8 berømte filmer som lærer dårlige leksjoner om kjærlighet

Filmer kan være gode læringsverktøy når det gjelder kjærlighet, men noen har en tendens til å savne markeringen. Her er 8 filmer om kjærlighet som har det galt.

Fra en ung alder, filmer er der for å fortelle oss å følge våre drømmer, tro på magi, kjempe for hva som er riktig, og at det alltid er lykkelig til å vente rett rundt hjørnet. For mange er det viktig å vokse opp med den herlige naisen troen på at kjærligheten overvinter alt, og at regnbuene faller positivitet som regndråper. Men hva med voksne?

Faktisk har det vært mange filmer rettet mot kjærlighet som kan sende ut feil beskjed og styre oss bakover inn i urealistiske forholdsforventninger. Så mye at noen forskere faktisk sier romantiske komedier er usunn for vår psyke. Vi er ikke så sikker på det. Uansett, vi regner ned 8 filmer om kjærlighet som gjør at vi øker øyebrynene våre.

Filmer som lærer oss alle feil leksjoner

Ja, de er underholdende, og muligens innsiktige på sin egen måte. Men til tross for â € œhappily ever afterâ € Â på slutten, kan disse filmene ha avslørt noen vridne leksjoner underveis.

# 1 Groundhog Day. Grumpy og usannsynlig værmann Phil tar hans nyhetsbesetning til Punxsutawney, Pennsylvania, for å vise prediksjonen til den lokale groundhog. Etter at prediksjonen er over, begynner Phil å leve samme dag igjen og igjen. Phil straks slipper å sove med tilfeldige jenter og finner forskjellige måter å drepe seg på, og begynner å fokusere på å redde folk som kommer i fare hele dagen.

Utover dette begynner Phil å lære dyp, personlig informasjon om hans medarbeider Rita i løpet av et par måneder, kanskje lenger. Fordi han lever den samme dagen igjen, gjør han sitt oppdrag å sove med Rita eller å få henne til å falle som forelsket i ham som han nå er med henne.

En morsom romantisk komedie som viser at den beste måten å vinne over en kvinnes hjerte er gjennom en stalkeraktig manipulasjon av følelser og informasjon. Yikes! [Les: 10 lurte teknikker, gutta bruker for å komme i buksene dine]

# 2 Den lille havfruen. Hver lille jentes klassiske Disney-drøm: Å ha en havfruehale, å synge som en nattergale, og å fange drømmets mann. Det er noe sjarmerende og romantisk om denne filmen, selv som en voksen. Likevel utgjør det noen uegnede leksjoner om kjærlighet til unge og inntrykkelige sinn.

For å oppsummere filmen i et pessimistisk lys følger historien teenagerminnen Ariel og hennes søken etter sann kjærlighet. Ved svømming til overflaten registrerer hun et skipbrudd og sparer en av skipets passasjerer, en prins av alle mennesker! Hun svømmer ham til kysten og synger om kjærlighet før han smiler ut i vannet.

Ved å fortelle sin far om sin uhyrlige, raske kjærlighet til et menneske, og hvordan hun er 16 og ikke et barn lenger! Han freaks ut og hun går av. Ariel gjør en avtale med en hekse som sier at hun vil gi opp å se at hennes far og søstre for evigheten skal bli menneske, og forfølge mannen hun bare møtte en gang, mens hun også gir opp sin gyldne stemme i bytte for et par ben. Selvfølgelig slutter historien med ekteskap og en lykkelig etterpå.

En flott film med en tvilsom melding som viser unge jenter at det er helt greit å følge jakten på lykke for en mann vi har bare knust på lenge, og slipper familie lojalitet i prosessen? Hm.

# 3 Notisboken. Denne filmen ender opp på en masse liste med kjærlighetsfilm "no-no" s for det rene faktum at det gir feil inntrykk av kjærlighet. For eksempel hevder mange at Noahs store hengivenhet til Allie ved å skrive brevene hennes hver dag i et år, gjenopprette et gammelt hus til hære og stjele henne bort fra mannen sin, bare setter kvinner opp for skuffelse når viser deres Prince Charming.

Kritikere flogte også filmens urealistiske syn på romantikk ved å si at Noah forfulgte ekstreme tiltak som er mer sannsynlig å bli vurdert som "force" i den feministiske alderen, snarere enn romantisk. På toppen av alt det, til tross for at det er mye lidenskap i forholdet deres, bruker de alt for mye tid på å kjempe!

Mitt problem med denne filmen? Etter år og år har gått, hvem i deres rette sinn vil ha sin videregående kjæreste tilbake? [Les: På notisblokken har Notebook også sin rettferdige andel av positive kjærlighetslærer]

# 4 Big. Klassisk 1988 Tom Hanks film følger Hanks rolle som en 12 år gammel gutt som heter Josh. Josh ønsker å bli større, og før du vet det, våkner han seg opp til å være magisk i 20-årene. I løpet av sin tid som "adulte" begynner han et intimt forhold til sine medarbeidere.

Problemet? Han har fortsatt den mentale kapasiteten til en 12 år gammel, som åpenbart er altfor umoden for noe eksternt intimt. Skulle dette være noe som er herliggjort som søtt og koset i Rom-Coms verden?

# 5 Looper. Denne 2012-spenningen var helt fantastisk, men romantikkaspektet fikk meg til å griste tennene mine. Joe er en tidsreisende til leie som må drepe sitt fremtidige selv. Uansett den skrape historien, møter Joe en ung kvinne, Sara og hennes sønn, mens hun er på jakt etter seg selv.

Til tross for at hun bare hadde møtt Sara en gang, og for ikke å nevne på en altfor mistenksom og voldelig måte, samtykker hun i å la ham bli på gården sin.Hun kryper i seng i rommet og begynner å masturbate? Hun blir lei av selv-kjærlig, og inviterer henne til å løpe i høi.

Tilfeldig sex med en voldelig fremmed, alt mens barnas sønn er i huset? Nei, nei, nei | | [Les: 10 verste folk å ha en natt med]

# 6 fett. Klassisk kult traff "Gratulerer par god-jente Sandy og dårlig-gutt, men bra i hjertet, Danny å vise hvordan kjærligheten virkelig overvinter alt, inkludert høyskoleklipper. Problemet? Avslutningen av denne klassiske filmen viser at den beste måten å få det du vil, er å fullstendig endre hvem du er.

# 7 Ingen strenger vedlagt. For det første, kudos til denne filmen for å skildre oppturer og nedturer av sakte forelsket i noen som du bare møter med for sex. Ulempen er imidlertid at det er en film som kan få folk til å tro at slike relasjoner alltid går videre til en mer moden og romantisk scene.

Det gjør det ikke. Så med mindre du er en moden film-goer som forstår at dette er en fullstendig romantisert skildring av venner med fordeler-type relasjoner, forventer ikke at forholdet ditt kommer til ende på samme måte. [Les: 9 tips for å ha et godt tilfeldig forhold]

# 8 Mest affære filmer. Det ser ut til at de fleste filmer om saker elsker å vise frem sin skandaløse og sexy natur, og glans over de ødeleggende virkningene det har på "kone" og barna hennes. â € œWalk the Lineâ € Â laget for et interessant bio-bilde på Johnny Cash og June Carter, men det faktum at vi jubler for forholdet deres, til tross for de involverte ekteskapene og barna, gjør min magesving.

â € œAmerican Beautyâ € er en annen kryp-tastic historie som alle syntes å elske. Middelaldrende far lust etter sin datters fineste beste venn, og tar nesten hennes jomfruelighet. Dette er hva vi finner tiltalende som et publikum? Æsj. â € œThe End of Affairâ € Â er en annen åpenbar affærefilm som viser oss hvordan man respekterer ekteskapet, og sier at det er lettere å jukse enn å prøve å gjenoppbygge noe. [Les: 10 sviktende enkle grunner til at menn snyder på store kvinner]

Disse filmene kan få deg til å skrape hodet når du tenker på de involverte leksjonene. Filmstalker atferd til side, vi sier at det ikke er så ille å ha noe å tro på når det gjelder å finne den perfekte mannen eller nå for stjernene. Bare vær sikker på at metodene dine er bedre enn de som vises i disse flippene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar