Øvelser for å få deg revet raskt

Øvelser for å få deg revet raskt - øVELSER 2023
Øvelser for å få deg revet raskt - øVELSER 2023
Anonim

Hva er grunnen til at du fornyer treningsmedlemskapet ditt? Enten det er å pakke på muskelmasse, miste overflødig kroppsfett, styrke musklene dine for andre sysler, eller forbedre hvor sunt du føler, å etablere en solid muskelbase og senke kroppsfettprosenten din, vil hjelpe deg med oppdraget. Å finne det beste regimet for deg, din kroppsform og livsstil er den harde delen, sammen med tålmodigheten og besluttsomhet som kreves for å lykkes.

Men før du begynner, må du innse at noen av tingene du trodde du visste om trening, er helt feil. Vil du ha store biceps? Gjør biceps krøller! Nei, det er ikke den beste veien til større armer. Vil du ha en seks-pakke? Gjør crunches! Igjen, det er ikke den raskeste eller beste tilnærmingen. Denne typen blanket erklæring har dannet grunnlag for mange treningsprogrammer - men det er i beste fall utilstrekkelig og feil i verste fall.

Øvelser som involverer flere muskler og flersambevegelser, som knebøy og hakking, er langt bedre for å øke muskelstørrelsen og styrken, og gir deg økter som gjør at ditt hjerte og lunger fungerer slik at du brenner fett også - hjelper deg oppnå de to målene med å bygge muskler og miste fett.

Justeringer av klassiske, kjente trekk kan også forårsake raske forbedringer ved å tvinge muskelfibrene til å vokse for å håndtere forandringen. Her er effektive variasjoner på noen av de vanligste treningsbevegelsene for alle de store muskelgruppene nedenfor.

Populært emne