Essensielt bysyklusutstyr

Eastpak Kruizer S Velow pose £ 60

Å få alt du trenger for å jobbe, kan høres ut som et mareritt når transportmodusen din er en sykkel, men denne kassen har plass til din bærbare datamaskin, papir, pass, lommebok og mer, slik at du kan holde dine ting så strukturert som treningsøktene dine .

I tillegg til et romslig hovedrom, som har en polstret laptophylse tilgjengelig fra innsiden og utsiden, inneholder posen også en intern skjult reisepassholder for ekstra sikkerhet.

En justerbar skulderrem og en ekstra avtakbar, justerbar sykkelrem, betyr at du ikke trenger å bekymre deg om posen som skifter rundt som du pedal, og reduserer sjansene for en potensiell utilsiktet demontering. Den reflekterende logoen og sykkellette båndsløyfen øker synligheten din slik at du kan se hvilken tid du pendler.

Lazer Sport Helium hjelm £ 179.99

Gone er dagene med å ha på seg en stor, dårlig montering hjelm med Lazer's nye svart og hvitt helium, som vil holde deg i stand til å se smart og trygt om du kjører på veiene eller vever inn og ut av trafikken på din daglige pendling.

Rollsys-passasjesystemet betyr at du enkelt kan styre hjelmens størrelse og komfort ved å dreie et hjul øverst, som symmetrisk strammer uten å påvirke trykkpunktene på hodet eller forverre den uventede mid-week bakrus.

Den har også et integrert rødt lys som kan stilles til konstant eller blinkende for maksimal synlighet. Aqua gelputer og 19 kjøleventiler holder hodet kult og behagelig, mens spesielle kanaler omdirigerer svette vekk fra øynene dine, slik at du kan holde fokus på veien, eller din konkurrent fremover.

Pearl Izumi Menns Elite Thermal LS jersey £ 79.99

Denne allsidige termiske jerseyen kan brukes til pendling hele året, og gir varme på egenhånd i løpet av vår og høst, vindmotstand om vinteren og fuktoverføring i svette måneder.

Det termiske fleece-stoffet gir god isolasjon mot isete vind, med en full lengde innvendig trekkflap forsegling i den dyrebare varmen. Viktigst for kollegaene, betyr luktmotstanden at du kan ha en intensiv tur til jobb uten at de må lukte din innsats for resten av dagen.

Selv i svakt lys betyr den livfulle farge og reflekterende elementer at du alltid vil være synlig, og de tre baklommene og skjult svettefri lomme er veldig nyttige for transport av dine go-gels eller kosttilskudd.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar