20 Ex Best Friend Quotes for å få deg til å føle deg bedre om å avslutte det

Å miste en venn er aldri lett, og å miste en beste venn er enda vanskeligere. Men disse ex beste vennen sitater vil få deg til å føle deg bedre om å forlate dem.

Å bestemme seg for å avslutte et vennskap er nesten vanskeligere enn når du bryter med noen. Du gjør den bevisste beslutningen om å kutte noen ut av livet ditt, som sannsynligvis har vært der i veldig lang tid. Selv om du vet det er best, vil du fortsatt bli bummed. Men å ha noen ex beste venn sitater for å få deg til å føle deg bedre kan hjelpe uhyre.

Ikke alle venner skal bo i livet ditt

Du møter mange mennesker i livet ditt. Noen av dem vil vandre inn for en kort stund, og andre vil aldri til og med bli. Da har du de menneskene du tilbringer år med. De er dine beste venner.

Men tingene er, de holder seg ikke alltid bra. Vi bytter mye etter hvert som vi blir eldre. Selv som voksen vil du være annerledes ti år fra nå. Hvis du er heldig, vil du og dine venner bytte sammen og fortsatt ha nok til felles for å forbli beste venner.

Hvis du er uheldig, vil du ikke. Og det betyr at de kan påvirke livet ditt på en negativ måte hvis du alltid er på motsatt side av problemer. Når det skjer, kan du enten holde fast på den giftigheten eller la den gå og leve livet ditt uten dem. [Les: Hvordan bli kvitt en giftig venn for godt]

Ex beste venn sitater for å hjelpe deg med å komme gjennom det

Du blir bummed ut en stund. Med mindre de gjorde noe som var fryktelig nok til at du ikke bryr seg om dem i det hele tatt, vil du gå gjennom en justeringsperiode. Disse ex beste venn sitater vil hjelpe deg med å komme gjennom den tiden med litt mer letthet.

#1 "Noen mennesker er ikke lojale mot deg. De er lojale mot deres behov for deg. Når deres behov endres, så gjør deres lojalitet. " Det skjer. Du hadde en gang en lojal venn, men bare fordi de trengte noe. Når du var ferdig med å tjene din hensikt, var de borte. Det er på dem. Ikke deg.

# 2 "Vi mister aldri venner, vi skjønner bare hvem de virkelige er." Sannheten er at en ekte venn ikke vil forlate deg akkurat slik. Når det går tøft, holder de virkelige fast mens flakene går bort. [Les: 15 kvaliteter av en virkelig god venn]

# 3 "Noen ganger vil personen du tar en kule for ender opp med å være pistolen." Backstabbers - eller skyttere - er ikke bra for noen. Du stoler på noen så mye, og de kan ofte forråde det. Det er den uheldige virkeligheten av å ikke kunne lese tanker og intensjoner.

# 4 "Kjære, beste venn, jeg hatet aldri deg. Jeg er bare skuffet fordi du ble noen du sa at du aldri ville være. " Folk forandrer seg. Det er bare livet. De tingene som er vanskeligst å bære er når noen helt forandrer seg til noen du hater og hvem de sa de aldri ville være. Du er bedre uten dem.

# 5 "Hvorfor skal jeg gjøre en innsats for å holde oss sammen når du kaster kilen mellom oss i utgangspunktet?" Det handler om å være i hverandres liv. Når noen ikke lenger legger noen verdi i livet ditt, er det på tide å kutte dem løs.

# 6 "Ikke venner. Ikke fiender. Bare fremmede med minner. " Ikke alle som forsvinner fra livet ditt gjorde det på en negativ måte. Noen mennesker driver bare fra hverandre, og du er bare fremmede som har minner sammen.

# 7 "Strangers kan bli beste venner like enkelt som beste venner kan bli fremmede." Ikke alle av oss innser når en venn skifter rett foran øynene våre. Noen ganger kommer vi sammen med dem og på en eller annen måte vet ikke noe om dem lenger. [Les: 17 dårlige venner, du må bli kvitt ASAP]

# 8 "Åh, jeg glemte. Jeg eksisterte bare når du trengte noe. " Disse menneskene er de verste. Si farvel og vær ferdig med dem.

# 9 "Noen spurte meg om jeg visste deg, men alt jeg kunne gjøre var å smile og si," Jeg pleide å. "" Det er bare hvordan livet går noen ganger. Du tror du kjenner noen til de gjør noe eller endrer seg på en måte som du ikke engang kan gjenkjenne.

# 10 "Et sted langs linjen, jeg glemte hvem jeg egentlig er på grunn av deg." Våre venner har stor innflytelse over oss. De kan til og med endre hvem vi er en stund til vi våkner og innser at våre liv er bedre uten dem.

# 11 "Det er greit å savne minner og ikke personen." Du kan ønske du hadde disse tider og minner tilbake selv om du ikke vil ha personen rundt. Det som skjedde var fortsatt bra og morsomt, selv om de ikke lenger var.

# 12 "Det er morsomt at folkene som skadet deg mest, sa de aldri ville." Det er fordi de er så nær deg og du stoler på dem så mye. Den typen svik kan være den verste smerten du noen gang vil vite.

# 13 "Jeg mistet deg, men fant meg selv." Venner kan ofte være det som blokkerer vårt syn på oss selv. Når du mister dem, kan du bare innse hvem du egentlig er, og du er bedre på grunn av det. [Les: 11 tips for å begynne å elske deg selv igjen]

# 14 "Jeg hater ikke deg. Jeg håper bare du finner en venn akkurat som deg en dag. " Hvis de var den verste typen venn noensinne, er dette perfekt. De fortjener ikke noen så lojal og kjærlig som deg. Faktisk fortjener de nøyaktig hvilken type venn de er.

# 15 "Vær oppmerksom på de som ikke klapper når du vinner." Sanne venner støtter hverandre. Fake, giftige venner er de som oser av sjalusi når du lykkes. Bli kvitt dem.

# 16 "Ting skjer. Folk forandrer seg." Det er enkelt, men sant. Det er egentlig ikke noe mer du trenger å rettferdiggjøre å gå videre fra noen du engang kalte en venn.

# 17 "Beste venner for alltid" er det de pleide å si. Som det viser seg, var for alltid for langt unna. " Ikke alle "for alltid" kan holde sin sanne betydning. Når du møter noen som lover dette og ikke kan være tro mot det, vet du at livet ditt er bedre uten dem. [Les: 10 typer giftige venner å unngå]

# 18 "Det er greit å savne folk selv om du ikke vil ha dem i livet ditt." Det er mange mennesker du kanskje savner og vil ikke ha noe å gjøre med lenger. Dette er en vanlig del av livet, og det går med tiden.

# 19 "Du miste ikke en venn hvis du aldri hadde en til å begynne med." Dette kan hjelpe deg å føle deg mye bedre om å dele opp med noen du ringte en venn. Du miste ikke noe hvis de ikke var din til å begynne med.

# 20 "Ikke skyv en person til det punktet hvor de ikke lenger gir en dritt." Noen "venner" gjør dette. De holder poking og pushing bare for å se hvor langt de kan få. Vitser på dem fordi nå mistet de noen så godt som deg.

[Les: 25 tidlige tegn som peker på en giftig person]

Vi mister alle sammen venner noen ganger. Det er vanskelig, men med disse ex beste vennen sitater, vil du innse at det bare er en del av livet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar