Eye Fucking: Master kunsten og få dem til å øye, knip deg tilbake

"Øynene er vinduene til sjelen," som det sier. Men du kan kanskje ikke kjenne denne setningen, øye jævla. Så, hva er det egentlig?

Faktisk kan øynene våre fortelle mye om hvem vi er og hva vil intensjonene være. Tross alt er øynene en viktig del av kommunikasjonsprosessen, både verbalt og ikke-verbalt.

Dessuten spiller øynene våre også en aktiv rolle i våre romantiske utnytter. Det er vanlig å høre folk si at de finner attraktive øyne et pluss for en potensiell partner, mens noen vil fortelle hvordan blatant ogling kan få deg i trøbbel.

Men til tross for dette begynte relasjoner alle sammen med "stirret". Det er det øyeblikket når du oppdager at du er fysisk tiltrukket av den personen. Det er grunnen til at både menn og jenter sjekker folk ut.

Men i tillegg til passive blikk, er det en slags stare som folk bruker til å formidle romantisk og seksuell tiltrekning, og det kalles øyejul. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

Hva er øye jævla?

Uttrykket eye fucking, som navnet antyder, er et blikk som du gir til en bestemt person for å antyde at du er fysisk og seksuelt tiltrukket av dem, og at du ønsker å prøve dine sjanser til å gjøre den stare ned versjonen av elskov ekte.

For noen mennesker er intensjonen som hvordan det høres ut, men andre vil ta en "testing av vannet" -stilling for å se om målet for blikket deres vil ta agnet og trolig belønne gesten med en samtale.

Med andre ord er det langdistanse imaginært sex med bare øynene dine.

Øye jævla vs. ogling

For å raskt skille de to, er øyejenta mer komplisert og har en annen intensjon fra å skape en person. Visst, de er både fysisk og seksuelt motiverte, og noen former for øyeklubber vil involvere ogling, men den største forskjellen er at i øye jævla ser du det meste på den andres øyne.

Ogling er det ordspråklige "tar en gander på varene" hvor du stirrer på bestemte deler av personens kroppsbygning. For kvinner er det vanligvis rumpa og brystene, og visse deler av muskulaturen for menn. Ogling bryr seg ikke så mye om hele personen, men snarere godbiter som de er sportslige.

Eye fucking, derimot, fokuserer på personen som helhet. Det er en visning av interesse. Mens utseende kan begynne å gå bort på bestemte "nøkkelområder", for det meste, stirrer personen på en suggestiv måte direkte i øynene. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

Strategier for øye jævla uten å være feil som et kryp

Første ting du trenger å vite når øyet jævla er at det er vanskelig. De fleste er uvitende om denne typen oppmerksomhet og kan svare på en måte som de ville til en gjennomsnittlig skumle person.

Så det er en risiko i å gjøre dette. Men hvis du virkelig ønsker å spille dette spillet, er det visse måter å trekke seg av og kanskje bli heldig på slutten. Hovedspissen? Ikke vær sjenert, men kom ikke for sterk. [Les: Langvarig øyekontakt når du flirter - hva det betyr og hvordan du gjør det]

# 1 Det første blikket. Dette er den delen du merker på. Du merker at han eller hun er søt, og du vil ikke ha dagen til å ende uten å få nummeret sitt. For dette ville korte blikk være tilstrekkelig.

Ta en titt på personen enten direkte fra avstand eller fra øyets hjørne. Ta en titt på omgivelsene du deler. Er det mange mennesker? Eller er det bare dere to?

Å ha mange mennesker rundt gir deg en slags "skjerm" for å få et trygt andre blikk. Hvis dere to er alene, kan det imidlertid kreve ytterligere mot fra deg. [Les: Slik får du din forelskelse å legge merke til deg og liker deg tilbake]

# 2 Sikre et utsiktspunkt. Dette er den delen hvor du lukker avstanden hvis du er langt borte eller å gi deg litt plass hvis du er for nær for komfort. Ideelt sett er det et bord i fronten av personen, eller hvor som helst innenfor deres synsfelt. Bli komfortabel og forberede deg.

# 3 Det andre blikket. Det andre blikket er invitasjonen til å bli "fanget" og stirre på den andre personen. I tilfelle at begge øynene dine møtes, ta initiativ til å ligge litt lenger før du beveger øynene dine unna. Og hvis du ved en annen gang får du ham eller henne til å se på deg, gutt, er det din heldige dag. [Les: Hvordan se på øynene sine uten å se ut som et kryp]

# 4 Ikke vær sjenert og ta initiativet. Du ser, folk tar også interesse for andre mennesker som er interessert i dem. Det er den tvungen å se på personen som ser på deg. I et lite øyeblikk må du samle mot og ta initiativ til å få øyekontakt med personen.

Som nevnt, kan du miste hjerte for frykten for å bli sett på som et kryp. Men igjen, hva er det verste som kan skje annet enn at personen går bort?

# 5 Den tredje gangen er en stirring. Denne gangen, la oss flytte bort fra blikk og gå full auto med et direkte blikk. Husk at du må lede blikket i personens øyne og øyne alene.

Også, du må holde det blikket lenge nok for at de skal legge merke til deg og ha en sexy liten stjernekonkurranse til den andre personen kapitulerer med en gunstig * eller ugunstig * reaksjon. Derfra kan du gjøre andre ting.

# 6 Smil. Som nevnt mange ganger før, er et smil den sikreste måten å avvæpne andres vakt og øyeblikkelig gjøre deg til en mulig venn fra din tidligere status som en tilfeldig fremmed.

Men du må være oppmerksom på måten du smiler når øyet knuller. Et skummelt plettfritt smil vil blåse all din innsats. Det nøytrale vennlige smilet er go-to, men hvis du kan trekke av det forførende tannløse smilet, gå for det. [Les: Slik leser du folk - 12 hemmeligheter for å finne noen ut umiddelbart]

# 7 Bruk stillingen og kroppsspråk til din fordel. Vi har snakket om hvordan kroppsspråk kan lette sosiale interaksjoner, spesielt til en potensiell romantisk partner. Smiling er en av dem. Du kan også bruke andre kroppsspråk for å søte avtalen.

For jenter involverer det vanligvis leppebit og hårflicking, gutta derimot, kan adoptere stillinger som tyder på tillit og mildhet.

# 8 Husk deres reaksjon. Kikket personen på deg? Smilte de tilbake da du smilte? Å finne ut hvordan den andre personen reagerer, vil gi deg ledetråder om hvorvidt du trenger å holde deg i takt eller kanskje endre strategien din.

Den beste mulige reaksjonen du kan få er når den andre personen engasjerer deg i felles øye, og du kan fortsette å strippe hverandres klær med øynene dine. Bare husk å følge formelen: blikk, observere og følge gjennom. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 9 Å høste fordelene: nærmer seg personen. Du kan ikke holde øye jævla hele tiden. På et tidspunkt måtte noen ta hint og nærme personen til å snakke. Og den personen ville være deg mesteparten av tiden.

Men det avhenger også av hvordan du vil at situasjonen skal ende. Du kan komme opp der og snakke med personen, eller lek mystisk og forlate området uten å gi av det siste forførende blikket. Du bestemmer.

[Les: 20 tegn på tiltrekning i den første samtalen du bare ikke kan gå glipp av]

Mens øyejubbe høres litt intens, er en ikke-verbal form for kommunikasjon for å formidle fysisk og seksuell tiltrekning til en fremmed. Til tross for risikoen for å bli anklaget som et kryp, er det opprykk av å bli fanget, og rødme og rush av endorfiner når personen av din interesse gjengir stare.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar