Faller ut av kjærlighet og hvorfor det skjer med deg

Tror du at du faller ut av kjærlighet? Finn ut hvordan du kan bygge deg selv til å bli forelsket og hva du kan gjøre for å unngå å miste kjærlighet.

Jeg er ikke en kyniker, og jeg har aldri vært en til å rive på kjærlighet.

Som alle jentene i verden, har jeg vokst opp med å tro på eventyr og håper på Prince Charming å komme og feie meg av føttene mine.

Mens jeg har vokst opp gjennom årene, forblir mine kjærlighetsbegreper likevel de samme.

[Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Jeg ser på romantiske filmer som glorrer en "lykkelig" etter hvert og gråter skamløst når de ikke gjør det.

Men i virkeligheten er tingene langt fra rosenrød, og du lærer snart den bitre sannheten om kjære kjærlighet.

Utallige ganger, som en ny kjærlighet vinker, er jeg overbevist om at han er "den ene", sjelevennen som ble skapt for meg.

Imidlertid lærer jeg snart at jeg hadde feil, og jeg er tilbake til firkantet en. En gang til!

[Les: 10 tips for å finne din soulmate på riktig måte]

Faller ut av kjærlighet

Å bli forelsket er veldig enkelt.

Og det er enda enklere å falle ut av det.

Forholdet til et forhold er alltid den beste timen av romantikk.

Det er magien til de første øyeblikkene, den tiden du elsker hver lille ting om partneren din, inkludert de irriterende vanene.

Romantiske bevegelser, myke hvisker av uendelig kjærlighet og det overbevisende behovet for å være sammen, er alle symptomene.

Men det varer ikke lenge, og du er igjen og lurer på hvordan alt forandret seg. Hvor er kjærligheten som en gang eksisterte, og var så fremtredende i alt du gjorde eller sa? Hvor har den forsvunnet? Den virkelige sannheten om de første månedene av kjærlighet er at vi bare er forferdet til hverandre. Det er bare den første fasen av det vi identifiserer som kjærlighet. [Les: Den virkelige sannheten om kjærlighet ved første øyekast]

Går ut av kjærligheten selv før du går inn i

Spørsmålet om kjærlighet er ikke engang inn i forholdet før du virkelig blir kjent med hverandre, bygger et forhold og ser om de to er kompatible nok eller ikke.

Sterke følelser og følelser kan ikke bestemmes av et enkelt utseende eller bare en uke for å være sammen med hverandre. Det går din teori om det-var-kjærlighet-på-første sikte, gjør det ikke? Men det er sannheten. All kjærlighet ved første severdigheter er bare forferdelser. Når infatuasjonstrinnet er over, og du er kjent med personen, slipper følelsen av spenning og svimmelhet til slutt bort, og plutselig blir de samme vaner som du så søtt utholden blir ubarmhjertig irriterende.

Vi har alle vært i et forhold som ikke var så lenge vi ville ha likt det. Selv om vi ønsket at følelsen skal vare for alltid, ble ting bare forandret over tid, gjorde det ikke? [Les: Hva skal du gjøre når du begynner å smake på noen andre?]

Med hver dag som går, synes kjærligheten for hverandre avta og forsvinner forsiktig rett foran øynene dine. Men å være "i kjærlighet" er en vanskelig bedrift. Det er millioner av retningslinjer for å følge, lover å holde og fallgruver for å passe på. Du kan bare ikke bare fryde kjærligheten av kjærlighet fredelig uten noen få hindringer.

Hvordan kom du til å falle ut av kjærlighet?

Til å begynne med, kanskje du aldri var virkelig forelsket i første omgang. Kanskje det var bare en forferdelse.

Eller kanskje, når sløret av forelskelse ble fjernet fra over dine øyne, skjønte du til slutt at din partner ikke er den rette for deg.

Det kan være mange grunner, og det kan være dumt, og noen kan være ekte. Men bunnlinjen forblir den samme. Youâ € ™ re falle ute av kjærlighet, og du kan ikke gjøre noe med det.

I begynnelsen av et forhold er skyene under dine føtter, verden er alle blomstrende og flotte, solen skinner lysere og personen du er med, synes å være den beste personen i hele verden. Når vi er infatuated, er vi alle i vårt beste overdrevne selvtillit og legger vår beste fot fremover.

Deretter kommer den delen hvor vi nyter romantiske gester og søte ofre for å bevise vår kjærlighet til den andre personen. Vi gjør ting for hverandre for å vise at vi bryr oss og elsker personen. Nå er dette når vi begynner å forvente den andre personen å svare på samme måte som oss. [Les: 25 uselvisk romantiske gestus for hverdagen]

Vi føler at det bare er riktig at den andre personen også skal oppfylle våre behov og ønsker. Men det er aldri en garanti om den andre personen vil ha hjertet til å forstå våre følelser eller ikke. Skuffet siver langsomt inn og man begynner å trekke seg fra den andre.

Til slutt begynner tantrums å overflate, og snart er det den første kampen og deretter litt mer, til dere begge ikke lenger snakker med hverandre. [Les: Den riktige måten å kjempe rettferdig i et perfekt forhold]

Grunner til å falle ut av kjærlighet

Det er mange årsaker til hvorfor par falle ut av kjærlighet med hverandre, eller ende opp med å bli tiltrukket av en annen person. Men nesten alltid begynner det med disse årsakene.

# 1 Å bli forelsket for fort

Det tar tid å bli forelsket. Men noen mennesker har en tendens til å bli forelsket enkelt. Det tar vanligvis mindre enn et minutt å avgjøre om vi liker en person eller ikke. Men mye mer tid bør tas for å avgjøre om vi elsker en person eller ikke.

Å bli forelsket bør omfatte å bli kjent med kjernen til personen og bygge en kompatibel ligning mellom hverandre, og bør ikke involvere bare den enkle handlingen å bli tiltrukket av hverandre.

Bare ta en titt på kjendiser. Sann kjærlighet er kunngjort innen dager etter å tilbringe tid med hverandre, og en virvelvind romantikk begynner til den ender i skilsmisse, noen ganger mindre enn noen få måneder senere. [Les: Hvordan få en perfekt start på et nytt forhold]

# 2 Store forventninger

Vi ønsker alle å finne partnere med de perfekte kvaliteter. Men når du søker perfeksjon i et forhold, bygger du noe opp til dommen. Jo mer vi regner med, jo mer blir vi skuffet.

Det er menneskelig natur å aldri være fornøyd og å ha mer. Foruten den fysiske kvaliteten er det mange ting vi ser etter i en kompis. Og når du ikke finner disse egenskapene i partneren din, kan du likevel elske partneren din, men bare ikke så mye.

Men det betyr ikke at du bør akseptere middelmådighet. Det betyr bare at du får det du gir. Hvis du forventer en perfekt partner, må du være villig til å være den perfekte partner på alle måter også.

# 3 Komme tilbake til virkeligheten

Når infatuasjonsstadiet er over, begynner du å innse at verden ikke er alt som er rosenrødt, og kjærligheten din er ikke så pen som den en gang virket. Når skinnet av ny kjærlighet begynner å slites av, ser du hva som er under façaden og de fleste ganger, det er ikke et hyggelig syn. Foruten kjærlighet, krever forhold arbeid, krefter og handling, og mange mennesker er bare ikke forberedt på det. [Les: Den virkelige sannheten bak hvorfor du ikke finner lykkelig kjærlighet]

# 4 Når prioriteringer begynner å endre seg

Etter hvert som tiden går forbi, endres mennesker i relasjoner. Sammen med endring begynner også prioriteringer å endre seg, og vi begynner å sette andre ting før kjærlighet. Når du er med noen i lang tid, og du ikke får samme oppmerksomhet fra dem som du pleide, vil problemer begynne å oppstå. Når du forstyrrer endringen, begynner du å forstyrre din partner, og til slutt begynner kjærligheten å smuldre bort.

# 5 Tap av kjemi

Kjemi er det som gjør et forhold så spennende. I begynnelsen er hvert forhold fullt av kreativ kjemi! Arbeid og andre forpliktelser tar noen ganger en baksete til denne kjemi, og du vil ha det vanskelig å tenke på noe annet enn kjære. Men dette varer ikke alltid for alltid. Som kjemi fizzles ut, følger de fleste forhold også med. [Les: Når skal du ta en pause i forholdet for å gjøre det bedre?]

Skildrer din kjærlighet, har bleknet bort

Er du forvirret om du er forelsket eller faller ut av kjærlighet? Noen ganger kan du anta at partneren din faller ut av kjærlighet når de egentlig ikke er det. Og til andre tider kan du trenge noen få tegn for å innse at du ikke er forelsket lenger.

Les disse fortell alle tegn på hvordan du vet om du ikke er forelsket lenger for å finne sannheten for deg selv. Og om noen få minutter kan du faktisk forstå om det er kjærlighet i luften eller ikke.

Å falle ut av kjærlighet er naturlig og noe vi alle kan komme til ansikt. Men det er fortsatt et valg. Du kan velge å lagre forholdet ditt. Eller gi det opp og fortsett med håp om grønnere beite. [Les: Hvordan ha et langsiktig forhold som varer]

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar