Eric Cressey er styrke og kondisjonstips

Eric Cressey er president for et anlegg som ligger like vest for Boston, USA. Det er et mekka for amerikanske idrettsutøvere som ønsker å ta sitt spill til neste nivå. Cressey har hjulpet idrettsutøvere på alle nivåer - fra ungdomssporter til profesjonelle og olympiske ranger - til en høyt etterspurt trener for både sunne og skadede idrettsutøvere, og oppnår sitt høyeste nivå av ytelse i en rekke sportsgrene.

Hvor kritisk er det harde arbeidet med sportslig suksess, i motsetning til talent?

Det er enormt viktig og spesielt sant på høyeste nivå. Som et eksempel er det en antagelse at alle profesjonelle idrettsutøvere er bare genetisk velsignede freaks - og det er det som gjør dem vellykkede. Selv om mange av dem er åpenbart begavet i dette henseende, kan idretter på høyeste nivå ydmyke utøvere raskt hvis de ikke forbereder seg fordi de konkurrerer mot det beste av det beste og marginalen for feil er så mye mindre. Det handler ikke bare om at være atletisk. Det handler om å kunne hoppe tilbake med gode gjenopprettingsforanstaltninger, forberede spillstrategien og alle de andre faktorene.

Gjør alt du ser på treningsstudioet fortsatt overraske deg?

Jeg er fortsatt fascinert om at kardioområdet fortsatt er generelt travlere enn vekt trening området i omtrent alle kommersielle treningsstudio jeg har møtt. Hvis du må velge den ene eller den andre, bør du gå med vektopplæring 99% av tiden fordi den gir så mange dypere fordeler. Dessverre reflekteres dette ikke i de fleste trenerens prioriteringer.

Kan jeg trene dårlig form ut av meg selv?

Noen ganger! Jeg tror dagens teknologiske tid har gjort det mer mulig fordi vi kan få videoer av treningen og modifisere det tilsvarende. Å være vellykket med selv-coaching er imidlertid avhengig av å være en visuell lærer. Mange mennesker trenger å bli satt i stand til å virkelig forstå hva det er, og disse kinaestetiske elevene gjør ikke så godt med selv-coaching.

Hva er dine synspunkter på dynamisk og statisk strekk?

Jeg tror de begge har et sted. Jeg jobber dynamisk fleksibilitet rett etter skumrulling og før treningsøkten, og bruk deretter statisk strekkarbeid i etter-treningsperioden.

Får du noen gang å få idrettsutøvere til å gjøre noen kognitive oppvarming før en stor økt eller et spill?

Ærlig talt tror jeg det beste de fleste idrettsutøvere kan gjøre for å få sine tanker rett før treningen eller konkurransen er å bare slå av mobiltelefonene sine 30-45 minutter før de starter oppvarmingen. For mange mennesker er fortsatt svært distrahert når de begynner å trene.

Hvis jeg bare har nok penger til å kjøpe et element av treningssett, men jeg vil pakke på muskler og fakkelfett, hva skal jeg få?

Det er vanskelig å slå en vektstang med vekter. Det er en grunn til at det har vært det mest populære motstandstreningsverktøyet i nesten et århundre - det virker!

Hva er en nurtured attributt eller ferdighet som alle dine beste idrettsutøvere har?

Fleksibilitet. Det beste vet at du ikke vil være perfekt hver gang ute, så du må kritisere dårlige forestillinger som opplevelser som lærer deg hvordan du kan forhindre at de skjer igjen. Og de tillater ikke en dårlig treningsøkt til snøball. De får ting raskt, slik at den neste blir bedre. De som ikke har resiliency, er ofte for harde på seg selv og kommer raskt ned i en nedadgående spiral. Den eneste måten å bli bedre på å overvinne motgang er å overvinne den.

Hva med en naturlig attributt?

Midt i veien felles mobilitet. Alle våre ledd er "kablet" på en annen måte. Noen mennesker har sinnsykt løse ledd (mer ligamentlig slapphet), og andre er veldig stive. De fleste av de beste idrettsutøvere jeg ser - spesielt hvem gjør mange kasterbevegelser - er midt i midten, ikke for tett, ikke for løs. De drar nytte av en blanding av mobilitets- og stabilitetsarbeid, i motsetning til å bli skiftet tungt i en retning.

Er det alltid OK å bruke et styrkeprogram for massene i motsetning til en som er opprettet spesielt for meg?

Jeg tror absolutt det - spesielt når det er den mest kostnadseffektive måten for de fleste å få tilgang til kompetanse. Selvfølgelig er det alltid bedre å ha noe som er spesielt utviklet for sin unike presentasjon, men det er ganske enkelt ikke alltid mulig.

Hva er noen ting jeg kan se etter på et første møte en coach / trener for å fortelle om de er gode eller ikke?

Jeg er en stor tro på profesjonalitet. Hvis de er slurvete i den måten de presenterer seg på, er det en god sjanse for at de blir slurvet på den måten de trener sine kunder på. Også, jeg vil oppfordre folk til å spørre hvor de fleste av deres kunder stammer. Hvis det er henvisninger og muntlige ord, sier det mye om dem å bygge en bedrift på den riktige måten.

Hva er noen generelle tommelfingerregler jeg bør følge med om jeg vil kunne holde trening godt inn i senere liv?

1. Få i mye mykt arbeid - selv om det bare er skumrullende.

2. Hold deg på mobilitetsøvelsene dine.

3. Kontroller at det er god balanse i programmeringen.

4. Pass på at du inkluderer periodiske belastninger i programmet.

Hva en mosjon myte pisser deg mest?

Jeg tror at den som alltid driver mye av oss, er ideen om at det er så enkelt for kvinner å bli tyngre med vekt. Jeg har vært i bransjen godt over et tiår, og har aldri sett en kvinne bli stor i å løfte. De blir imidlertid alltid slankere ettersom de blir sterkere. Hvis kvinner føler at de er bulking opp, er det fordi de ikke spiser riktig.

Besøk ericcressey.com for mer informasjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar