Eksklusivt intervju med UFC-mester Jon Jones

Eksklusivt intervju med UFC-mester Jon Jones - øVELSER 2023
Eksklusivt intervju med UFC-mester Jon Jones - øVELSER 2023
Anonim

Du har referert til Bruce Lee som en inspirasjon. Hva tar du fra ham til Octagon?Jeg bruker hans filosofi om å krasje og flyte med oppstanden min. Det handler om å visualisere går fra null til 100 og slående som en kobra. Jeg prøver å være helt avslappet og hjernebrent til alle tider når jeg kjemper til øyeblikk av innflytelse, når det er på tide å eksplodere. Når jeg ser en åpning, går jeg fra en bølge til en tsunami og krasjer gjennom den. Det hjelper meg definitivt å bevege meg raskere.

Når tok du beslutningen om å ta opp MMA på heltid?Å ha barn var uventet en øyeåpner. [ JonesEldste barn ble født i juli 2008 da Jones var 20.] Det gjorde umiddelbart MMA noe jeg ikke gjorde som en hobby lenger. Det ble noe jeg måtte lykkes på - jeg måtte absolutt. Feil var ikke et alternativ fordi jeg trengte pengene for å gi ly for familien min, slik at det virkelig bidro til å kjøre meg.

Etter din mening, hvilke verdier bør en martial artist stå for?Gjennom historien har kampkunstnere alltid vært menn av integritet. De var mennene som spiste med konger og holdt seg til en annen standard. De snakket sakte og bar en stor pinne. De var gode mennesker som brydde seg om dem rundt dem. Det er det jeg prøver å bringe til 2012 til en viss grad.

Hva er det beste råd du har fått?[Leading MMA coach] Greg Jackson fortalte meg det for å skape et mesterverk må du fordype deg i alt du gjør og gi deg selv fullt ut til enhver ytelse. Det er som Picasso: Han gjorde ikke kunsten han gjorde ved halvt å gjøre det, det var han han var som en person, det var slik han følte, og alt om ham kom ut i sitt arbeid. For flere eksklusive intervjuer med de største navnene i UFC, få magasinet, abonnere nå, og vi vil gi deg Fem problemer for £ 5.

Populært emne