Eksklusivt: Fest dine øyne på dette klippet fra renset: valgår

Eksklusivt: Fest dine øyne på dette klippet fra renset: valgår - UNDERHOLDNING 2023
Eksklusivt: Fest dine øyne på dette klippet fra renset: valgår - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Det er den spesielle tiden på året igjen, og du har allerede sett på Hjemme alene 1 og 2, Alv to ganger, og sovnet i løpet av Bad Santa. Alt som betyr at du er sannsynligvis grundig syk av julefilmer, så det er på tide å blande opp ting med noe mer spennende.

The Purge: Valgår, tilgjengelig nå som en digital nedlasting, er den perfekte tonicen for alle som føler seg lurt fra å se for mange sukkerholdige festlige filmer. Den tredje avgiften i Purge-serien, Valgår viser igjen drama og fare for en 12-timers periode der all forbrytelse er lovlig.

Denne gangen blir ting politisk, med Purge selv på spill. Præsidentkandidaten Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) er satt på å overtale Purge hvis det velges, mye til opprørelsen av den herskende New Founding Fathers of America, som lukter en plan for å bruke den kommende Purge for å eliminere Roan.

Leo Barnes (Frank Grillo), som stjernet som Sergeant i The Purge: Anarchy, er nå Roans sikkerhetshode, og er overlevert den ubøyelige oppgaven med å forsvare henne. Naturligvis velger Roan å se ut Purge i hennes usikrede hjem for å vinne noen flere stemmer.

I dette eksklusive klippet ser vi Barnes tenker nøyaktig hvordan han skal holde Roan trygg i hjemmet sitt. Det er rimelig å si at han ikke er fornøyd med oppsettet.

Som du kanskje forventer, viser Roans hus ikke det sikre miljøet som kreves for å se ut Purge Night (det ville være en kjedelig film), og med litt forræderi kastet inn i blandingen, er det ikke lenge før hun og Barnes blir tvunget ut på gater i Washington DC.

The Purge: Election Year er tilgjengelig på digital nedlasting nå (kjøp på amazon.co.uk) og kommer til Blu-ray ™ og DVD den 26. desember 2016, fra Universal Pictures Home Entertainment. Forhåndsbestilling på amazon.co.uk

Populært emne