Øvelser for en strammere mage - Langsom squats

Tummies sniker seg dessverre ikke i form etter fødselen, men bruker 10 minutter om dagen med denne milde øvelsen for å jobbe mot en strammere mage.

'Dette er den mest effektive flyttingen til firmaet, stram og tone magen din,' sier ekspert Zana Morris, ernæringsfysiolog og grunnlegger av The Library Gyms.

Stå med føttene på avstand fra hverandre, knærne er litt bøyd og hender på hoftene dine. Sakte senk deg ned i en nesten sittende stilling i noen sekunder, som om du skal sitte på en imaginær stol som ligger rett bak deg. Hold i noen sekunder. Gå sakte tilbake til startposisjonen og gjenta. Hold føttene flatt på gulvet, skuldrene dine tilbake og din mage tett til enhver tid.

For maksimal effektivitet, bruk magesmellene til å gjøre så mye arbeid som mulig, spesielt når du beveger deg fra sitteposisjon til oppreist. Du bør føle deg som om du løfter magen opp, i stedet for å bruke benmuskulaturene til å stå opp.

Hvis du er en ny mamma bare squat så lavt som du føler er lett. Og hold bare hengende stilling så lenge det er behagelig, noe som kanskje bare er et sekund. Begynn med bare noen få knep og bygg opp.

Hvis du er seks måneder eller mer etter fødselen, gå lavere. Jo nærmere bunnen er på gulvet, jo vanskeligere blir musklene dine.

Når du har mestret det, Hold en liten vekt i hver hånd (bokser med bønner er ideelle).

Tilbring fire minutter med treg knebøy: utfør knep i ett minutt, hvil i 30 sekunder, gjør et minutt med knep, hvil i 30 sekunder, og gjør en siste liten knep. Ikke rush: færre sakte, forsiktig knep med magemuskler er mer effektive enn mange raske knep.

Hvis du har hatt en c-seksjon, snakk med legen din før du trener. Gjør bare det som er behagelig for deg.

Mer 10-minutters mageøvelser:

>> Pelvic Tilt

>> Magen tilbaketrekning

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar