Venn til kjæreste - faller du for en venn?

Noen gang spurt deg selv det store spørsmålet, "faller jeg for en venn?" Eller kanskje, leter du etter en måte å gå fra venn til kjæreste? Her er din komplette guide for å fortelle vennen din og gjøre et trekk fra venn til kjæreste. Av Lily Margaret

Å gå fra en venn til kjæreste er en vei riddled med forvirring.

Tror du at du faller for en venn?

Eller har du sett på en attraktiv venn og spurte deg selv "faller jeg for en venn?"

[Les: Signerer din venn og du er mer enn venner]

Du er ikke alene hvis den tanken har kjørt, men tankene dine, så ikke få dine undies i en vri ennå.

Venner til elskere

Hvis du noen gang har tatt deg tid til å legge merke til og grope rundt litt, vil du kunne se at det er en distinkt linje som adskiller bindingen til vennskap og kjærlighet.

Hvis du ikke har funnet ut det enda, se deg om.

Har du ikke noen gang lagt merke til to venner av deg som synes å være forelsket, men på en eller annen måte er det fortsatt venner?

Eller har du noen gang hatt en liten forelskelse på en venn?

Husk hvor merkelig det føltes hver gang du klemmer en bestemt venn eller holdt hendene mens du krysser en gate?

Vel, det er pinlig dumt, ikke sant?

Du vet at dere begge skal være forelsket, men likevel er det det vennskapsbåndet som ser ut til å holde deg tilbake.

Så hva gjør du når du faller for en venn, og hvordan går du fra venn til kjæreste i øynene? [Les: Hvordan få en jente til å kysse deg ved å vekke henne forsiktig]

Holder du bare ditt fladdrende hjerte i hendene dine til det gjenoppretter sin rov eller flår du ut mot den venen og håper de vil fange den? La oss innrømme det. Vil du fange et blødende hjerte som kastes rett på deg når du minst forventer det? Kanskje ikke.

Så hva gjør du når du er venner, men virkelig må være elskere?

Faller jeg for en venn ?!

Å falle for en venn er som en liten dans under søkelyset, spesielt når du ikke vet hvordan du skal danse. Du jiggler føttene dine med din dansekammerat, og håper at publikum aldri ville finne ut at du har to venstre fot.

Til overraskelse, ville det ikke ta publikum lenge å finne frem til din hemmelighet. Det samme gjelder ubehagelige vennskap og folk som vil gå fra venn til kjæreste. Har vi ikke alle lagt merke til hvor lett det er for folk å innse at det er noe rart på gang? Har du aldri blitt plaget med noen, i første omgang når du rødmet eller stirret litt lenger på en venn?

Venn til kjæreste eller bare venner?

Vil du gå fra venn til kjæreste? Selvfølgelig vil du være en elsker, ikke sant? Du ... du slem liten kanin! Hei, jeg ville gjøre det samme hvis jeg skulle falle for en venn også. Så hold deg unna med 'I'm-ikke-slik-a-perv'-klassen.

Hør, å gå ut er søtt, å bli fysisk og koselig er søtere, men det er noen ting du må vite før du tar det isete stupet. Først av alt, spør deg selv om vennens kjærlighet er virkelig det du trenger. Får du sjalu når vennen din hakker med noen andre, eller vil du gå ut med vennen din hver gang de løper tilbake til deg, gråter etter en annen oppbrudd? [Les: Slik kysser du en venn og kommer unna med det]

Å gå fra en venn til kjæreste er en stor overgang, og du kan spørre deg selv om du faller for en venn en million ganger, men det er også avhengig av mange andre forhold. Og det er vanskelig forretning. Og viktigst, du må huske at en elsker og en venn er to forskjellige mennesker, selv om det er den samme personen.

Jeg husker en gang da jeg hekta på en venn for noen år siden. Han var det jeg alltid hadde ønsket, søt, sjarmerende og full av humor og humor. Men når vi begynte å gå ut, så jeg at han var ganske egoistisk og sta, akkurat som meg. Vi pleide å argumentere mye, og til slutt, åtte måneder etter at vi gikk fra en venn til kjæreste, avsluttet vi forholdet. Det var en dårlig måte å avslutte noe som hadde vart i seks år. Vi pleide å like hverandre mye når vi var venner, men fallende for en venn ba om mye mer enn bare morsomme tider i det åpne. Og det viktigste som vi begge oversett i kjærlighet, var å kompromittere for hverandre.

Går fra venn til kjæreste - Forskjellen mellom å være venner og å falle for en venn

Det er ikke for mye av en forskjell egentlig. Når du er en god venn, for det første, kan du spørre din venn om de har det søte silke undertøy de plukket opp siste gang de handlet. Men hvis du går ut med dem, kan du sikkert ta en titt også!

Når du er en beste venn, deler du alle de dypeste hemmelighetene, du er der for hverandre, og du kjemper om tull. Og når du går fra venn til kjæreste, gjør du alt det og en ting mer. Du tar hverandres bukser av! [Les: 20 sexy spørsmål å spørre en venn og forføre dem]

Så du ser helt ærlig, det er ikke mye av en forskjell. Men mye du ønsker å nekte det, den viktigste bakken grunnen bak å falle for en venn eller ønsker å gå ut med en venn er fordi du vil ha mer kroppskontakt. Yup, det stemmer. Du vil bli fysisk med en venn. Det er ikke noe galt i det, så du trenger ikke å kvalt og oppfører seg som jeg sa noe uhøflig.

Tross alt er det følelsesladet fysisk berøring som tilfredsstiller en elsker mer enn noe annet. Men jeg har alltid vært sterk i det faktum at du må være en beste venn for å være en elsker. En venn er personen som tilbringer tid med deg, og er der ved din side til enhver tid, det gode og det dårlige.

En elsker, vel, har vanligvis den største innflytelsen i sengen. Hvis du noen gang vil koble deg til en venn, se på det som et forretningsforslag!

Faller du for en venn av feil grunner?

Her er fem overveielser som du definitivt må se på før du går fra venn til kjæreste. For alt du vet, kan det bare være en forelskelse, eller limerence, eller du kan virkelig falle for en venn. Men vil du virkelig ødelegge vennskapet ditt for det? Les disse fem vennene til loveroverganger og spør deg selv om du fortsatt er klar, faller for en venn.

Venn til kjæreste # 1 Har du kompatible personligheter? Du kjenner vennens oppførsel best når de er i et forhold. De kan være flørtende med andre, eller de kan bli for possessive. Uansett hva det er, tror du dere begge er klar for et seriøst forhold?

Venn til kjæreste # 2 Har noen av dere noen få vaner som helt sur av den andre personen? Hvis du gjør det, kan sjansene for varig være slank. Irriterende vaner er søte bare de første månedene, det kan irritere helvete ut av deg etter det!

Venn til kjæreste # 3 Er dere begge villige til å gå tilbake og kompromittere hverandres ønsker og behov? Du kan ha mye kjemi, men uten kompromisser, kan all lidenskap og seksuell kjemi i verden ikke gjøre noen forskjell.

Venn til kjæreste # 4 Kan du begge stole på hverandre? Jeg mener helt, etter å ha kjenner hverandres hemmeligheter og saker med andre mennesker. Helt ærlig følte dere begge at gnisten var tiltrukket av hverandre. Kan du stole på at vennen din ikke blir forelsket i noen andre igjen? Eller tror du fortsatt at vennen din kan slå på en annen venn eller hengi seg til tekst som flirter med noen mens ryggen er slått? [Les: Hvordan flørt tekst med en venn]

Venn til kjæreste # 5 Er du virkelig forelsket? Eller har du bare en fling i tankene? Tror du å flytte videre fra venner til elskere er et godt alternativ? Er det andre fordeler enn å bare ta hverandres klær av ?! Det er greit å ønske å se hvordan en kikkende venn ser naken ut, men det er definitivt ikke den største grunnen til å ønske å gå ut med dem. Du kan være mer interessert i å være en kompis.

Så nå som du kjenner de fem poengene du må tenke på før du går fra venn til kjæreste, som deg selv igjen hvis du virkelig faller for en venn, og hvis du fortsatt er overbevist om at det er sann kjærlighet du vil ha, klikk her om hvordan å ta et trekk når du blir forelsket i en venn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar