Øvelse kan kutte risikoen for kronisk ryggsmerter med 16%

Innhold

Ryggsmerter er en av de mest vanlige kroniske tilstandene i Storbritannia, og rundt åtte av ti mennesker vil lide av en eller annen form for ryggsmerter i løpet av livet. Selv om det ikke blir alvorlig nok til å forlate deg sengbundet, er kronisk ryggsmerter en tung byrde å leve med, så alle forhold som reduserer risikoen er verdt å ta. Spesielt hvis dette målet er trening, fordi det er egentlig ingen ulempe for å være litt mer aktiv.

Regelmessig trening og strekking har lenge vært anbefalt som en metode for å forhindre kronisk ryggsmerter i å utvikle seg, og en ny analyse av forskning har vist at effekten av trening kan være betydelig.

En gjennomgang av 36 studier på totalt 158.475 personer publisert i British Journal of Sports Medicine viste at det var moderat aktivt redusert risikoen for å utvikle kronisk ryggsmerter med 14%, mens den var høy aktiv, reduserte den med 16%.

Enhver form for sport eller forsettlig trening, samt å gå og klatre trapper, ble regnet som fysisk aktivitet i studien. For å bli ansett som aktive folk måtte trene minst en eller to ganger i uken i 30 til 60 minutter eller mer.

Mens undersøkelsen viste at trening kunne redusere risikoen for kronisk ryggsmerter, fant den at den ikke hadde noen effekt på kortsiktige problemer eller alvorlig smerte som forårsaker sykehusinnleggelse eller funksjonshemning. Kronisk smerte ble definert som varig i tre måneder eller lengre, eller smerte følte på 30 dager eller mer i løpet av de foregående 12 månedene.

Effektive øvelser som å gå og svømme er gode utgangspunkt hvis du planlegger å bli aktiv for å unngå ryggsmerter, sammen med yoga og Pilates, som kan øke fleksibiliteten og mobiliteten. Hvis du er spesielt forsiktig med ryggsmerter, kan det være verdt å unngå sport som involverer mye vridning som tennis eller golf.

Å fikse stillingen kan også bidra til å hindre ryggsmerter å utvikle seg. Hvis du er noen som slouches på et skrivebord hele dagen, se vår guide til perfekt stilling, noe som kan spare deg for mye sorg i fremtiden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar