Europas 25 beste sykkelruter

Europas 25 beste sykkelruter - øVELSER 2023
Europas 25 beste sykkelruter - øVELSER 2023
Anonim

Slutten av oktober er en dyster tid for Storbritannias syklister. Vinternippen begynner å komme inn i luften, sammen med rikelig med regn, og klokka går tilbake, og sørger for at kvelden pendler er satt til å bli gjort i mørket gjennom til mars neste år.

Trener har derfor satt opp for å oppmuntre landets syklister denne uken, med vår bøtteliste-funksjon som viser 10 forskjellige drømmeturer på to hjul. For ytterligere inspirasjon til planlegging neste års sykkelopplevelser, kan du nå vende deg til en ny bok Ultimate Étapes, som beskriver Europas 25 beste turer.

Nesten alle de mest kjente ruter fra flotte begivenheter som Tour de France er tilstede og korrekte, inkludert den helvete klatre opp Alpe d'Huez og Roubaix brutale brostein. Det er også fantastiske ruter gjennom Schwarzwald og svingete rundt endeløse hårnål på Korsika. Det er enda et par lokale turer for å nyte, en fra Tour's Grand Depart i Yorkshire i 2014, og en annen takle åsene i South Downs.

ANBEFALT: Fem Grueling Tour de France Ascents som du kan ri

Ruten er illustrert med fantastisk fotografering for å appetitten, og hver har en detaljert veiledning om hva ryttere kan forvente når det gjelder åser, terreng og severdigheter langs hver. Forfatteren Peter Cossins gir også hvert scenes historie som en del av profesjonelle raser, noe som er noe å tenke på når du trenger å huske på den brennende smerten i bena på klatringene.

Ultimate Étapes av Peter Cossins er utgitt av Aurum Press (£ 20 Hardback). Kjøp på amazon.co.uk.

Populært emne