7 Eye-Opening Tips om hvordan du overlever et sexløst ekteskap

Intimitet betyr mye mer i et ekteskap enn folk gir det æren for. Finn ut hvordan du kan få din sensuelle spor tilbake med disse tipsene.

Det er flere grunner til at mange ektepar kommer opp uten å ha sex i lange perioder. Uansett om det er uker, måneder eller år på slutten, er det ikke nektet at ikke å ha sex tar en negativ avgift på begge parters mentale og fysiske helse.

Jeg vil ikke late som å være ekspert på hvorfor samarbeidspartnere faller i sexløse ruter. Men etter å ha snakket med flere gifte par, har jeg kommet til den konklusjonen at det er mange grunner til at dette pleier å skje. Sykdom, fysiske problemer, ytre stress som arbeid og økonomi, ikke å ha tid, å kjede seg, fokusere på barn og å drive husstanden, ikke bli slått av av partneren din og så videre, alle spiller en rolle i at ekteskap blir sexløs.

Ifølge et stykke som dukket opp på The Wall Street Journal nettsted, "Når sexterapeuter snakker om et ikke-seksuelt ekteskap, betyr det at et par har sex mindre enn 10 ganger i året."

Hvis du er i et engasjert forhold, og bare blir lagt mindre enn et dusin ganger i året, er du utvilsomt i en seksuell rut. Det er ikke greit å forsømme sex i ekteskap, uansett hvor lenge du har vært sammen eller hvor opptatt du er. Like ille som dette virker, er et sexløst ekteskap en skarp indikasjon på et døende eller dødt ekteskap. Du må snakke med partneren din om dette og gjøre noen nødvendige endringer hvis du vil forbedre ditt generelle liv.

Hvordan snu din sexløse ekteskap rundt

Hvis du ikke vet hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne, er det 7 mulige alternativer for deg å prøve. Husk at flere av ideene er virkelig der ute, men når du kommer til å skyve, er det ingen skade i å gi ekstreme metoder en tur.

# 1 Snakk med din partner. Broaching temaet å ha mer sex er ikke en lett en, men du må bygge opp motet til å gjøre det. Ikke behandle det som et tabu. Du er oversvømt med sex overalt du ser. Fra reklametavler til musikkvideoer til magasinannonser er sex utbredt i vår kultur. Likevel er du ikke den første personen som sier at det er vanskelig å diskutere sex med partneren din.

Du kan gi det en mild, men ærlig begynn med: "Du vet hvor mye jeg elsker deg, men det er noe vi trenger å diskutere." Når du kommer over den første hindringen for å fortelle emnet, ordene, og forhåpentligvis handlinger, vil flyte lettere. [Les: 14 måter å få din partner til å åpne opp om sex]

# 2 Gå til terapi. Hvis du har snakket med partneren din om dette og fortsatt ikke ser noen endring, så er det på tide å knuse de store våpenene. Det er ingen skam å få hjelp fra en tredjepart, og i dette tilfellet snakker det til en profesjonell sexterapeut.

Han eller hun vil være veldig kjent med problemet du står overfor, og kan tilby et trygt og privat uttak for å uttrykke følelser og komme tilbake på veien til et sunt sexliv. Fra sexprat til spill og små prosjekter som du kan jobbe sammen, kan en sexterapeut hjelpe mye mer enn om dere skulle sitte hjemme og stuvne over det alene.

# 3 Løs å se bra ut. Å se og føle deg bra er en stor faktor når det gjelder hvordan aktiv ditt sexliv kan være. Når du er ute av form og ikke føler deg sexy, faller din libido betydelig, og du er ikke veldig tvunget til å få det på. Din forlegenhet ved å være unattractive og ikke passer nok til en romp kan bli kvitt hvis du bare gjør noe med det. [Les: Hvordan ser du bra ut i sengen hele tiden]

Den sunnere og vakrere du er, jo mer sannsynlig vil du føle og opptre som Energizer bunny i sengen. Ikke bare det, når du taper noen få pund og tone opp jigglybitene, vil ditt selvtillit nivå skyrocket og du vil være raring å gå.

