Alt men kjøkkenvasken? Slik er Industry Mums Pack Smart

Vi har lav nedgang på hvilke mote- og skjønnhetseksperter pakker (og legger igjen) for familieferier.

Hva tar en moteeditor på ferie når hun reiser med sine unge tvillinger? Eller er hudpleieeksperter fristet til å ta hele badskapet i kofferten? Vi snoop inne i koffertene til fire velbesøkte mote- og skjønnhetseksperter for å finne ut de beste reisetipsene sine.

"Være organisert"

Sarah Clark, mote stylist og grunnlegger av littlespree.com, bor i London med kjæresten sin og tvillinger, Tabitha og Marlow, fireDer skal vi feriere Nord-Toscana, ItaliaHva vi skal pakke Å ha tvillinger betyr at jeg er superorganisert. Jeg pakker enkle bomullskjoler, shorts, badetøy og lekser for Tabitha. Masse shorts til Marlow (Gap gjøre mine favoritter), T-skjorter, jeans (bare i tilfelle), en cardigan og svømming shorts. Og ikke mer enn to par sko hver.Min stil Min sommerstil er avslappet og behagelig (jeg må kunne kjøre etter barna). Jeg elsker Gap sexy kjæreste shorts - og jeg vil bo i dem med hippie topper og Isabel Marant sandaler. Jeg elsker også Mango folkemusikk kjoler - jeg kjøpte en mini for Tabitha.

Overleve reisen For flyet pakker jeg ekstrautstyr av alt - klær og snacks. Du vet aldri når du kan bli forsinket.Reise smart Ta en lett, lettleggbar buggy. En liten skulderveske er også uvurderlig, pluss en stor tote - jeg elsker LL Bean ones - for alle barna ting.

"Pass alltid på huden din inn og ut av solen"

Nichola Joss, Sanctuary Spa Global Hudpleieekspert, bor i Kent med sin mann og sønner, Riley, 10, og Ernie, ni

Der skal vi feriere SpaniaHva jeg skal ha på seg Jeg handler om silke kaftaner, Melissa Odabash badetøy - noe som får meg til å føle seg fantastisk på stranden - og flip-flops.Hva skal jeg beskytte vår hud med Jeg kjøper alltid Invisible Zinc 4 Hr Vannmotstand SPF50 + for guttene mine, og La Roche Posay Protective Oil SPF50 + for meg. Jeg pakker også en stråhatt for å skjerme håret mitt og ansiktet fra solen.

Mine ettersolens hudfagere Sanctuary 4 Day Moisture Body Oil Spray er en blanding av vann og olje, så det er avkjøling og fuktighet etter en dag i solen.

'Ikke vink det med barn'

Kirsti Nicole Hadley, grunnlegger av Momma Loves bloggen, bor i Brighton sammen med sin partner og sønn, Sonny, tre

Hvor er vi på vei denne sommeren Jeg prøver å ta Sonny til festivaler jeg jobber med, og i år er det to nye for oss, Villmark i Oxfordshire og Somersault i Devon.

Hva jeg pakker Det er en løpende vits at jeg tar alt med meg til festivaler. Jeg kan ikke være uten mine falske øyenvipper, sunnies, Whistles biker jakke, denim shorts, sandaler, DM støvler og Etre Cecile T-skjorter.

Hva jeg ikke vil stresse om Vær ærlig med deg selv når det gjelder camping. Hvis du elsker det, gå hele hogen, legg et telt, ta en komfyr og leve den. Hvis ikke, book et hus off-site eller organisere glamping på forhånd.

Hvorfor prep er nøkkel Sjekk værmeldingen og planlegg deretter. Hvis du holder deg utenfor stedet, bestill dine biler til og fra festivalen på forhånd. Du kan ikke vinge det med kiddoer i slep. Vær realistisk og velg et par ting du virkelig vil gjøre hver dag og gjør dem godt - ikke prøv å se alt. Og ikke prøv å være din pre-barn, fest selv. Det er heller ikke mulig.

'Pak alltid gensere og briller for staycations'

Julia Yule, medgrunnlegger av hudpleielinjen Bloom & Blossom, bor i St Albans sammen med sin mann, sønn Baxter, fire og datter, Clemence, 19 månederDer skal vi feriere Calcot Manor, Cotswolds Hva skal jeg pakke for barna Spesielt sundresses som ikke trenger stryking og fargerike lerretsko fra H & M. Ungene har en Trunki hver for sine ting. Hvis den ikke passer inn der, trenger de ikke den.Vær klar for det britiske været Jeg tar alltid en kashmir jumper for meg og Hunter willies for hele familien. Britisk vær er bare for uforutsigbar.

Min skjønnhet må ha Jeg elsker min Aromatherapy Associates Essential Travel Oils. Jeg pakker også Bloom & Blossom Gentle Baby Wash som det fungerer for oss alle.

Ikke bry deg om å pakke En babyskjerm. Vi har oppdaget en app kalt "Baby Monitor 3G", som fungerer ved hjelp av våre telefoner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar