10 spennende måter å finne din savnede tilkobling

En savnet forbindelse kan til tider være den ubesvarte muligheten for et eventyrromanse. Har du din egen tapte forbindelse? Bruk disse måtene å spore dem!

Har du noen gang delt et øyeblikk med en annen person, følt en gnist og en forbindelse, bare for å savne muligheten til å dele kontaktdetaljer?

Kanskje omstendighetene på den tiden forhindret deg i å være sammen? Kanskje du har opplevd sann kjærlighet ved første øyekast, men var for sjenert til å handle på det da?

Det er en av to ting du kan gjøre i den situasjonen: Du kan akseptere at øyeblikket er tapt for alltid og fortsett, eller du kan forsøke å koble til igjen med din tapte kjærlighet i håp om at de følte det samme for deg i det flyktig øyeblikk.

4 sanne kjærlighetshistorier mistet og funnet

Å ta et skudd av tro for å gå og finne din savnede forbindelse kan virke som en lang skudd. Du kan anta at oddsen er imot deg, men her er fire filmverdige kjærlighetshistorier av folk som har lykkes med å finne sin tapte forbindelse.

# 1 Par gjenforenes og gifter seg etter 60 år

Cynthia Riggs og Howard Attebery møttes i 1950, begge arbeider i samme geologi lab. Det var kjærlighet ved første øyekast for Howard, men dessverre var Cynthia involvert med en annen mann på den tiden. I februar 2012, mer enn 60 år senere, bestemte han seg for å ta troen og sende Cynthia et kodet kjærlighetsbrev til den eneste adressen han kunne finne. Brevet leser: "Jeg har aldri sluttet å elske deg".

Etter måneders utveksling av brev bestemte de seg for å møte. Howard, nå 92 år gammel, møtte Cynthia, 82 år gammel, på togstasjonen med en enkelt rød rose. Innen en times gjenforening hadde Howard foreslått. Han flyttet over hele landet for å være med henne året etter, hvor de da ble gift.

# 2 Man sporer ned tapt flykjærlighet via Twitter

24-åringen Jamie Kelly møtte en ung kanadisk kvinne, kalt Katie, da de satt ved siden av hverandre på et fly fra Barcelona til Dublin. Etter å ha snakket gjennom hele flyet, ble de tvunget til å dele måter på passkontroll når de nådde sitt reisemål. Etter å ha ventet på henne på den andre siden for en stund, ga han opp håp da det ikke var tegn på henne.

Til tross for bare å kjenne sitt fornavn og det faktum at hun var fra Nova Scotia, tok han til Twitter for å finne sin tapte kjærlighet. Han lanserte en kampanje under hashtags #loveatfirstflight og #findkatie. Internett-appellen ble oppdaget av Katie sine slektninger som deretter satte henne i berøring. De har nettopp chattet på nettet og har planer om å koble til igjen.

# 3 New Yorker lager nettside for å spore opp jenta han så på et overfylt tog

Australsk født magasininter, Camille Hayton, fikk øye på Patrick Moberg på et travelt undergrunnstog i New York. De låste øynene flere ganger under reisen, men han mistet henne i folkemengdene da de begge dro av toget.

Den unge romantiske, fast bestemt på å finne sin mystiske dame, satte opp et nettsted dedikert til hans søk. Han inkluderte et tegnet bilde av henne, sammen med detaljer om togreisen de delte og hans kontaktinformasjon. Innen timer var hans e-postboks overfylt. En venn av Camille kontaktet ham og sendte ham et bilde slik at han kunne bekrefte sin identitet. â € œWeâ € ™ ve blitt satt i kontakt med hverandre, og vi vil se hva som skjer, â € "han la senere til nettsiden.

# 4 Woman plasters ønsket plakater over New York metrostasjoner for å finne henne savnet tilkobling i tide til Valentinsdag

I februar i år begynte bildene å dukke opp på Twitter av ønskede plakater som hadde dukket opp på veggene til flere tunnelbanestasjoner i New York City. â € œPay oppmerksomhet NY! Dette handler om mitt hjerte, plakatene leses.

Som Patrick Moberg så en dame en mystisk mann på et overfylt t-banestog. Øynene deres møtte da de reiste til Brooklyn i november 2013. Hun tok Valentinsdag som en mulighet til å finne sin tapte kjærlighet, pusset rundt 300 plakater i New York Subway stasjoner med tegning av mannen hennes og detaljer om deres savnede forbindelse. Dessverre er det uklart om hun noen gang var vellykket. Vi kan bare håpe!

10 måter å finne din ubesvarte tilkobling

Disse historiene viser at selv om sjansene kan være slanke, kan ubesvarte tilkoblinger bli tilkoblede forbindelser. Så, det er verdt et skudd! Her er ti ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å komme i kontakt med din mystiske kjærlighetsinteresse.

# 1 Skriv ned hvert minutt detalj

Når du har begrenset informasjon om din tapt kjærlighet, teller hver liten liten detalj. Så, hvis du bestemmer deg for å forfølge et søk, er det en god ide å notere alle tilgjengelige opplysninger før du glemmer. Den nøyaktige tiden de fanget blikket på, stedet, kanskje du klarte å fange sitt fornavn, klær som de hadde på seg, kanskje de spiste en BLT-smørbrød på den tiden, det var all viktig informasjon som kan Komme til nytte!

# 2 Få hjelp av venner og familie

Nøkkelen til å finne din tapte forbindelse er å spre ordet. Start med dine nærmeste venner og familie. Informer dem om søket ditt, og selv om de tror du er gal, vil de trolig være støttende nok til å hjelpe deg gjennom retweets, statuser på Facebook, eller kanskje hvis personen bor i nabolaget ditt, kan de til og med gjenkjenne beskrivelsen din!

# 3 Gå tilbake til møteplassen

Kanskje du så mannen eller kvinnen av drømmene dine på en kaffebar eller et supermarked? Det er mulig at de kan besøke stedet regelmessig.Prøv å komme tilbake på samme tid på dagen, kanskje du kanskje møter dem igjen og mønstre opp mot å be om deres kontaktinformasjon. [Les: 15 enkle samtale forretter du kan bruke med noen du virkelig liker]

Du vil kanskje også prøve å sette opp plakater som inneholder din viktige informasjon i den generelle beliggenheten til den skjebnefulle beliggenheten. Hvis de kommer dit igjen når som helst, kan de se på plakaten din og ringe deg.

# 4 Google hva du vet

Dette kan være et skudd i mørket, men noen ganger kan Google og andre søkemotorer returnere relativt vellykkede resultater med svært lite informasjon. Det er mulig at hvis din potensielle sjelefrende er ganske aktiv på internett, kan du godt finne dem ved å bruke bare et fornavn og et sted. Det er verdt et forsøk! [Les: 19 dating tips og triks for introverts]

# 5 Søk i sosiale nettverk

I denne dag og alder er de fleste aktive på minst ett stort sosialt nettverk. Hvis du er overbevist om at personen bor i ditt område, kan du prøve trawling gjennom felles venner og "Folk du kanskje vet" lister på Facebook eller søk etter fornavn, hvis du vet det. Kanskje du har en ide om sitt yrke? Hvorfor ikke prøve et søk på LinkedIn?

# 6 Bruk et stedbasert datingapp

Selv om du vanligvis ikke er aktiv på apps som Tinder, kan de vise seg å være et veldig nyttig verktøy for søket ditt. Angi plasseringsparametrene dine for å inkludere området du opplevde din illusive kjærlighet og få snupp. Hva er mer, hvis du klarer å finne dem på en av disse appene, er sjansene at de er single!

# 7 Start en Twitter-kampanje

Twitter er et kraftig verktøy for å spre ordet. Bruk en fengende hashtag og be dine etterfølgere for retweets. De fleste mennesker er glad i en kjærlighetshistorie, så du vil sannsynligvis få dem på din side. Meldingen kan spre seg fort, og det er så enkelt å spore eventuelle svar du kanskje mottar.

# 8 Legg inn en annonse i personalsene

Dette er en klassisk, testet og testet metode. Send informasjon om søket ditt til din lokale avis, noen kan til og med ha en dedikert seksjon til ubesvarte tilkoblinger. Du kan også prøve å legge ut på Craigslist, de har ganske kjent, ukjent tilkoblingsbrett som du kan legge til. Du vet aldri, de kan også se etter deg også!

# 9 Opprett et nettsted

Sett opp et nettsted for å huse alle detaljene du har om personen og møtet ditt. Du kan inkludere en tegning av personen i stedet for et fotografi. Sosiale nettverkstjenester gir deg ofte begrenset plass til å legge inn informasjonen din, så det er nyttig å ha et nettsted for å lede folk til. Du må bare håpe at personen du søker kommer over ditt dedikerte nettsted, eller i det minste noen som kan sette deg i kontakt. [Les: Er du virkelig forelsket? â € "21 tegn for avkodning den fuzzy følelsen]

# 10 Bruk posttjenesten

Dette er kanskje betraktet som en utdatert kommunikasjonsmetode, men det er en nyttig hvis du er i besittelse av en postadresse som kan føre deg til din tapte kjærlighet. Kanskje, din tapte forbindelse er noen du gikk i skole med, og du kommer til å kjenne foreldrenes adresse. Brevet ditt kan finne veien inn i høyre hånd.

Før du avviser det flyktige øyeblikk av tilkobling, bør du vurdere om personen faktisk kan være den som er for deg. De kan være din sjelefrende eller Mr./Ms. Ikke sant! Ja, du kan risikere feil eller avvisning, men å vite at du har prøvd, er alltid bedre enn å angre.

[Les: 10 ting om å danse en 80-årers ungdomsfilm kan lære deg!]

I denne dag og alder er en slik gest av romantikk så forfriskende, så hvorfor ikke gi disse 10 måtene å koble til igjen med din tapte forbindelse, prøv å koble med dem før det er for sent!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar