deg hva en feil hun er.

# 6 Den fornærmende far. Den nedre høyre fornærmende far er en av de verste rollemodellene som en kvinne kan ha. De søker vanligvis menn som vil misbruke dem, og når noen er hyggelige mot dem, vil de tro det verste uansett.

Når du forteller henne at du elsker henne, vil hun trolig ikke tro på deg. Å lære seg veldig ung at kjærligheten ikke er ekte, hennes sluttspill er å unngå smerte ved å gjøre det som alle vil - men de føler seg veldig små i tillegg til følelsen av frykt og usikkerhet, noe som er vanskelig å overstyre. Tydeligvis er dette et forferdelig far-datter forhold. [Les: Hvordan håndtere et komplisert forhold]

# 7 Den forlatte jenta. Dette er jenter som mistet sin far eller ble forlatt tidlig. Vanligvis på grunn av skilsmisse eller tap av en far, tar den forlatte jenta det personlig og vil ha lavt selvtillit, og svært lite tillit til seg selv og deg.

Ser etter det første tegnet på at du skal kutte og dash, vil hun gjøre alt hun kan for å få deg til å bevise at du skal gå. Ofte er forholdet sabotert, disse jentene er svært vanskelig å elske fordi de venter på at den andre skoen skal slippe.

Når ting er for stille, rører de opp problemer. Når de føler seg komfortable, vil de finne en grunn til ikke. Det kalles den selvoppfyllende profetien - hun vil være så overbevist om at du ikke kommer til å holde seg rundt, hun kan få deg til å forlate. [Les: Oppgivelsesproblemer: hvordan det påvirker forholdet ditt]

# 8 Jenta som aldri kjente sin far. Dette er et veldig trist forhold mellom far og datter fordi jenta aldri kjenner faren hennes og har hatt det vanskelig å vite hvem hun er. Å vokse opp, det var vanskelig å se vennene hennes tilbringe tid med pappa og ha et godt forhold til dem.

Med bare hennes mor og henne mot verden har hun svært liten tillit til menn og har sannsynligvis blitt lært å være selvhjulpne og aldri "trenger" en mann. Og fordi en viss grad av avhengighet er sunn for ethvert forhold, kan denne typen jente være vanskelig å komme nær, og vil sannsynligvis aldri la henne vekte seg. Det kan få noen til å føle seg uønsket. Tross alt har de et naturlig behov for å beskytte kvinnen de elsker. [Les: Gale kvinner - 15 tegn jenta din er helt gal!]

# 9 Den beste vennen. Det er tider da en jente og hennes far har et utmerket vennskap. Det er en flott situasjon for deg fordi hun stoler på menn og vil vende seg til pappa for råd. Men hun innser også at han ikke er perfekt og gjør feil også.

Det største problemet, hvis det er en med denne typen jente, kommer til å være pappa i hennes liv. Ikke å miste sin lille jente, han kan bruke litt tid på å gjøre forholdet ditt vanskeligere, eller å røre opp problemer. Du trenger kanskje ikke å gjøre mye for hennes mentale stabilitet, men må kanskje betale litt mer oppmerksomhet som beroliger sin pappa at du er god nok til hans lille jente.

# 10 Den strenge pappa. Jenta som hadde en streng far, skal enten være veldig skjermet og umodne, eller hun skal ønske å rebel og se etter den "dårlige gutten." Ikke egentlig ute etter mannen til drømmene hennes, hun kan være på oppdrag å finne noen til å ta vare på henne eller gjøre henne far gal.

Hvis du oppdager at pappa var altfor beskyttende og beskyttende, vær forsiktig. Hun kan ikke ha en anelse om hvordan man skal leve i den virkelige verden. Du vil kanskje også være borte fra dette forholdet mellom far og datter. [Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt levende helvete]

Det er et gammelt ordtak om hvordan hvis du vil se hvordan en jente vil se fremover, se på moren hennes. I samme henseende, hvis du vil vite hvordan følelsesmessig stabil en jente er, er nøkkelen å se på far-datter forholdet hun har.

Slik lærer jentene hvordan man har forhold til menn. De styres av erfaringene hun har med hovedmannen i hennes liv, som frem til puberteten, er typisk hennes far. Hvis han er overbærende, for beskyttende eller fornærmende, vil det sannsynligvis påvirke måten hun relaterer seg til deg, forventningene hun har, og forutsetningene hun gjør om hvem du er.

[Les: Dating en jente med pappa problemer - 15 ting du må vite]

Den gode nyheten er at uansett hvilken type far-datter-forhold kvinnen din hadde, med litt tålmodighet og utholdenhet, kan du overvinne det meste av skaden som er gjort. Det er mulig å finne et modent og kjærlig forhold som ikke nødvendigvis er basert på hennes oppdragelse og barndom, men på din fremtid.

Populært emne