Eye Contact Attraction: Det er kraftig, men er det dødelig eller ekte?

Øyekontakt attraksjon er når du umiddelbart tiltrekkes noen etter å ha stirret i øynene. Vær forsiktig, hva du synes du ser. Det kan ikke være ekte.

Ok, jeg vet at jeg er så ikke alene når jeg spør dette. Har du noen gang sett på andres øyne, og det føles som om du er på en bergrenner og gulvet bare falt ut? De kaller øynene vinduene til sjelen. Så, hvis du er noen som tror at det er slik ting som sjelevenner, så kommer øyekontaktattraksjonen helt i tråd med din teori om relasjoner.

Hva er øyekontaktattraksjon? Det er når du ser på noen øyne, og det er som fyrverkeri går av i hodet ditt. Nei, vent, det er som om du ser farge for første gang, enda mer ... du ser din fremtidige sti passere før øynene dine. Ja, det er øyekontakt attraksjon er. Hvordan vet jeg? Fordi jeg er en av de heldige folkene som har opplevd det.

Velsignelsen og forbannelsen i øyekontaktattraksjonen

Høres mirakuløs, ikke sant? Det kan jeg antar. Men det kan også være en forbannelse. For de parene som ikke kan synes å gjøre det gjennom en uke uten en stor kamp, ​​eller som vil drepe hverandre eller ha sex, øker øyekontaktattraksjonen deg og gjør at du mister all følelse av hva som er riktig og hva som er riktig for deg. Det kan også være tingen som holder deg i et forhold som er mindre enn sunt for deg.

Et sted mellom fysisk tiltrekning og følelsesmessig tiltrekning ligger øyekontaktattraksjonen. Det er som om du snakker det samme språket, bare ingen sier et ord. Øyekontakt attraksjon er ulikt alt du følte før. Så, hvordan vet du når du er et offer? Dette er skiltene. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 1 Du føle umiddelbart at du kjenner hverandre. Øyekontakt attraksjon er når du ser noen i øyet, og du har en umiddelbar følelse som om du møtte denne personen før. Ikke bare møtte dem; du føler at de er kjente og spesielle.

Nesten som å se på en gammel venn, men noe mye større, når du har øyekontaktattraksjon, slår hjerter dine sammen i samme øyeblikk. [Les: Langvarig øyekontakt - hva det betyr og hvordan man gjør det]

# 2 Uansett hva som kommer fra munnen, føler du at du hører noe annet. Med øyekontaktattraksjon, uansett hva som kommer fra munnen, eller hvis ingenting er, hører du nesten dem snakke med deg. Som telepati mellom dere begge, sier øynene virkelig hva hjertet ditt føles uten at et ord utveksles. [Les: De 12 tiltrekningsregler, som forklart av vitenskapen]

# 3 Uansett hvor sint du er med hverandre, er det et bind som binder deg når dine øyne møtes. Uansett hvor sint du blir med noen når du ser på øynene dine, kan du ikke holde fast i sinne.

Uansett hva du kjemper om, er overstyrt i hodet av følelsene som kommer fra hjertestrengene som knytter deg sammen. Det kan være både bra og dårlig. Hvis du er ment for hverandre, så gjør kampene dine små og flyktige.

Men hvis du har et forstyrrende forhold, så holder det deg der lenger enn du burde være og tilgivende indiscretions som setter sprekker i forholdet ditt større enn kratere. Sinnhet er den nærmeste følelsen av å lyst, så det gjør noe for en ganske fantastisk sminke. [Les: Hemmeligheter av et kjærlighetshattforhold - kan det noensinne fungere?]

# 4 Det er en øyeblikkelig gnist når du ser på hverandres øyne. Du vet når du er forelsket, og du ser over på din kamerat, og du blir overvunnet av kjærlighet? Det er øyeblikkelig gnist du får fra å se på øynene til noen du har øyekontaktattraksjon med.

Det tar ikke tid, tillit og engasjement skjønt. Det er noe øyeblikkelig som lyser opp hjertet ditt, viser deg farge for første gang, og forandrer alt om deg.

# 5 Du tror på sjelevenner. Øyekontakt attraksjon er når du føler at det ble skrevet i stjernene. Når to hjerter kombinerer bare fra å se på hverandre, får det deg til å tro på sjelevenner og alt det som kommer med å tro at det bare er en ekte kjærlighet for deg. [Les: Hvorfor blir vi forelsket - litt vitenskap, en liten skjebne!]

# 6 Uansett hva de gjør øynene deres er kryptonitt, kan du bare ikke motstå blikket deres. Å se på øynene deres er nesten som å se på solen. De er så vakre og engasjerende. De er også ekte og rå, de skremmer deg nesten og får deg til å føle deg sårbar. Hvis du ser hva som er inni hjertet, ser de mest sikret på deg.

# 7 Du kan finne ærlighet hvor det er ingen. Problemet med øyekontaktattraksjon er at du noen ganger har en falsk følelse av kjennskap hvor det ikke finnes noen. Du feiler attraksjonen for noe ekte når det bare er det, attraksjon.

Feilaktig øyekontaktattraksjon for et bånd som kanskje ikke er der, kan være super farlig, spesielt hvis det bare føltes i den ene enden og den andre personen ikke føler seg den samme magien. [Les: Hva føles seksuell tiltrekning? Hvordan vet du nøyaktig]

# 8 Ett blikk gjør alt i orden. Når du har øyekontaktattraksjon, blir alt tilgitt når du ser på hverandres øyne. Som å være hjemme, gjør øynene dine bare deg til å føle deg elsket, trygg og fyller din følelsesmessige kopp.

# 9 Du begynner å tro på tidligere liv. Når du har øyekontaktattraksjon med noen, tror du nesten på tidligere liv.Øyeblikkelig følelse som om du kjente noen for alltid fordi du ser noe inne i dem, så kjærlig og trøstende, får deg spørsmål om du møtte dem før i et annet liv og er ment å være sammen igjen.

En veldig merkelig og overveldende følelse, øyekontaktattraksjon gjør at du begynner å stille spørsmål som du kanskje ikke har trodd på å begynne med. [Les: Hva er tvilling sjeler? 16 tegn for å vite om du har funnet andre]

# 10 Det handler ikke om fargen, det er noe dypt frøet. Øyekontakt attraksjon har ingenting å gjøre med du liker øynene sine. Det handler om å like noe som du ser i en persons øyne knyttet til deres indre ånd.

Ikke om selve øyet, det er mye dypere. Som du peer inn i noen og se alle deres potensial, godhet og skjønnheten under.

Øyekontakt tiltrekning handler ikke bare om å finne noen uvanlig vakre øyne attraktive. Det handler om å finne noe eksotisk i personen under. Det er både en velsignelse for de som finner øyeblikkelig kjærlighet og en forbannelse for to personer som ikke ser ut til å komme forbi attraksjonen for å se at de kanskje ikke er gode for hverandre.

[Les: 20 tegn på at du har møtt livets kjærlighet]

Selv om de sier at øynene er vinduene til sjelen, betyr det ikke nødvendigvis at de er. Hvis du har øyeblikkelig øyekontaktattraksjon til noen, ikke gå for gal og fall hodet over hælene, tenk du vet hva som er inne, du kan bare være feil.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar