Eroica Britannia: "En grunn til å få en annen sykkel, kle seg og ha det gøy"

Innholdsfortegnelse:

Eroica Britannia: "En grunn til å få en annen sykkel, kle seg og ha det gøy"
Eroica Britannia: "En grunn til å få en annen sykkel, kle seg og ha det gøy"
Anonim

Eroica Britannia Ride, en spin-off fra den italienske originalen, som startet tilbake i 1997, gir opp sin fjerde utgave etter lanseringen i 2014.

I år har festivalen flyttet ut av Bakewell til et 100 hektar stort område rett nedover veien, og arrangørene forventer å ønske velkommen mer enn 4500 ryttere til The Ride som avgår fra festivalen på den tredje dagen av arrangementet, søndag den 18. juni.

I tillegg til de tre ruteturer på søndag - 25, 55 eller 100 miles - det skjer noe fra fredag til søndag, inkludert en forestilling fra 80-tallet ABC på lørdag kveld.

Ledsangeren Martin Fry, som ble med på forhåndsarrangementet, vil ta på Maserati presenterte Eroica Britannia Ride morgenen etter tittelutstillingen. Han vil takle den midterste avstanden sportive på 55 miles.

Grand Tour-vinneren David Millar, som nå er Maseratis syklerambassadør, reddet løpet av 25 kilometer ruten før sykkelfestivalen i juni.

På en tid da det noen ganger føles som om vi har nådd toppsport og kalenderen blir overraske med arrangementer over hele landet, tilbyr Eroica Britannia ryttere noe annerledes, og det er dette Millar føler er det mest tiltalende aspektet av arrangementet.

"Det er bare noe annet er det ikke?" Millar sa. "Jeg tror det er mye mer interessant, det er mye mer moro enn bare en full CO2-sykkel med din strømmåler og din rent konkurransedyktige maskin."

Den tidligere pro berørte også et tema for arrangementet, dens inklusivitet og familievennlige natur.

"Du trenger ikke å gå fort, det er ingen konkurranse, det er ingen av den typen rivalisering eller truende slags natur som jeg tror kan komme fra syklussporter og andre sykkelhendelser," la han til, og ekko anekdotiske klager hørte noen ganger om oppførselen til ryttere som tror de er på et løp når de kjører standard sport.

2017 Eroica Britannia

datoer: Fredag 16. til søndag 18. juni Plassering: Friden Grange, Newhaven, Nr. Buxton, Derbyshire, SK17 0DY Mer informasjon og oppføringer: eroicabritannia.co.uk

ANBEFALT: UK Sykkelhendelser

David Millar er en ambassadør for Maserati GB, som presenterer partner for Eroica Britannia Ride.

For mer informasjon og å oppdage det helt nye Maserati Levante-besøket: www.maserati.co.uk

Denne artikkelen opprinnelig oppstod på syklist.no

Populært emne