Spis riktig og klem i 30-minutters treningsøkt flere ganger i uka. Enten det er å slå på en treningsvideo og trene i stuen eller gå for en rask jogge, har du ingen unnskyldning for ikke å se og føle seg sexy. Alt du trenger er en liten bit av innsats, og du vil se og opptre som tenåringer på kort tid. [Les: 30 subtile frie spørsmål for å holde seksuell gnisten levende i kjærlighet]

# 4 Har dato netter. En annen måte å gjeninnføre sex i ekteskapet på er å begynne å gå på nytt på nytt. Kanskje en av grunnene til at sexet har fizzled ut er fordi det er mangel på intimitet mellom dere to. Arbeid, barn, hverdagslige nyanser og så videre, er ansvarlig for å ta tid vekk fra partneren din. Det er ikke greit å forsømme det viktigste forholdet du har, så gjør en innsats for å forynge din intimitet ved å behandle deg selv til tid vekk fra virkeligheten.

Enten det går for en film sammen, har en fin middag eller bare drar ut for en rask frossen yoghurtbehandler, gjør innsatsen for å tilbringe tid og oppleve ting sammen. Hold hendene, snakk om dagen og arbeidet med den forbindelsen du en gang hadde med din ektefelle. [Les: 13 romantiske dato natt ideer]

# 5 Gi hverandre tillatelse til å fantasere. Hvis de nevnte tipsene feiler, kan du prøve å fantasere om andre i sengen. Mange par og psykologer vil hevde at dette vil gjøre mer skade enn godt, og kategoriseres som en form for utroskap. Men på slutten av dagen, hvis begge parter samtykker, og hvis det kan hjelpe til med å gjenopprette sexlivet ditt, så hvorfor ikke gi det et skudd?

Hvis du finner det vanskelig å bli slått av hverandre, så hvorfor ikke forestille deg å gjøre gjerningen med noen andre mens du er i seng med din ektefelle? Hvis du er nølende, bare se på denne metoden som en form for rollespill. Etter et par ganger vil du begynne å føle deg mer komfortabel å elske igjen, og du kan forhåpentligvis gå tilbake til å bli slått av av hverandre. [Les: Hvordan fantasere om noen andre i sengen]

# 6 Inviter en tredjepart i. Kanskje årsaken til at du har et sexløst ekteskap, er at du er kjedelig med måten ting er på. Kort av å hengive seg i ekstra kampsaker, hvorfor ikke invitere en tredjepart i sengen din? Som ukonvensjonelt som dette kan virke, hopper flere mennesker på denne vognen.

Å ha en trio er en fin måte å krydre ditt sexløse ekteskap på, og det vil gi deg sjansen til å leve ut en fantasi som mange mennesker er for sjenerte å prøve. Enten du ender med å ansette en stilig profesjonell eskorte, overbevise en venn om å låne en hånd eller møte et åpent sinn på en datingside, prøv denne metoden for stor, hvis dere begge er komfortable gjør det. [Les: 20 ting å vite før du kommer inn i en trekant]

# 7 Åpen ekteskap. Sist men ikke minst er muligheten til å gjøre ditt monogamiske ekteskap til en åpen en. Enkelt sagt, et åpent ekteskap betyr at begge parter samtykker til at partneren har seksuelle forhold til andre mennesker. Hvis du kan tøffe deg i din sjalusi, er det gode med dette at du kommer til å lage dine egne regler. Du kan gjøre det klart, uten at du begge har lov til å sove med venner, kan bare gjøre det en gang i måneden, kan aldri ta med en seksuell partner hjemme, og så videre.

Et åpent ekteskap vil gi dere begge sjansen til å utforske seksuelt med andre mennesker, men likevel holde det følelsesmessige båndet om å være ektemann og kone intakt. Ideen om å være i et åpent ekteskap er sakte men sikkert økende popularitet. Selv Hollywood superstjerne Will Smith og hans kone sies å være i et åpent ekteskap.

Vi er alle mennesker og har et primært behov for å ha sex. Det siste vi bør gjøre, er å frata kroppene våre og tankene om noe så naturlig som å elske. Så ubehagelig som det er, må du gripe oksen ved hornene, hvis du er i et kjønnløst ekteskap. [Les: Åpne relasjoner - den nye trofastheten i kjærlighet?]

Ikke blir fysisk berørt og pleasured av din ektefelle vil gjøre deg mer skade enn godt, da det vil påvirke humøret og selvfølelsen negativt. Så vent ikke et sekund og gjør hva du kan for å bli jiggy med din ektefelle igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar