Facebook Offisiell Forhold: Er din fyr klar for det?

Ønsker du å vite når din fyr mener det er på tide å fortelle verden om forholdet ditt? Vi vil gi deg beskjed når det er tid for deg å gå Facebook Official.

Bli Facebook Offisiell er tydelig definert ved å endre forholdet ditt på den sosiale medieplattformen fra "single" til "i et forhold." For andre, er det ved å legge inn et bilde av deres signifikante andre, enten i løpet av en date eller bare med en kjærlig billedtekst.

Hvorfor føler noen mennesker behovet for å bli Facebook-offisielle?

Hver person har en annen grunn til at de føler seg nødt til å be om dette fra deres kjære. Du kan ikke kategorisere å være Facebook-offisielle under ett kollektivt behov, fordi årsakene varierer, og med rette; du må vite hvilke som er gunstige for forholdet ditt.

Det gode

# 1 Så deres venner og familie fra forskjellige steder kan se oppdateringer om deres personlige liv. Sosialmedier holder oss alle sammenkoblet, og dette er en av de mange grunnene til at det å legge ut noe personlig kan være en god ting.

# 2 For å vise folk at det er greit å dele dine erfaringer uten frykt for å bli dømt eller gransket. Gjør hva du vil. Du trenger ikke noen andres godkjenning for å poste om deg og din så på sosiale medier.

# 3 Slik at du og din partner kan vise hverandre hvor stolt du er av å være sammen. Å være stolt av din sånn er ikke like bragging. Du må se på din hensikt. Gjør du dette slik at folk vil vite at du har en kjempeflott kjæreste, eller gjør du dette fordi du vil at folk skal vite hvor kjempebra kjæresten din er? Det er en stor forskjell. Tenk på det.

Det dårlige

# 1 Ønsker oppmerksomhet og validering. Flere liker og kommentarer vil ikke garantere et tilfredsstillende eller lykkelig forhold. [Les: 16 oppmerksomhet hvore tegn for å holde øye med]

# 2 Fordi vennene dine eller din familie fortalte deg at det var nødvendig. Bare fordi noen andre sier at det er den riktige tingen å gjøre, betyr det ikke at det er riktig for deg.

# 3 Din partner sa at du ikke var en god kjæreste / kjæreste når du nektet. Dette er ikke grunnlaget for hvor godt et par behandler hverandre. Ja, du kan humor din partner, men er du virkelig villig til å la din partner dømme suksessen til forholdet ditt om du er villig til å klikke på en fane som sier "i et forhold"?

Den stygge

# 1 Ikke stoler på din partner. Bli Facebook Offisiell er ikke en kontrakt som sier at partneren din ikke er tilgjengelig. Ditt løfte til hverandre er det som betyr mest. Hvis du føler behov for å legge inn forholdet ditt, bare så ingen andre vil flørte med partneren din, tenk igjen. Det er personens intensjoner du bør vurdere, ikke deres sosiale medier profil.

# 2 Gjør noen andre vondt. Hvis du vil gjøre din ex eller partnerens ex-sjalu, så gjør du det for alle de feilte grunnene. Hvis du ikke liker noen og vil gni sin eneste status i ansiktet, gjør du det igjen for feil grunn.

# 3 For å få din partner til å føle seg godt om seg selv. Hvis du bare gjør dette for å få din partner til å føle seg bedre om seg selv, må du spørre hvorfor partneren din føles denne måten i det hele tatt. Hvis du endrer forholdet ditt på Facebook, kommer det ikke til å forandre partnerens usikkerhet. [Les: Dating vs i et forhold - 14 tegn for å kjenne din sanne status]

Sosiale medier relasjoner og menn

Vanligvis, når du spør en fyr når det er greit å endelig bli Facebook Official, svarer deres svar at de ikke bestemmer seg; deres kjærester gjør det. Men det er bare noen få mennesker ut av mange. Når de fleste menn slutter å vurdere viktigheten av å bli Facebook Official, tror de ikke at det er en stor sak i det hele tatt.

Dette betyr at de enten vil bli enige om å bli Facebook Official uten noen klager, eller ikke bry deg om beslutningen er overlatt til dem. Noen kvinner synes det er viktig for en fyr å forandre forholdet status, mens andre er helt fornøyd med å legge ut bilder av deres SOS.

Likevel er det mange menn som synes å være Facebook Official, er nødvendig, og vi er her for å bryte ned når og hvordan er det av alt.

Når tror menn det er greit å bli Facebook-offisiell?

Dette gjelder ikke bare menn. Selv kvinner har forskjellige tanker om når og hvordan du skal bli Facebook Official. Det er ikke en kjønnsmotiv handling; Årsakene er basert på sosiale eller mellommenneskelige følelser i forholdet.

For gjennomsiktighet er her de tider da det er mest hensiktsmessig å spre emnet og til slutt uttrykke bekreftelsen på din relasjonsstatus på sosiale medier.

# 1 Når du har vært i mer enn en måned * eksklusivt *. Når du ser noen regelmessig, det vil si to ganger eller tre ganger i uken, er det mer enn nok tid til å avgjøre om du har bestemt deg for å utelukkende. Når du gjør det, er det greit å endelig snakke om å fortelle folk at du ser hverandre, gjennom et innlegg eller statusoppdatering på Facebook.

# 2 Når du har møtt hverandres venner eller familie. Gutter liker ikke overraskende venner og familie med nyheter om en merkelig kvinne på profilen deres.De føler at det er bedre å få disse tingene ut av veien personlig, i stedet for å kunngjøre det på sosiale medier.

# 3 Når du er sikker på at du er forpliktet til denne personen. Det er ingenting verre enn å endre forholdet ditt på mandag, og deretter returnere det tilbake til â € œsingleâ € Â på fredag. Ikke bare er dette pinlig, men det tjener også som en unødig offentlig kunngjøring at du og din partner er svake som helvete. [Les: En manns oppfatning av hvorfor kvinner er så ufattelige forelsket]

Hvorfor kan menn nekte å bli Facebook-offisielle?

Det er også mange grunner til at menn går ut av Facebook-offisiell status. De fleste er de samme grunnene kvinner nekter å gjøre det, men det er noen forklaringer som bare menn kan forstå.

# 1 It's cheesy. Ikke alle er godt rustet til å oste det ut med sine partnere. Noen frykter ideen, fordi de ikke er programmert til å sette pris på det grøtende, føler at Facebook-offisielle kan bringe.

# 2 Det er unødvendig. På en måte er det virkelig unødvendig - spesielt hvis alle som er viktige for deg allerede vet at du er i et forhold med denne personen. Spør deg selv dette: Hvorfor trenger du å bli Facebook-offisiell? Årsaken kan føre til den virkelige motivasjonen som ikke er relatert til sosiale medier.

# 3 Det er kvelende. Noen gutter vil nekte å bli Facebook Official fordi det føles mer som en kommando, snarere enn en forespørsel. Noen kvinner kan til og med vurdere å bryte opp hvis deres forespørsel om endring av online status blir nektet. Hvis jeg var en fyr i den posisjonen, føler jeg at det var en snute rundt nakken min også. [Les: Den lykkelige parenes guide til sosial media etikett]

# 4 Det er ikke riktig tid ennå. Den rette tiden er når du har løst begge problemene dine i den virkelige verden om å fortelle alle du kjenner om forholdet ditt. Det kan være at fyren din bare vil kunngjøre nyheten til de menneskene han kjenner personlig, i stedet for å legge den ut fra ingensteds på Facebook.

# 5 Det får dem til å føle at noe er galt med forholdet. Noen gutter vet instinktivt at noe er galt med din forespørsel om å bli Facebook Official. Hvis de tror at du tror det er en bekreftelse på forholdet ditt, så er de sannsynligvis rett i å tenke at du legger mer verdi på din Facebook-offisielle status enn din status som et engasjert par i virkeligheten.

Ikke alle gutta vil nekte å bli Facebook Official. Mange gutter er faktisk de som starter forespørslene på sine profiler. Dette skyldes at din Facebook-offisielle status ikke er hva du bør fokusere på.

Mange ting skjer i ditt liv akkurat nå med denne nye personen, som har så mye mer å tilby deg enn liker og kommentarer på Facebook. En og annen her og der vil ikke gjøre opp for tiden du kunne ha brukt til å diskutere mer interessante ting som for eksempel det virkelige liv.

[Les: Hvordan Facebook ødelegger relasjoner - 15 viktige ting å huske]

Slett ideen om at du blir Facebook Official er den endelige bekreftelsen på din kjærlighet til hverandre. Du kan fortsatt endre statusen din, men husk at det ikke er hva som skal holde forholdet ditt intakt. Det er et nært og personlig ansikt til ansikt mellom deg og din partner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar