Øvelser for en strammere mage - The Pelvic Tilt

Under graviditeten løsner leddene dine, ribcage og hofter vokser, og din voksende baby strekker magesmellene dine. Men gjør denne milde treningen i 10 minutter hver dag for å få en strammere mage.

"Bekkenet tilt er bra for å styrke dine underlivs muskler," sier ekspert Zana Morris, ernæringsfysiolog og grunnlegger av The Library Gyms.

Ligg på gulvet med knærne bøyd. Legg hendene dine, palm ned, flatt på gulvet på hver side av hoftene dine. Tenk på, og stram, magemusklene dine - ta deg tid til å stramme alle musklene i dette området du kan, inkludert bekkenbunnen. Bruk bukemuskulaturen, vipp opp bekkenet oppover. Du burde føle deg som om du tucker bunnen inn og skyver den oppover. Du trenger ikke å løfte den av gulvet - bare vippe det vil fungere musklene i tilstrekkelig grad. Gå tilbake til startposisjonen og gjenta.

For maksimal effektivitet Hold haken løftet vekk fra brystet - kontroller at du ser opp til taket før du starter hver tilt.

Hvis du er en ny mamma ta det veldig sakte og hvile i mellom hver tilt. Begynn med bare noen få fliser og bygg opp gradvis for ikke å stresse kroppen din. Magemuskulaturen din er sannsynligvis svært svak, så vær forsiktig så du ikke bruker nedre ryggmuskler i stedet.

Hvis du er seks måneder eller mer etter fødselen arbeid disse musklene litt vanskeligere ved å forestille deg at du trekker din navel inn mot ryggraden.

Når du har mestret teknikken løft en hæl av gulvet som du gjør bekkenet tilt. Alternativ hæl med hver tilt for å jobbe begge sider av kroppen din likevel.

Tilbring fire minutter med bekkenfliser: utfør fliser i et minutt, hvil i 30 sekunder, gjør et nytt minutt med fliser, hvil i 30 sekunder, og gjør et siste minutt med fliser.

Hvis du har hatt en c-seksjon, snakk med legen din før du trener. Gjør bare det som er behagelig for deg.

Mer 10-minutters mageøvelser:

>> Slow Squats

>> Magen tilbaketrekning

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar