Å bli forelsket i en gift mann - ting å vite

Å bli forelsket i en gift mann kan være en av de mest forvirrende saker som en kvinne kan ha. Saker med gifte menn kan ødelegge deg, gi deg et dårlig navn og ødelegge ditt eget liv. Og likevel kan de fleste kvinner ikke hjelpe, men faller for dem. Les denne erfaringen for å forstå mer.

Klikk her for å lese forfatterens introduksjon om at hun har en affære med en gift mann.

Saker med gifte menn og lykke skal du ikke blande.

Når du finner deg selv forelsket i en gift mann, kan livet virke så mye enklere og lett på noen måter, men det er alltid en mørk side på den.

Og en kvinne vil alltid elske oppmerksomheten, selv om den kommer fra noen som allerede er gift eller ser noen.

Er dette noen evolusjonerende feil hos kvinner eller en feil vi ender med å gjøre igjen og igjen?

Ingen kan fortelle. Men vi vet alle hvordan det starter, ikke? Det starter når vi minst forventer det.

Å bli forelsket i en gift mann

Kjærlighet er en morsom ting. Jeg vet egentlig ikke hvordan kvinner gjør det første skrittet mens de blir forelsket i en gift mann, fordi jeg virkelig ikke har gjort det. Så jeg kommer til å fortelle deg om hvordan gifte menn prøver å slå på deg i utgangspunktet.

Du kan kanskje vite at en sjarmerende gift mann allerede er tatt, men hvis du finner ut at han gir deg noen få sekunder blikk eller et roguish smil, ville det være ganske vanskelig for deg å overse det.

Og når du kommer forbi stjernene, og slår samtalemodus, skjønner du at han helt slår på deg. [Les: Er han forelsket i deg?]

Og selv om du snakker om sin kone, kan han bare rive samtalen bort som det er for trivielt å snakke om. Og la oss innrømme det, hvis en søt fyr treffer på deg veldig subtilt, på en måte du elsker, vil du at han skal stoppe? De fleste giftede menn kan ikke være veldig glatte, men det er de glatte som lærer å kaste sin ball utenfor familieområdet.

Hvorfor har kvinner saker med gifte menn?

Hva handler det om en gift eller engasjert mann som får oss til å klappe på lokket og ha en affære? Slik jeg ser det, er det sannsynligvis det faktum at han allerede er tatt. Jeg mener, hvis han allerede er tatt, betyr det at han må være god, ikke sant? Ellers, hvorfor ville en kvinne plukke ham?

Og hvis hans kvinne er en vakker titter i første omgang, blir jeg smigret hvis fyren lar henne komme til meg. Det ville bare vise hvor godt jeg er meg selv, ville det ikke? En fin fyr som elsker sin familie og barn er et fristende tilbud og kvinner sånn hos menn, mye. Selv om kvinnen kanskje bare ender som en hjembruker som har affærer med gifte menn, vil det sannsynligvis begynne som uformell flørting. [Les: Hvordan flirte ved berøring], men da tar det en nosedive i seksuelle overtoner på kort tid.

I noen tilfeller kan en kvinne bare være gode venner mens mannen spinner sin sjanse på forføringshjulets hjul.

Blir kvinner forelsket i gifte menn for sex eller kjærlighet?

Noen ganger er kvinner også redd for engasjement. De beundrer andre som kan holde seg på glade forhold og de misunner dem. Hvis det er en mann vi snakker om, blir de uunngåelig forelsket i dem. I andre tilfeller er det historien om "Forbudt frukt". Alt det morsomme og nei henger opp, så hva om et forhold er knust på grunn av deg, hvem bryr seg? Du er glad. Og i noen få andre blir følelsesmessig støtte og bekymring til lyst. Disse kvinnene har affærer med gifte menn fordi de kan være forelsket i dem uten å måtte forplikte seg til dem.

Kvinner kan bli tiltrukket av menn av forskjellige grunner, helt fra silliest til de største årsakene. Bunnlinjen? Kvinner blir tiltrukket av menn de ikke har. Og kvinner finner seg forelsket i en gift mann oftere enn ikke. Og hvis det ikke er gift menn, blir kvinner også tiltrukket av menn som daterer noen andre.

Hvor feil er det, kvinnens?

De fleste sier at det er kvinnen som er hjembrukeren, den som har affærer med gifte menn hele tiden. Men du ville ikke si det samme om du var den kvinnen. Det kan være tilfelle for noen kvinner, men absolutt ikke alle.

Jeg har ikke kommet over noen kvinner som later til å bli forelsket i en gift mann bare for det, men de kvinnene eksisterer, antar jeg. I livet mitt, og i mange andre kvinners liv, er det bare tilfelle av den søte snakken som snakkes med godhet som gjør kunsten, det, og den andre runden av tilståelser og deling av problemer. Fra det jeg vet, er det vanligvis mennene som noen gang er klar for en rask fling. Men en kvinne kan gjøre det samme også!

Å bli forelsket i en gift mann eller sukker pappa?

En venn av meg som så en fyr fortalte meg en gang: "Jeg vil ikke at en mann skal ta vare på meg, jeg vil bare ha en mann som vil ha meg." Det er poenget fordi menn bli tiltrukket av kvinner utenfor deres forhold nesten hele tiden.

Når en mann henger opp utenfor ekteskapet, vil han ikke ta vare på henne, han vil bare ha henne og hva hun skal gi. Og noen kvinner liker det. Allure av "annen kvinne" spenner dem. De trenger ikke å bekymre seg for matlaging, ta vare på sine sprudder, underholde vennene sine, ingenting! De kan lede sitt eget liv uten å måtte bekymre seg for hans. [Les: Pengene kan kjøpe lykke i kjærlighet]

Og faktum er at de vet at han er forpliktet og aldri kommer til dem, og de elsker fyren av den ene grunnen. Det er bare en fling ting. Og bortsett fra det, kan en rik gift mann med ekte penger gi mye mer enn en ung varm mann med penniless drømmer. Hvem trenger Einstein wannabe når du kan ha Sugar Daddy? Nå enhver kvinne som prøver å koble opp som dette er intet mindre enn et hjem wrecker og en hore, men hei, hvem er jeg til å dømme noen? Sukk!

Å bli forelsket i en gift mann er like lett som å bli forelsket i en enkelt fyr. Egentlig er det lettere! Saker med gifte menn skjer oftere enn folk gir det kreditt for. Men du vet hvordan det starter nå, gjennom øynene mine. Men finn ut hvordan livet ditt kan endres når du faktisk begynner å bli en gift mann her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar