Fett tap piller: fungerer de?

Effektive fettforbrendere fungerer som en hyperdrive for stoffskiftet ditt - pop en pille, og kroppens evne til å forbrenne kalorier sparker inn i varphastighet. "Kosttilskuddstillegg gjør tre ting: øk fettoksidasjon under hvile og mosjon, øk kroppens evne til å metabolisere fett - konvertere det til energi - og produser varme i kroppen din for å hike opp energiforbruket, som kalles termogenese", sier sport nutritionist Aaron Deere. De er store løfter, så menns treningslag gikk for å undersøke hvor sant de er.

Hvilke jobber?

Koffein leverer på alle ovennevnte punkter, mens antioksidanter kalt katekiner i grønn te kan øke fettforbrenningsforholdene med 4,7%. Forskning på den sydamerikanske urtens yerba-kompis, som pleide å lage en type te, har vist at den tukker fettforbrenningsbokser på grunn av sin høye koffeininnhold.

Hvilke ikke?

"Noen supps kan ha vist gunstige effekter på dyr eller celler i et reagensrør, men det betyr ikke nødvendigvis at de oversetter til mennesker," sier Deere. Produsenter trenger ikke alltid å gi strenge bevis for deres krav, så vær våken. Den naturlige aminosyren-avledede karnitin og forskolin, som er produsert av den indiske coleusplanten, er begge involvert i fettoksidasjon, men bevis for at fordelene i supplementskjemaet er tynne på bakken.

Hvor mye er nok?

Før du lager opp på grønne teeskerter og banker på gryten, er det viktig å innse at du må kutte ned et plaskebasseng verdt å få noen merkbare fordeler. For grønn te-bevis indikerer at du trenger minst 8,6 g om dagen, som går ut på minst ni kopper. Konsentrert grønn teekstrakt kommer i pulver-, kapsel- eller pilleform og er en langt enklere måte å konsumere fettforbrennende katekiner på.

Hvor mye er for mye?

Koffein fungerer, men fettforbrenning er ikke den eneste effekten. "For å øke energiforbruket trenger du en høy daglig dose på 8 mg per kilo kroppsvekt," sier Deere. For en 80 kg mann, er det litt over åtte Starbucks korte Americanos på en dag. "Men for de som er følsomme overfor koffein, har det vært knyttet til angst, søvnløshet, opprørt mage og muskelskjelv." Grønn te inneholder koffein også, men i mindre mengder, men for mye av det kan også stunt opptaket av jern fra mat, noe som reduserer energiproduksjonen.

Dommen

Joel Snape, assosierende redaktør: "Fungerer fettbrennere? Ja, men det gjør også mange andre ting hvis du vil lene deg - og hvis du slår NitroCut (eller hva som helst) sammen med bruspip og cupcakes, kommer du til å treffe et stikkpunkt før eller senere. Det beste rådet, som vanlig, er * les etiketten * og * overdriv ikke det *. Tenk på dem som et hemmelig våpen: noe å bryte ut etter fremgangen du kan gjøre med fornuftig å spise og et solidt treningsprogram har stanset. "

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar