Ergobaby Swaddler Lightweight Review

Innholdsfortegnelse:

Ergobaby Swaddler Lightweight Review
Ergobaby Swaddler Lightweight Review

Video: Ergobaby Swaddler Lightweight Review

Video: Ergobaby Swaddler Lightweight Review
Video: How Do I Swaddle a Newborn? | Ergobaby Swaddler 2023, September
Anonim

Hva de sier:

"Enkel å bruke med en nyskapende ergonomisk design, den unikt luftede og pustende bomullspoly strikken er myk og strekker seg med bevegelse og bidrar til å regulere babyens kroppstemperatur. Swaddleren har en sunn hippositioner som holder babyens ben og hofter i en ergonomisk posisjon for sunn hiputvikling, og stiller armene i naturlig posisjon fra hånd til hjerte. Med spesialdesignede armlommer og en benposisjoneringsmaskin for å holde Swaddler fra å komme ut, har Swaddler også en unik "avtagbar benposer" for rask og enkel bleieendring og gir mulighet for bruk med seleanlegg som bouncers."

Testet av mamma Keisha Drakes for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Ergobaby Swaddler Lightweight til andre mødre?

Jeg vil anbefale Ergobaby Swaddler Lightweight som jeg elsket alt om det. Fra den tiden min sønn ble født, slo vi ham i tepper, og da han var så liten, kunne han ikke vri seg ut av dem. Nå er han 9 uker gammel, trengte han noe sikrere. Denne swaddleren er lett, som er god i varmen, og materialet er super behagelig for ham og kan lett rengjøres. Det er lett å bruke; min 8 år gamle datter fant det ut uten instruksjonene. Jeg føler at sønnen min er trygg, sover i denne swaddleren.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg kan plassere min sønn i Ergobaby Swaddler Lightweight og føle seg fredelig og vite at han er sikker mens jeg gjør jobber rundt i huset. Dette har gjort ting enklere da han liker å bli holdt tett med armene krysset og dette sikrer at han ikke alltid er i hendene mine. De sikre armlommene sørger for at han ikke er skremt og kan sove i lengre perioder. Jeg er også rolig at produktet har en hofteposisjoner som er bra for hip utvikling

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ergobaby Swaddler Lightweight merker alle boksene for meg og mer, for en swaddler. Den er designet for å imøtekomme babyen. Jeg elsker at armlommene hindrer min sønn fra å rømme og materialet er lett og kult. Min favoritt del av dette produktet er den nederste posen som jeg kan endre sønns bleie uten å forstyrre ham for mye. Og dette er også nyttig for varme eller kalde netter.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe i brukbarhet eller kvalitet som jeg tror Ergobaby Swaddler Lightweight er fantastisk. Jeg ville se på fargevalg kanskje de kunne komme i blått, rosa, gult eller grønt.

Testet av mamma Lisa David for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne Ergobaby Swaddler Lightweight til andre mødre, spesielt hvis nyfødte babyer når swaddling ser ut til å hjelpe søvn for babyer. Det er sikkert og trygt og ga barnet mitt confort når jeg sov, og reduserte antall ganger babyen min våknet om natten på grunn av plutselige bevegelser i søvnen. Det er sikkert.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

En godt utstøtt baby er en velvilnet mumie og swaddling hjelper babyen min til å sove over lengre perioder om natten. Den er designet med komfort og sikkerhet i tankene, så jeg følte meg komfortabel med å bruke den med babyen min. Det gjør også god fôring enklere da det hjelper posisjonering.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil gjerne se produktet i forskjellig design, men dette er rent estetisk og har ingen betydning for kvaliteten eller effektiviteten til produktet. Det er ikke noe annet jeg ville forandre da babyen min svarte godt på det, og hun brøt henne ikke om natten.

Testet av mamma Emma Ward for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Ergobaby Swaddler Lightweight til andre mødre fordi jeg fant det veldig enkelt å bruke. Jeg fant at dette var en stressfri måte å swaddle, spesielt når du er en første gang mamma. Instruksjonene var veldig enkle å lese og følge. Stoffet er fint og mykt og pustende, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at babyen blir for varm. Enkel tilgang for bleier også som er flott!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Ergobaby Swaddler Lightweight gjør livet enklere som en mamma fordi det er veldig enkelt å swaddle babyen, med bare noen få enkle trinn og velcro for å holde den på plass. Den delen som dekker bena trekker bare over dem og gjør nappie-tilgangen utrolig enkel, slik at du ikke trenger å åpne hele teppet og re-swaddle etterpå.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være et alternativ å få armene fri. Dette vil også øke produktets levetid som om babyen din begynner å foretrekke at armene er fri, så kan du fortsatt bruke den.

Testet av mamma Fran Reynolds for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Ergobaby Swaddler Lightweight fordi det er et nydelig, mykt stoff som ser fint ut og pustes selv i varmere sommervær. Derfor er du ikke bekymret for at du skal overopphete babyen din ved å swaddling i de tidlige månedene som en mamma.. Det swaddles babyen pent uten å være for stram.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har definitivt gjort livet mitt lettere om natten, fordi det svirrer på en slik måte at du fortsatt kan endre babyens bleie uten å måtte ta hele swaddle av. Faktisk forblir den øvre halvdelen på plass, og dermed bidrar til å holde babyen trøtt og betyr at jeg kunne få henne til å sove raskere.Score! Ingen faffing får en nå våken baby tilbake i swaddle. Det vaskes og tørkes raskt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg likte ikke fargene til denne swaddle, (grå) som det gjorde at min lille jente ser veldig blek og vasket ut. Selv om dette ikke virkelig betyr noe for sengetid, er det fint om et produkt også kan være estetisk tiltalende. Jeg vil helst foretrekke en varmere baby som farge, som krem eller grønt hvis det går neutralt, eller en mer tradisjonell kjønnspesifikk farge som blå eller rosa.

Anbefalt: