Hvordan bekjempe tretthet (og se våken!)

Innhold

Puffy øyne, mørke sirkler, kjedelig, tørr hud? En dårlig natts søvn kan være en del av moderskapet, men det er også skjønnhetens fiende. Heldigvis kan du bekjempe tegn på tretthet med disse pick-up-produktene. Se levende ut!

Super Facialist av Una Brennan Overnight Repair Radiance Serum Capsules (£ 21.99, boots.com)

Det er bedre å forebygge enn å helbrede! Pop innholdet i en kapsel på ansiktet ditt før sengetid og la høydose vitamin C jobbe sin magi over natten, og hold huden plumpet og ungdommelig.

B. Reddet Energizing Balm (£ 2,25, superdrug.com)

Utmattelse saps huden din av fuktighet. Hydrering er svaret og denne balsamen lover å levere den i 12 timer. Påfør et tynt lag til renset hud for et friskt og dypt utseende.

Rimmel London Wake Me Up Mascara (£ 7,99, boots.com)

Med forfriskende agurkekstrakt, åpner denne mascara dine peepers, og gir øyenvipper en naturlig utseende. Ingen klumper garantert og den zingy duften vil gi humøret ditt en heis også.

Dirty Works Radiance Cream (£ 7, sainsburys.co.uk)

En av de skjønnhetshelter som forvandler utseendet ditt om noen sekunder, er denne lysekremmen en glede ... og et røverkjøp. Påfør etter fuktighetskrem for en øyeblikkelig "våken våken" se på selv den tregeste morgenen.

Amazing Cosmetics Amazing Concealer (£ 19.50, amazingcosmetics.co.uk)

Hollywoods hemmelige våpen. Elsket av modellene Rosie Huntington-Whiteley og Gisele Bundchen og brukt av sminkeartister på cast av gale menn og moderne familie, forkaster denne concealer huden, slik at du får HD-klar.

Weleda Wild Rose Smoothing Masque (£ 16.95, weleda.co.uk)

Slather dette på i fem minutter mens baby naps og huden din vil takke deg. Den er fullpakket med avslappende roseolje og mallow for næring og glatthet.

Avon ANEW Clinical Infinite Lift Duel Eye System (£ 20, avonshop.co.uk)

God gammel Avon har skapt en krem ​​som glatter og løfter øyet, uten at huden blir tørr eller tett. Bruk dag og natt for best resultat, og du trenger bare et lite beløp.

Hylamide Glow Radiance Booster (£ 20, boots.com)

Oh, vi elsker en multi-tasker! Dette saftige serum gir en glød, og utvikler gradvis en lett, smigrende brunfarge. En rask måte å se ut som om du fikk 8 timers søvn.

Dette fungerer i transittkamera nærbilde (£ 30, boots.com)

Litt av en investering, men verdt det for tiden reddet. Moisturizer, quenching mask og primer alt i ett, dette er en ekte fixer når alt annet feiler. Bare gjelder for ren hud: Det er som et mykfokusfilter, så ingen vil vite at du fortsatt var våken klokka 3

Thalgo's Perfect Glow BB Cream (£ 21,50, thalgo.co.uk)

Når du er sliten, er den siste tingen du vil gjøre faff med en grunnbørste. Denne lette BB er mye enklere: bare bruk den som en dagkrem, og det vil til og med skintone. Med en SPF15 er du klar til å møte dagen.

Clarins Rouge Eclat lipcolour (£ 20, boots.com)

Noen ganger er leppestift det eneste svaret. En super-smigrende fargevask vil gi deg et slitent ansikt i hjertet. Clarins 'to nye nyanser, Tawny Rose og Red Paprika, er en perfekt dress-noen rosa og myk dagtid rød.

Elemis Pro-Radiance Lysende Eye Balm (£ 34, debenhams.com)

Concealer alene kan ikke dekke stædige mørke sirkler og røde øyne. Prøv å legge en kjølingsbalsam under. Denne fra Elemis reflekterer lys, eliminerer all sallowness og takler vannretensjon samtidig.

Aveda Tourmaline Charged Exfoliating Cleanser (£ 22, lookfantastic.com)

En liten ansiktsmassasje med et godt rengjøringsmiddel vil gi huden ny energi. Arbeid i denne rike krem, og ta den av med en flanel fuktet i varmt vann. Turmalinkrystallene har helbredende egenskaper, slik at huden gløder og rydder opp eventuelle tretthetsrelaterte breakouts.

Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massasje (£ 24, boots.com)

Denne lille rollerballen er en livredder når du er på farten hele dagen og trenger en pick-up. Det kjøler seg på kontakt, de-puffing og forfriskende, noe som gjør den perfekt til reiser eller galne dager med små tots.

Vasanti Wonders of the World Concealer for mørke sirkler og blemishes (£ 14, amazon.co.uk)

Dette er en av de beste concealers vi har prøvd hele året. Ingen kakking, flak eller tørrhet, og lett å dab på med en finger. Ideell for de morgenene når du kjører på tomt.

For mange sent netter, £ 7,99, maskorea.com

Mer enn bare en ansiktsmaske, er denne smarte lille 3 i 1 ansiktet i den praktiske, kompakte posen, fullpakket med vitamin C og hyaluronsyre som bidrar til å gi trøtt hud som trengte boost. De kan se litt skremmende ut, men denne pinnen på ansiktsmasken forblir faktisk på, slik at du kan komme tilbake til å være din vanlige multi-tasking selv, mens du skjemmer bort sliten hud.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar