Hugh Jackman Workout: Hvordan ble han revet for Wolverine

TrenerSøsters tittel Menns Fitness snakket med Hugh Jackmans trener i 2009 da den første Wolverine-filmen slo våre skjermer. Syv år er gått, men to ting har tilsynelatende ikke blitt alderen siden da - rådet hans trener, Mike Ryan, ga oss og Jackmans kropp. Faktisk, i 2016MF rapporterte at Jackman hadde sluttet seg til 1 000 lb powerlifting klubb, noe som betyr at han slått ut en 235 lb benkpress, 410 lb (186 kg) dødløft og en 345 lb (156 kg) knep på en dag.

Nedenfor viser Ryan hva gutta i den australske treningssenteret Physical Factory kalt Jackman da han først begynte å henge rundt (vi slår på at de ikke kaller ham det nå) og skisserer en treningsplan med fire treningsøkter på en uke som dekker brystet og tricepsen, ben, rygg og biceps, og til slutt skuldre og abs. Vi har også tatt med en daglig kostholdsdekning på kosthold, protein shakes, smoothies og rikelig med proteinrike matvarer.

"Det handler om evolusjon," sier Mike Ryan, personlig trener til Hugh Jackman. Men Ryan snakker ikke om filmen og dens støt av mutante superhelter - han forklarer treningsplanen som Jackman fulgte for å bygge den rockharde kroppsbygningen som trengs for å spille den bladfistede Wolverine.

"Fra en treningsøkt til den neste vil jeg alltid ha noe nytt å legge til ligningen," sier Ryan. "Våre sesjoner er basert på etablerte prinsipper, men vi prøver alltid å bringe nye ideer til bordet. Og Hugh ser nå den mest rippede han har vært for noen film. "

Ryan vet mer om Jackmans trening enn noen, har vært nært involvert i skuespillernes fysiske utvikling i nesten 20 år. "Jeg jobbet som trener på [Fysisk fabrikk i Australia] i 1989 da denne unge fyren kom på jobb, og bare ga ut nøkkeltangene og håndklær. Han fikk mye oppmerksomhet fra kvinnene på stedet, og jeg tenkte: "Hvem tror denne blokken han er?" Det viste seg å være Hugh, og vi ble raskt venner, og snart spurte han meg om jeg 'D vise ham hvordan du trener riktig, for da var han veldig, veldig tynn. Vi pleide å kalle ham kyllingben. "

Det var starten på et partnerskap som så Ryan som flyr rundt i verden for å holde den stadig mer etterspurte filmstjernen i form for filmer som van Helsing og X menn serie. Ryan ble også utarbeidet for å skape legemet til Brandon Routh for hovedrollen i 2006 Superman Returns.

ANBEFALT: Henry Cavills treningsplan for Batman v Superman: Dawn Of Justice

"Da vi bygde Hugh opp for jerv film, vi ringte fra Baz Luhrmann som ledet Hugh i filmen Australia. Baz sa, "Kom igjen, folk, kom tilbake! Han blir for stor. 'Og du kan se Hugh bli større i filmen. I jervHugh ser stor på skjermen, men egentlig er han bare revet. Det er hemmeligheten å se bra ut. Det handler ikke bare om å bli stor, det handler om å bli revet. "

Jackman må passe på treningen rundt hektiske filmplaner, så han og Ryan er vanligvis i treningsstudioet ved daggrysprekk. "Vi har en filosofi om å trene første om morgenen," sier Ryan. "Forskning tyder på at folk som trener på ettermiddagen konsekvent gjør treningsøkter med langt mindre intensitet enn de som trener om morgenen. Når Hugh har en 6am filming start, betyr det at vi kommer i gym ved 4am. "

En typisk Jackman-trening tar en time til 90 minutter, inkludert oppvarming og kardio-økter. "Vi starter aldri en vekterøkt uten minimum ti minutters kardiooppvarming. Aldri noensinne, sier Ryan. "Etter en økt avslutter vi ofte med 20 minutter med cardio, som kan være en løp, eller løp og svøm."

Ryan baserer vektene treningsøktene på store sammensatte heiser og legger til noen vendinger. "De grunnleggende opplæringsprinsippene er basert på kjernekonstruksjonen som knebøy, dødløfter, presser - enkle trekk, men jeg blander opp ting. Vi endrer vinklene på benken, spiller med tempoet, vekten, tiden, hvilen. Den samme treningen kan gjøres på ti forskjellige måter ved å gjøre disse små endringene. "

Ryan deler øktene mellom muskelgrupper, så en dag kan målrette bryst og triceps, mens en annen dag fokuserer på rygg og biceps. "Jeg tror på kontrollert overbelastning," sier han. "For å presse musklene til fiasko ved siste sett, vil vi erstatte sammensatte trekk med isolasjonskilder - for eksempel gå fra en håndkleddbänk, trykk rett inn i en flye. Ved det siste settet trenger du en spotter for å hjelpe deg med å klemme ut de siste par reps. "

Et blikk på Jackmans Wolverine-kroppsbygning viser at Ryans treningsmetoder fungerer, så gi planen sin prøve. Vi kan ikke garantere overmenneskelige krefter, men det vil få deg revet og klar for handling. "Jeg kaller ham mitt mesterverk," sier Ryan. Han fortsetter å bli bedre og bedre gjennom årene.

REKOMMENDERT: De beste Superhero-treningene hele tiden

Slik gjør du disse treningsøktene

 • Varm opp først med ti minutter med kardio og lette kroppsvektbevegelser.
 • Gjør parene øvelser som supersets, utfør ett sett av den første øvelsen, og flytt deretter umiddelbart til et sett med den andre treningen.
 • Resten for angitt tid før du gjentar.
 • Velg en vekt du kan klare med perfekt form, men som fører til muskelsvikt ved slutten av siste sett.
 • Ta ett sekund for å løfte vekten, ta en pause i et sekund og ta deretter to til tre sekunder for å senke igjen.

Mike Ryans trenings tips

 • "Tog om morgenen hvor det er mulig. Det er den beste måten å sikre intensitet på. "
 • "Oppvar alltid tilstrekkelig - ikke bare med kardio, men ved å gjøre bevegelsene før du legger vekt."
 • "Arbeid på progressiv overbelastning, fortsett å øke vekten, og hold en treningsdagbok for å registrere fremgangen din."
 • "Bland ting opp - stadig endre tempoet, fart, helling, grep - alt slik at du ikke alltid utfører samme bevegelse."
 • "Følg bevegelsen. Fokuser på hver muskelaktivering i stedet for bare å sikte på å fullføre settet. "
 • "Arbeid med en trener - det vil hjelpe med motivasjon."
 • "Ikke overtrain: lær hva kroppen din kan takle."
 • "Få rikelig med hvile - minst syv timers god søvn om natten."
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar