Endelig! Internett har funnet en dupe for Estee Lauder's Double Wear foundation

Når vi kjøper etter det perfekte fundamentet, har vi en streng tre-trinns sjekkliste.

1) Vil ikke budge til våre barns sengetidshistorie

2) ser naturlig ut

3) Skjuler det faktum at vi ikke har hatt åtte timers søvn siden 2015

Estee Lauder's "Double Wear" -fond gjør jobben og har vært en favoritt i sminkesekkene våre, men på £ 33,50 en pop drømmer vi om å finne en dupe til en svært lav pris.

Hei, et billigere fundament betyr mer penger å bruke på ost påskeegg (!), Kaffe med venner og tillater oss å være mer ekstravagante i vår ukentlige matbutikk. Det er de små tingene, rett!

Så var vi begeistret for å oppdage at Primarks nye fundament "Longwear Ultimate Matte Foundation" er en fantastisk dupe for Double Wear, og det er bare fem pund!

Primarks grunnlag er både lett og tung dekning, og selvfølgelig er de beste produktene de du ikke kan føle å sitte på huden din.

❗️Gals denne PRIMARK stiftelsen er der oppe med en av de beste 🤤 bokstavelig talt en £ 5 versjon av Estée Lauder❗️ pic.twitter.com/e30XmawULI

- Danielle✨ (@danielleyoungox) 10. februar 2018

Forundrer meg hvordan nyheter kommer rundt så fort på internett. Bare sett i morges gjør Primark en pust av Estée Lauder Foundation n det var LOADS av folk i primark rundt grunnhyllene som snakket om det etter å ha sett det på fb 😂

- ✨ laura ✨ (@ laurabrueton) 1. mars 2018

Så, løp deg til Primark?

Les nå:

Vi prøvde Rochelle Humes 'skjønnhetsområde for å se om det ville få oss til å lyse

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar