4 berømte par i historien og hvordan de endret verden

Fra en enkel attraksjon som brister i brennende, brennende ønske, har disse historiske kjærlighetshistoriene forandret verden som vi vet det.

Har du noen gang lurt på hva slags lidenskapelig kjærlighet virkelig måtte eksistere for å inspirere slike utsmykket, sexy historier som Romeo og Juliet? Kjærlighet har gitt folk til å gjøre noen opprørende, søte, medfølende og rett og slett gale ting gjennom årene, med like mange utrolige vendinger som din favoritt romantikkfilm eller roman.

Ja, kjærligheten har erobret, forstyrret og forstyrret folk, land og tro på nytt over og over gjennom årene. Og mens ikke alle disse kjærlighetene kan betraktes som uselvisk, viser de absolutt kraftkilden som tenner når to mennesker er så galne mot hverandre.

Historiske kjærlighetshistorier som har ekkoet gjennom tidene

Ah, kjærlighet. Hvem ville ha trodd at kjærligheten to folk hadde for hverandre kunne forandre historiens forløb? Disse fire parene har definitivt gjort nettopp det!

# 1 Henry VIII og Anne Boleyn. Demonstrasjonene av din kjærlighet er slik at de forplikter meg til å ære, elske og tjene deg med hilsen, og be deg om å fortsette i samme faste og konstante hensikt, og forsikre deg om at jeg fra min side vil overgå det heller enn å gjøre det gjensidig, hvis hjertets lojalitet og et ønske om å tilfredsstille du kan oppnå dette. Et brev til Anne fra Henry VIII. Adorably kan initialene "A.B." finnes i et hjerte nederst i brevet.

Ok, så å bli beskyldt for utroskap og ha hodet ditt hakket, kommer det sikkert ikke under din kategori av "store kjærlighetshistorier", men det var noe kraftig og unikt om kjærligheten som kort deles mellom kong Henry VIII og Anne Boleyn.

Anne Boleyn, som nektet å være Henrys kjæreste som søsteren hadde gjort, var en dame i vente på Henrys kone, Catharine of Aragon. Anne var brennende, uttalt og perfekt manipulerende. Snart ble passjonene mellom Henry og Anne så eksplosive at Henry var villig til å gjøre omtrent alt for å få henne. Hun har angivelig holdt denne sjarmerende og bortskjemte konge ut av hennes petticoats lenge nok til å insistere på at det ikke ville være noen hanky-panky før de ble gift. [Les: 10 lurte teknikker gutter bruker for å komme inn i buksene dine]

Henry alle sammen, men ba paven å gi ham en skilsmisse fra hans kone, Catharine, som var for gammel til å produsere en mannlig arving. Da ingen aksept ble gitt til å annullere ekteskapet, tok Henry saker i egne hender ved å sette Reformasjonen i bevegelse, skille kirke og stat ved å fordømme autoriteten til den katolske kirke over sitt ekteskap og hans land.

En gang i folks hender ble reformasjonen i stor grad om den protestantiske religionen, noe Henry var engang imot, og det står fremdeles til denne dagen at protestantismen er den offisielle religionen i England.

Med sin nye religion og ny erklæring som "Høyeste Hov på Jomfru av Kirken i England", fikk kong Henry VIII sin skilsmisse og hans ekteskap med Anne Boleyn - mye til forferdelsen til det engelske folk, som hadde det elsket sin tidligere dronning. Anne fødte snart en datter, og en av de største herskerne England noensinne har sett â € "Elizabeth I. Med denne trangsakt begynte Henry en religiøs revolusjon som spiret ut av kontroll over hele livet.

Ting tok en sving for de verste tre årene etter at Anne og Henry ble gift. Uten mannlige arv Anne lovet ham, Henry VIII øynene vandret til konaens dame i vente, Jane Seymour, og hadde Anne Boleyn halshugget på bekostning av utroskap, incest og hekseri. Mens den flyktige, den lidenskapelige kjærligheten som ble delt mellom den brennende, intelligente Anne Boleyn og den allmektige Henry VIII, var nok til å riste hele landet som virkningen fortsatt ekko til i dag.

# 2 Edward VIII og Wallis Simpson. â € œJeg har funnet det umulig å bære den svÃ|re byrden av ansvar og à ¥ utfri min plikter som konge, som jeg vil gjerne gjøre uten hjelp og støtte av kvinnen jeg elsker. â € "Duke of Windsor, Edward.

En annen kongelig til å riste opp England med sin kjærlighetsinteresse var Edward, Prince of Wales. Etter å ha blitt introdusert til Wallis Simpson, fant en allerede to ganger gift kvinne ofte som en sosial klatrer, Edward at hun var den perfekte partner. Da kong George V gikk bort, ble Edward kronet konge, men gjennomført romantisk med Wallis og til slutt foreslått.

Forslaget forårsaket en så stor skandale at statsministeren selv sa at han ville trekke seg hvis paret utførte sine planer for ekteskap. I stedet for å trekke en Henry VIII valgte Edward i stedet å abdikere tronen etter mindre enn et år med regjering, og forlot Storbritannia for å gifte seg med Wallis. Nå er det kjærlighet!

Her er litt trivia: Det sies at Edward og Wallis var begge nazistiske sympatisører. Forestill deg hva det ville ha ment hvis Edward fikk lov til å gifte seg med Wallis og regjere som Kongen av England!

# 3 George Burns og Gracie Allen. Lykke? En god sigar, et godt måltid og en god kvinne - eller en dårlig kvinne; det avhenger av hvor mye lykke du kan håndtere â € "George Burns

Teaterelskere George Burns og Gracie Allen møtte på et vaudeville-teater i New Jersey og ble snart stjerner i vaudeville, radio og tv.På tidspunktet for deres vellykkede partnerskap, ble Burns forelsket i sin co-star, som allerede var forlovet med en annen mann.

Ett år senere, på en julefest, gjorde Burns Allen gråte, der hun endelig lot seg til sine følelser, og sa at han var den eneste gutten som alltid gjorde sitt rop, og dette må bety at hun virkelig elsket ham.

Dette berømte paret trodde sosiale standarder på den tiden, ikke bare å gifte seg som jøde og irsk katolsk, men også ved å vedta to barn. Bortsett fra det, var begge kjent for deres filantropiske årsaker som å gjøre mange bidrag til Cedars-Sinai Medical Center i L.A.

Dette paret på skjermen / på skjermen tok til og med adskilt kallenavn for hverandre, med Gracie kaller George "Nattie" og George refererer til henne som "oogie. "La oss alle si det sammen nå: Aww !

Gracie døde i 1964 og ble satt i en krypt med påskriften: "God natt, Gracie" bare for å bli erstattet etter George Burns "død, hvoretter krypten leste:" Samme igjen. "

# 4 Antony og Cleopatra. Jeg gjorde disse krigene til Egypt, og dronningen, hvis hjerte jeg trodde jeg hadde, for hun hadde min. " â € "William Shakespeare, Anthony & Cleopatra

Cleopatra VII Philophator, Egyptens siste aktive farao og kvinnen med den fabelagtige vingede liner kopiert selv i dag, gjorde mer enn bare inspirere et sminkeutseende! En lærde kvinne, Cleopatra studerte religion, språk, matte og visste hvordan hun kunne bruke hennes intellekt, sjarm og feminine wiles til hennes fordel. Faktisk banket hun på det ved flere forskjellige anledninger!

På den tiden var det skikken å gifte seg med familiemedlemmer, så hun ble kona til sin mye yngre bror, Ptolemy. Samtidig var hun også elskerinne til Julius Caesar, diktator i Roma, elskeren som til slutt ville tildele henne som dronning over Egypt. Innen bare noen få år, i juli ble Julius Caesar myrdet og skapt en omveltning i Roma, med mange fraksjoner som nå styrte for kraften over det. En slik hær er den av Mark Antony, en gang lojal venn til keiseren.

Cleopatra ble innkalt for å møte Mark Antony i Tarsus, og mens Cleopatra så en mulighet til å skaffe seg makt i Roma. Antony, for sin del, ble umiddelbart slått av hennes sjarm. Før lenge ble de to elskere.

Til slutt returnerte Antony til Italia for å diskutere et oppgjør som kunne stille den politiske uroen i Roma. Løsningen? Han giftet seg med søsteren til Octavian, Caesars lovlige arving og den tiden, keiseren av Roma. Det ville være tre år før han så Cleopatra, hans ekstremt tilgivende kjæreste og baby mor, igjen. [Les: Skal du noen gang tilgi en juksepartner?]

Etter deres gjenforening ble Cleopatra gravid og vred seg tilbake til å kontrollere Romas østlige eiendeler, til forferdelsen til den romerske keiseren.

Snart brøt krigen ut, og til tross for de mange seilere og sjøfartøyene som ble sendt ut av Antony og Cleopatra, fikk Octavian seier, og Antony falt på eget sverd i selvmord. Hør at hennes elsker var død og hennes styrker slo seg, Kleopatra kledde seg i hennes fineste og fulgte hennes elskeres dress - begå selvmord.

Mens det er tragisk, har kjærligheten som deles mellom disse to historiske figurer, inspirert filmer og spilles gjennom årene, alle prøver å skildre deres lidenskapelige affære og deres dramatiske dødsfall av egne hender.

[Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Kjærlighet kan røre folk i århundrer, kan tilgi, og i noen tilfeller kan det forandre et land. La disse sanne kjærlighetshistoriene vise deg hvordan denne menneskelige følelsen kan forårsake krusninger som vil forandre verden i århundrer framover.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar