Fat-Burning Workout: Ta tak i en barbell og hold fast

Når du vil fjerne kroppsfett så raskt som mulig, kan det være fristende å overkomplisere saker ved å prøve å gjøre for mange forskjellige ting på en gang i et desperat bud om å skifte det ekstra dekket. Men det er bare en måte hvor brennende kalorier for å akselerere fett tap bør være komplisert: å gjøre et barbell kompleks, som er flere øvelser gjort tilbake til baksiden med bare det ene settet.

Alt du trenger er en barbell, en liten plass og 15 minutter for å sjokkere kroppen din til å overgi sine fettbutikker, slik at du begynner å skape en slankere og hardere kropp. Dette fem-trinns barbell komplekset er så effektivt fordi det vil presse ditt hjerte, lunger og muskler hardt på kort tid for å oppnå svette og øke oksygenforbruket, slik at du gjør kroppen din til en kaloribrennende maskin.

Slik trener du

Legg vekten med en vekt du kan klare for alle reps av flytten du finner hardest. Gjør øvelsene i orden uten å hvile. Når du er ferdig med alle reps av det endelige trekket, hvil i to minutter, og gjenta kretsen. Gjør tre eller fire kretser totalt.

1 Deadlift

reps 10 Hvile 0sec

Stå med føttene skulderbredde fra hverandre, ta tak i baren med hendene like utenfor bena dine. Løft baren ved å trykke ned gjennom dine hæler og kjøre hoftene dine fremover, og hold en flat bakside. Senk baren under kontroll.

2 rumensk dødløft

reps 10 Hvile 0sec

Fra toppen av dødløftet, bøy knærne litt, deretter bøy fremover fra hoftene og senk baren ned foran dine shins til du føler en god strekk i hamstringene. Vend flyttingen tilbake til starten ved å skyve hoftene dine fremover.

3 Heng ren

reps 10 Hvile 0sec

Stativ holder stangen med et skulderbredde grep foran lårene. Klippe litt ned, kjør gjennom hælene dine for å eksplodere oppover, ved hjelp av momentum for å trekke baren opp til brysthøyde og fange den på brystet. Omvendt tilbake til starten.

4 Omvendt lunge (venstre ben)

reps 5 Hvile 0sec

Stå høyt med en vektstang som hviler over øvre ryggen. Hold ryggen oppreist og kjernen braced gjennom. Ta et stort skritt bakover med venstre fot, og senk til begge knærne er bøyd 90 °. Trykk av venstre fot for å gå tilbake til startposisjon.

5 omvendt lunge (høyre ben)

reps 5 Hvile 2min

Stå høyt med en vektstang som hviler over øvre ryggen. Hold ryggen oppreist og kjernen braced gjennom. Ta et stort skritt bakover med høyre fot, og senk til begge knærne er bøyd 90 °. Skyv av høyre fot for å gå tilbake til startposisjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar