Kettlebell treningsøkter

Hvis du er kort tid (det er oss alle, ikke sant?), Hente en kettlebell neste gang du går på treningsstudioet. Hvorfor? Du får en kardio og styrke økt på samme tid. I en studie publisert i Journal of Strength And Conditioning Research, personer som utførte en kettlebell snatch rutine i fire uker opplevde en 6% økning i deres VO2 max score, noe som indikerer mengden oksygen kroppen din kan bruke når du trener med høy intensitet og er et pålitelig mål for cardio fitness.

I den samme studien fikk de ikke en VO2 maksimal økning. I mellomtiden har flere studier vist at kettlebells er effektive for å øke styrke, med en oppdagelse at et kettlebell-regime hadde større innflytelse enn hoppeklubber på one-rep max back squats.

Ashton Turner, medstifter av Londons Evolve 353 gym, sier skjønnhet kettlebell trening - gjort riktig - er sin allsidighet. "Med bare ett sett med kit er det så mange ting du kan gjøre, inkludert høyt-rep-fettutslag og lavere styrke-økter. De er gode for å utvikle hip hinge power, som er nyttig for atletisk kraftskaping uten skade risiko forbundet med dødløft. "

Turner leverer fem treningsøkter som hjelper deg med å få mest mulig ut av dette allsidige brikkesettet.

  1. Fem-trening trening for å bygge muskler eller brenne fett
  2. Fem-flytte kettlebell treningsøkt for å få deg abs av stål
  3. Kettlebell kretser for å bygge styrke og kraft
  4. Superset trening for raske resultater
  5. En avansert treningsøkt som bruker to-kettlebells

Men først, hvilken kettlebell skal du bruke?

Hvordan velge en god kvalitet Kettlebell

1 komp standard: "Jeg liker konkurranse kettlebells [se bildet over] fordi hver vekt er i samme størrelse," sier Turner. "Det er nyttig for å få en konsekvent følelse, spesielt når du gjør komplekse trekk som rydder og rister."

2 støpejern: "Jeg foretrekker støpejerns kettlebells over gummi-baserte seg fordi de pleier å ha en mer stabil base. Det er nyttig når du gjør øvelser som den renegade raden, hvor du må legge all din kroppsvekt på kettlebellen. "

3 Perfekt vekt: "For menn, vil jeg foreslå å bruke en 16kg og en 20kg kettlebell. Det er tungt nok til å gi en utfordring, men lett nok til å gjøre high-rep-sett og vil tillate deg å gjøre alle de viktigste øvelsene, inkludert de i denne veiledningen. "

ANBEFALT: Hva skal du se etter når du kjøper Kettlebells

Fortsett nedover denne siden for Turners fem treningsøkter og enda flere kettlebell-økter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar