Essential Marathon Kit for å hjelpe deg med Ace Your Big Race

Du har gjort lungebremsende tempo økter, satt beina på brann med bakken gjentatte og racked opp et imponerende antall langsomme, faste miles. Det betyr at maratonet - den faktiske tingen du har brukt alle disse månedene på å trene for - er nesten over deg. Hvis du er som meg, føler du en kombinasjon av stille tillit og nerver. Så hva trenger du å vite og gjøre i disse siste dagene for å få forberedelsene dine perfekte?

Som med mange aspekter ved å kjøre en maraton, er det viktig å huske at alt du planlegger å gjøre på dagen, bør testes og testes på treningsløpene dine. En løpepose med flere lommer enn en East End snookerhall kan se bra ut, men hvis du aldri har kjørt med en pose før du kan ende opp med skuldrene og tilbake så rød som en brannmotor.

Her er noen forslag til hva du trenger hos deg på hvert stadium av dagen.

Før løpet

London Marathon Plastic Sack

Viktig å huske, dette: Bare den offisielle kitbagen med løfte nummeret ditt som er festet til forsiden, blir akseptert i starten og visst til slutt, så det venter på deg. Pass på at alt du har etter løpet - og alt du har på deg før løpet - passer innvendig.

Utgifter for Pre-Race klær

Ta med en gammel genser eller hette som du kan bære for å holde deg varm etter at du har slått av posen din, når du fortsatt må tilbringe 20 minutter eller så huddled i en av de tidsgrupperte paddockene. Et billigere alternativ er en svart veskepose med hull dratt for hodet og armene.

vaselin

Å bruke vaselin til brystvortene mine i offentligheten er en av hovedårsakene til å løpe maraton - men så mye som jeg liker å motta en globus av petroleumsglass fra latexhansken til en St John Ambulance-paramediker, foretrekker jeg å bære en liten pakke med meg og søk det før jeg begynner å kjøre. Hvis du vil bære den med deg i løpet av løp, er plastflip-topp-pakken best - de tradisjonelle blikkene er nesten umulige å åpne i midten. Påfør brystvorten og andre følsomme områder som risikerer å bli gniddt rå.

Leppepomade

Bruk enten din pålitelige pakke med vaselin eller ta med et mer spesialisert leppealternativ. Selv om det ikke er kaldt, puster gjennom munnen din for lengden på en maraton er en sikker oppskrift på sprukne lepper.

solkrem

OK, det er et langt skudd, men London i april kan være varmt. Det har ikke skjedd veldig ofte - de siste runningene i London Marathon har vært kule, rolige og overskyet, AKA perfekte maratonforhold - men hvis prognosen er lys og solrik, så pakk litt solkrem, bare i tilfelle. Du vil ikke ha etterkamp feiringer ødelagt av solbrenthet.

Under løpet

drikkevarer

London Marathon har vannstasjoner hver kilometer fra kilometer tre til og med 25, med Lucozade Sport tilbud på miles fem, ti, 15, 19 og 23. Men hvis du vet at for å gå på full avstand må du ha din pina colada- flavored aminosyre booster, så sørg for at du er komfortabel med å løpe mens du holder en vannflaske, eller bruk et løpebelte med innebygde flaskeholdere. Bare vær sikker på at du har praktisert å kjøre i en.

gel

Lucozade Sport Carbo Gels er tilbudt på stasjoner på 14 og 21,5 miles. Hvis du planlegger å bruke dine egne geler, fungerer et belte med elastiske slots godt. Sørg alltid for at du har testet løpegelen din under siste treningsløp for å sørge for at det ikke har noen bivirkninger, for eksempel mageproblemer.

ANBEFALT: Den beste løpegelen og hvordan du bruker dem i Marathon-trening

Hodetelefoner / musikkspiller

Mange organiserte løp har forbudt å bruke hodetelefoner som en sikkerhetsforanstaltning. Dette er ikke tilfelle for London Marathon fordi det er en closed-race løp, noe som betyr at det ikke er trafikk hvor som helst på banen. Hvis du vil kjøre mens du lytter til musikk eller podcaster, må du kontrollere at enhetene og Bluetooth-hodetelefonene er fulladet. Ikke ha det for høyt skjønt - du vil gå glipp av alle de tusen menneskene som liner gatene, og heier navnet ditt (hvis du har det på din løpevest).

Tempo band

Hvis du sikter mot en bestemt tid, er det verdt å ta tak i et pacingband enten online eller på London Marathon Expo, der flere stasjoner vil tilby dem gratis, inkludert Lucozade-stallen. Bandet vil liste opp tiden du må treffe på hver kilometer eller kilometer i et løp for å sikre at du klarer det overordnede målet. Det er absolutt enklere enn å gjøre matte mens du kjører.

Etter løpet

snacks

Personlig preferanse er nøkkelen her, og det er vanskelig å fortelle nøyaktig hva du vil føle deg etter at du har fullført maraton. Det er klokt som å holde fast i ting du har prøvd før - en favoritt proteinbar eller den gamle trofaste, en banan, vil smake utrolig og redusere risikoen for en opprørt mage.

Drikke

Igjen, hold deg til det du vet og ha det klart i din offisielle plastikkpose klar til å fortære. Og kanskje vent litt før du drar ut til din første feirende pint (minst 15 minutter).

klær

Hvis det er en kul eller kald dag, vil du kjøle deg veldig fort - til tross for at du har det bra i bare en vest og shorts for de foregående timene. Det er viktig å ha varme og tørre klær i vesken din for å sette på og holde kroppen din komfortabel.Og så kan du sette medaljen tilbake over nakken din og holde den der - i de minste dagene.

Jack Warner driver 2017 Virgin Marathon for Parkinson's UK. Du kan sponsor ham og finn ut mer om Parkinson's UK

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar