Fake Awake Med Disse Amazing Skin Illuminators

Innhold

Når den lille du våkner opp om ti ganger i natt, og du er på farten hele dagen, er det ikke rart at huden din tar en hit. Sløv, livløs, sallow hud kan få deg til å føle deg 10 år eldre. Sjekk ut disse øyeblikkelige hudbelysningsapparatene for å feie en god natts søvn og få din glød tilbake.

Clinique Up-Lighter Liquid Illuminator, £ 21 clinique.co.uk

Bland med foundation, eller bland på fuktig hud for en sunn, lett, troverdig glans. Finnes i naturlige, bronse og blush nyanser, vil dette sjenerøse røret vare for alltid.

Bobbi Brown Shimmer Brick, £ 32, bobbibrown.co.uk

Denne kultpulver glimmer kompakt er fortsatt elsket verden over for det er evne til å forvandle huden på stroke av en pensel. Vri en pensel inn i alle nyanser og støv over kinnben, eller bruk hver enkelt nyanse som en pen øyenskygge.

Benefit High Beam, £ 19.50, benefitcosmetics.co.uk

Mal på denne pearly pink highlighter hvor du trenger det mest. Penselapplikatoren gjør det enkelt å bruke riktig mengde for en sunn glans.

Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer, kr 345, - armanibeauty.co.uk

En av de opprinnelige og beste fluidlysene, dette er super lett, lett å blande og kan blandes med fundamentet eller slites alene på bar hud. Finnes i 12 forskjellige nyanser - fra røde toner til lys perle - så uansett din skinnton kan du finne en lysende fargetone som passer.

Charlotte Tilbury FilmStar Bronze & Glow, £ 49, charlottetilbury.com

Make-up artist, Charlotte Tilbury opprettet denne skulptur og markerer duo kompakt til 'slank, trim, skulptur, høydepunkt og løft ansiktsrammen'. Bronzer vil løfte sallow og sliten hud og kan brukes til å skape under kinnben, mens høylyseren gir en subtil, smigrende glød.

L'Oreal Paris Lumi Magique Instant Radiance Enhancer (£ 10,99, boots.com)

Del abrikosfarget krem, del fuktighetsgivende gel, denne sværlysbelysningen gir huden en dugg løft. Prikk på kinnben, nesebroen og brynben og bland utover for å skjule sliten, utmattet hud. Flott for dehydrert skinn også.

Revlon PhotoReady Skinlights (£ 11.99, superdrug.com)

Super lett, denne naturlige belysningen gir huden en troverdig, sunn glans. Påfør på bar hud, bland med grunnlaget, eller bruk på kinnben eller områder som du vil markere. Tilgjengelig i Pink Light eller Bronze Light.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar