Ekspert tips for Kate og William på å håndtere 2 under 2

Med Royal Baby nummer 2 på vei til prins William og hertuginnen av Cambridge, deler de ledende foreldreekspertene sine beste tips til det kongelige paret og deg om du er i ferd med å bli en familie på 4.

Hold introduksjoner kort

Jo Tantum, baby søvnekspert og forfatter av Baby Secrets, sier: "Begge foreldrene blir veldig spent på den nye kongelige babyen, men også engstelig for hvordan deres nye lille vil påvirke familien deres, særlig på 21 måneder gammel pjokk, Prince George. Den nye ankomsten kan forstyrre ham, og på 21 måneder vil han være nysgjerrig og veldig nysgjerrig på lydene og bevegelsene den nye babyen vil gjøre. De fleste småbarn finner all oppmerksomhet er på baby og ikke dem, så dette i seg selv kan forårsake regresjon og tantrums.

"Gi stor pris til storebror og be ham om å være forsiktig"

"Mitt råd ville være å holde introduksjoner til den nye babyen kort og søt. Gi mye ros til storebror og be ham om å være forsiktig. Deretter distrahere han med noe annet, ellers kan du finne deg selv negativ hele tiden når han prøver å peke den nye babyens øyne og ansikt når det er nysgjerrig som er helt normalt.

"Når du har besøkende, be dem om å snakke med George først, i stedet for å gå rett over til babyen."

amming

Geraldine Miskin, ammende ekspert, sier: "Vanligvis ammer er mye lettere den andre gangen som kroppen din har vært gjennom alt før, så ikke bare vil du føle deg mer komfortabel å håndtere teenybunten din, men du vil også ha mer melk som vanligvis er tilgjengelig raskere enn med den første.

"Husk at amming for andre gang må være effektiv. Med mindre du har en veldig tålmodig smårolling, vil du sannsynligvis bare ha 30 minutter per feed i løpet av dagen. Bruk brystmassasje eller kompresjon for å holde melken flyter og babyen svelger gjennom hele fôret. Jo mer babyen din svelger, desto kortere blir det.

"Du må kanskje finne ut at du må presentere uttrykk og flaskefôring tidligere med din andre baby enn du gjorde med ditt første barn. Du kan selv bestemme deg for å introdusere formel for å holde tritt med begge. Dette er bare naturen til å være en mamma på to. "

Opprett en-til-en-tid med den eldre søsken

Jo Tantum sier: "Det er viktig å gjøre en innsats for å fortsatt ha en-til-en-tid med den eldre søsken uten babyen. Så, når den nye babyen har en lur, dediker spilletid til George; På den måten vil han ikke føle behovet for å starte oppmerksomhet som søker atferd som kan forvandle seg til et temperament tantrum. "

Feeding rutine

Zainab Jagot Ahmed, avvenningsekspert og forfatter av Easy Indian SuperMeals for babyer, småbarn og familien, sier: "Få organisert - lagre måltider på forhånd og frys dem før fødselen, vil bidra til å lette presset til matlaging måltider i de første ukene etter at babyen er født.

"Forsøk å opprettholde barnets matningsrutine. Det har vært store endringer i familiedynamikken, så det vil være trøstende å forsøke å holde seg kjent med pjokkens rutine.

"Prøv å lette pjokkens følelser av usikkerhet ved å tilby en-mot-en-gang med ham så ofte som mulig"

"Din pjokk kan komme litt tilbake og insistere på at mamma spiser ham etter at han har sett at hans nye søsken blir matet av mamma - selv om han lykkelig fôret seg før. Vær forberedt på å takle ekstra krav, og prøv å lette pjokkens følelser av usikkerhet ved å tilby en-mot-en-gang med ham så ofte som mulig. Du kan også lage sine favorittmåltider og gi ham massevis av klemmer og kyss så ofte du kan. "

Ta med barnet ditt så mye som mulig

Geraldine Miskin sier: "Jo sikrere din pjokk føles, desto mindre rivalisering kan du forvente da pjokket ditt ikke ser den nye babyen som en trussel. Å gi ditt første barn en følelse av ansvar og eierskap til sin lillebror eller søster, vil raskt få ham ombord og skaper mulighet for at du får et oppstyr over ham hver gang han hjelper.

"For eksempel, be ham om å hente en bleie, kluter, finn en dummy, finn et mykt leketøy til baby, syng babyen en sang eller strekk babyens føtter."

Ikke vær redd for å be om hjelp

Sarah Beeson MBE, babyekspert og forfatter av The New Arrival og Happy Baby, Happy Family, sier: Å ha to babyer på ulike utviklingsstadier er utmattende. Det er trolig trippel arbeidet, så forberedelsen er nøkkelen. Din fysiske og mentale helse vil bli strukket, så det er på tide å være ærlig og praktisk om støtten du trenger, ikke bare for å møte dine barns behov, men også din egen. Å få ekstra hjelp enten fra venner eller familie eller betale for en mors hjelp eller renere kan ta presset av og gi mye mening. "

Tips på grunn av The Baby Show med Made for Mums, Storbritannias ledende graviditet og foreldrehendelse, som kommer tilbake til Birmingham NEC fra 15.-17. Mai 2015.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar