Fat -fighting carbonara oppskrift

Innholdsfortegnelse:

Fat -fighting carbonara oppskrift - øVELSER 2023
Fat -fighting carbonara oppskrift - øVELSER 2023
Anonim

Måltidet: Spaghetti carbonara

Blodsocker spiking hvit spaghetti og calorific dobbel krem gjør ikke en magert mann gjør. Heldigvis inneholder denne oppskriften hverken, slik at du kan nyte en munnvannende karbonara uten å bekymre deg for midjen din. Mangelen på hvite karbohydrater burde etterlate deg mye mindre oppblåst, mens osten og pancetta gir en kraftig suksess av muskelbyggende protein.

Byttet: Krem til naturlig yoghurt

'Mettet fett kan ikke være dårlig for deg i små doser, men dobbel krem er ekstremt høy i den,' sier Grey. 'Naturlig yoghurt er mye lavere i fett og kalorier - pluss det er også en stor kilde til stressreduserende vitamin B12.'

Bonusen: Mer energi, mindre celleskader

Egg tilbyr mye energiforsterkende vitamin B2, mens fullkornspaghetti inneholder mer mangan enn hvitt, noe som gir deg mer beskyttelse mot celleskader forårsaket av frie radikaler.

Oppskriften

ingredienser (serverer 2)

220g fullkornspaghetti / 1 spsk rapsfrø / 120g røkt pancetta / 4 eggeplommer pluss 2 hele egg / 6 tbsp fettfattig naturlig yoghurt / 6tbsp Lancashire ost, revet / Hvitvineddik / Hvit pepper, etter smak

Å lage

  • Tilsett rapsoljen i en panne med kokende vann og lag spagettiene i henhold til instruksjonene.
  • Mens spagetti er matlaging, skiv pancetta og stek - uten olje - til den er skarp. Legg pancetta på litt kjøkkenpapir og sett det til side.
  • Visp eggeplommer og yoghurt i en bolle, krydret med pepper og legg til 4 tbsp av osten.
  • Poke to egg i forsiktig kokende vann med litt hvit vineddik i den i tre minutter. Rør vannet før du legger eggene, og gi først noen sekunder til å sette før du legger til det andre.
  • Når spaghetti er klar, tørk det i en kolander, og la litt av fuktigheten kle seg til den. Rask tilbake det til gryten og legg til pancetta og egg og yoghurtblanding.
  • Rør grundig til alle spaghetti er dekket.
  • Legg pastaen i en dyp plate, dryss den resterende osten og topp med et pochert egg.

Kokken: Adam Gray

Adam Gray er executive chef på Skylon i Royal Festival Hall, London. Han har vært en kokk i 28 år og har hatt en Michelin-stjerne for 11. Han sykler 30 km om dagen, konkurrerer som løper og tog i krav maga.

Populært emne