Øvelser å gjøre hjemme

Så du har ikke tid eller tilbøyelighet til å gå på treningsstudioet. Eller medlemskapsgebyret ditt er krypt opp, og du lurer på om du ikke vil bruke penger på gressmatede biffer. Eller du går til treningsstudioet mye, men du vil gjerne passe inn ekstra økter hjemme. Hva er en mann å gjøre?

"Å jobbe hjemmefra, bør ikke se på noe annet enn å trene i et treningsstudio, bortsett fra den åpenbare fordelen av å ikke kaste bort dyrebar tid på å reise til et sted for å trene," sier Adam Wakefield, en personlig trener som spesialiserer seg på hjemme trening. "Kjøre å bruke utstyr er også ikke-eksisterende, selvfølgelig."

Du får også velge lydsporet, dekorasjonen og hvem som får et medlemskap. Det er et system uten ulemper - så lenge du har en plan på plass for å sikre at du får resultater. Og her er de gode nyhetene: Vi har gjort den delen for deg.

ANBEFALT: Hjemmets treningsøkt

Oppgrader din abs

Abs trening er et område hvor hjemme-trening kan gi mange fordeler - du trenger ikke virkelig vekt for å gjøre det effektivt, du kan ligge på gulvet uten å bekymre deg for å bli tråkket, og korte, vanlige trening er veien fremover . "Til å begynne med vil jeg foreslå å vedta brace-posisjonen hver gang du gjør noen bevegelser - knep, press-ups eller lunges, for eksempel, sier trener, Menns Fitness cover modell og Body In 8 skaperen Callum Melly.

"Hold kjernen stram og glutes braced. Det alene vil forbedre kjernestyrken din uten ekstra arbeid. "Når du er klar for neste trinn, fokuserer du på" anti-forlengelse "-flyttinger. Disse innebærer motstandsdyktig forlengelse i kjernen din i stedet for å bøye bagasjen din, og de vil beskytte din nedre del.

Anti-forlengelsen trening

Denne kjernekretsen, skapt av Melly, retter seg mot både øvre og nedre buk, så vel som dine obliques. Gjør det tre ganger i uken, enten på slutten av en økt eller som en mini-trening alene. Gjør hvert trekk i 30 sekunder, og strekk dette til 45 eller 60 når du blir sterkere, hvil i to minutter, og gjenta to ganger.

1 Gående plank

Start i en oppstartsposisjon, legg deretter en underarm på bakken om gangen for å "gå" inn i en plank. Gå tilbake til start, og alternative sider med hver rep.

2 fuglehund

Fra planken, flytt på hendene og knærne. Løft en arm rett fram og motsatt ben rett ut bak deg. Pause i et par sekunder, og senk under kontroll. Gjenta på den andre siden.

3 Dead bug

Rull over på ryggen, med beina og knærne bøyd på 90 °, og armene dine vertikalt. Senk en arm og motsatt ben mot gulvet. Pause og gjenta på den andre siden.

4 puls opp

Ligger fortsatt på ryggen, ta hendene til gulvet ved sidene dine og løft beina, hold dem rett, til de er 90 ° mot gulvet. Puls oppover ved å ta hoftene litt av gulvet, ta en pause og deretter senke.

NESTE: Brenn fett hjemme

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar