Eksklusiv Robert Pattinson trening

Innhold

'Til The Twilight Saga: New Moon vi ønsket at vampyrene skulle se ut som supermodeller, og varulvene skulle se bra og robuste ut, sier Nathan Mellalieu, den kanadiske personlig trener som fikk Robert Pattinson (muligens verdens mest lusted etter skuespiller), burly nykommeren Taylor Lautner, og de fleste av de andre skuespillerne klar til å spille sine overnaturlige roller i filmen. Alle som er sett Nymåne vil vite Mellalieu sikkert oppnådd det målet, men hvordan gjorde han det? "Da de kom til Vancouver - hvor Nymåne ble filmet - noen av skuespillerne var bedre enn andre, sier Mellalieu. 'Kellan Lutz, som spiller en av de mest rippede vampyrene i filmen, var allerede i god form, men noen trengte mer oppmerksomhet. Alle hadde en skreddersydd rutine som ville holde dem motiverte og utvikle kroppens deler som trengte arbeid. "Teamet mitt hadde bare noen uker for å få kastet klart før skytingen begynte, så vi satte dem gjennom tre til fire intense treningsøkter per uke. Vi prøvde å holde oss til dette under skytingen, slik at hver skuespillerens utseende ville være konsekvent gjennom hele filmen, men det var vanskelig fordi alle hadde forskjellige skytingsplaner. 'Med Robert Pattinson Vi gjorde mange boksøvelser, som bidro til å skape det magre, muskuløse utseendet han har i Nymåne. Han har god håndfart og fotverk og syntes å virkelig nyte øktene. Vi hadde også alle skuespillerne å gjøre funksjonelle øvelser med liten eller ingen vekt, slik at de ikke ble skrudd ned med for mye bulk og kunne bevege seg atletisk når de filmet en stunt. ' Hvis du vil få rippet utseendet til en av vampyrene fra filmen, prøv disse to hurtige treningsøktene Mellalieu jevnlig gjorde med de som spilte utøde. Gjøre Trening A en dag, Trening B neste, resten neste dag, og gjenta deretter. Det er en uke av Nymåne opplæring. En økt bør omfatte tre runder av hver treningsøkt. Utfør hver runde så raskt som mulig, med en to minutters pause mellom hver. Klikk på hver øvelse for en enkel å følge skjemaveiledningen.

Trening A:100 barbell jump squats (25 prosent av din one-rep max)100 barbell skulderpresser (25 prosent av din one-rep max)100 crunches Trening B:20 burpees (tredje trekk ned på lenke siden)30 revers crunches40 hoppende lunges50 knep

Her er en av kretsene Mellalieu gjorde med skuespillerne som spilte varulvene. Hvis du vil ha det Taylor Lautner se, gjør en Varulvskrets økt en gang i uken i stedet for en av dine normale vektløfting økter. Gjør så mange kretser som mulig på 20 minutter. De fleste kretsene styres av noen av Nymåne kastet var 17. Se om du kan slå det.

Varulvskrets:5 pull-ups10 trykk-ups15 kroppsvektsklubber

For mer informasjon om Nathan Mellalieugym Studeo 55, gå til www.studeo55.ca.

For flere filmstjerneøvelser, abonner på bladet. Vi gir deg fem problemer for £ 5.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar