Ergobaby Bundle of Joy 360 Baby Carrier Review

Hva de sier:

"Ergobabys revolusjonerende fireposisjon 360-bærer gir foreldrene bekvemmeligheten til fire bæreposisjoner, samtidig som de opprettholder de høyeste standardene i ergonomisk design for å sikre sikkerhet og maksimal komfort. foran-innover, hofte og bak og fremover.

"Den strukturerte bøtteplassen sørger for at babyen sitter i ergonomisk frøbensposisjon i alle bæreposisjoner: med beina helt tucked opp og ryggraden forsiktig buet. Alle Ergobaby-babyselskaper er sertifisert og anbefalt av International Hip Dysplasia Institute (IHDI) og Federal Association of German Back Schools. Sammen med Infant Insert, er 360 perfekt for babyen tidlig. "

Testet av mamma Gemma Roberts for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Denne transportøren er nydelig. Ikke så kompakt / sammenleggbar som noen andre flerposisjonsbærere, men det føles så mye sikrere og kvaliteten er tydelig. Infantinnsatsen som følger med betyr at du kan bruke slynge over lang tid med babyen din. Med 4 forskjellige stillinger kan du finne noe som virker for deg både når babyen vokser. Det er lett å bruke og veldig behagelig å ha på seg. Bakbærerfunksjonen er en som mange bærere ikke inkluderer, men er flott for eldre babyer.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Babyen min liker å bli båret og noen ganger blir klumpete i hans barnevogn, så å ha et alternativ er viktig for meg. Å være i stand til å bære ham som dette, betyr at jeg har hendene fri til å gjøre andre ting. De forskjellige stillingene betyr at jeg kan velge hvilket som passer best til det jeg gjør på tiden eller stemningen til babyen min. Hvis han er kledd, fungerer en av de fremre posisjonene bra, hvis ikke, da elsker han den bakre bæreposisjonen som jeg synes mer komfortabel i lengre perioder, nå er han større.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja. Først og fremst fordi den har den bakoverbærende muligheten. Jeg har en ryggsekkbærer, men dette er veldig stor og voluminøs, så ikke lett å transportere, noe som betyr at Ergobaby er den ideelle løsningen. Bæreren er godt laget, enkel å bruke og rask å bytte mellom posisjoner. De fire forskjellige stillingene vil alle bli godt brukt på forskjellige stadier ettersom babyen din vokser. Inkluderingen av spedbarnsinnsatsen strekker seg enda lenger. Kan være den eneste transportøren du må kjøpe!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Når du bærer barnet ditt foran deg, krever Ergobaby en stropp som skal festes på baksiden mellom skulderstroppene. Jeg klarte ikke å klare dette selv når jeg prøvde produktet og måtte anskaffe min manns hjelp. Selvfølgelig er dette ikke ideelt, da når han er på jobb, er jeg alene med babyen min, så jeg må klare meg selv. Dette kan være mulig hvis jeg hadde mer tid til å eksperimentere med det, men er noe som kunne gjøres enklere jeg tror.

Testet av mamma Charlotte Williams for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Mest sannsynlig. Den er komfortabel, stilig, enkel å bruke og veldig sikker. Jeg synes det passer mødre som har erfaring med babyen på seg, så vel som nye mødre som prøver babyen på seg for første gang. Det har lang levetid når det går opp til en god vekt, og du kan også bruke den til en liten nyfødt. 10 av 10 fra meg.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg poppet barnet mitt i det mens jeg prepped en lasagne. Det er vakkert og sikkert, slik at du er helt handsfree til å fortsette jobber rundt huset. Som en mamma til en 3-årig også, gjorde det meg mulig å møte begge mine barns behov på en gang ved å holde babyen nær og kunne leke med 3-åringen også.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja jeg ville. Jeg elsker å bruke en stretchy type slynge med en nyfødt, men dette er mye mer praktisk og behagelig for min baby nå er han litt eldre og mye chunkier! Det er så lett å sette på og pop babyen raskt. Han elsket å kunne sende ansiktet komfortabelt og se hva jeg gjorde fra et annet perspektiv.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være fint om det fulgte med en bæreveske, slik at du kunne legge den under buggyen uten å bekymre deg for at den ble skitten, og det ville holde alle stroppene inneholdt når du transporterte det. Annet enn det jeg tror er det en strålende transportør, og jeg er veldig fristet til å kjøpe en slik at jeg kan bruke den på daglig basis.

Testet av mamma Sarah Powell for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er en kostbar transportør, og jeg er ikke sikker på at jeg vil anbefale det. Selv om det er laget av materialer av god kvalitet, er designen min veldig stiv og komplisert. Jeg fant instruksjonene vanskelig å følge og det er en rekke stropper og spenner som tar litt vant til. Å ha sagt det, men det har et bredt utvalg av bærende stillinger, slik at du ikke trenger å kjøpe en annen, og det er ekstremt behagelig, det er bare dyrt for hva det er etter min mening.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Utvalget av bæreposisjoner gjør dette til et godt alternativ til en barnevogn eller barnevogn, og det gjør livet lettere for de babyene som ikke vil bli lagt ned, eller hvis du har andre barn. Det er ekstremt allsidig og behagelig å ha på og lar hendene stå fri for å utføre andre oppgaver.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville endre prisingen fordi det er ganske dyrt transportør og som sådan ville være utenfor rekkevidden av overkommelig pris for mange mennesker. Jeg tror det er billigere produkter på markedet som er like gode.Jeg vil også endre instruksjonene som jeg fant dem vanskelig å følge, kanskje en videoopplæring kunne bli inkludert for å hjelpe?

Testet av mamma Laetitia Kerrin for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg likte virkelig å bruke Ergobaby Bundle of Joy 360 med min lille jente. Etter å ha sett på billedretningslinjene og satt opp hvordan jeg trengte det å være forovervendt, var det super enkelt å sette på og løfte min lille jente inn i den og sikre henne. Det er litt voluminøst, men hvis du kan komme forbi dette, er det det slitesterke og sterke stoffet som gjør Ergobaby så behagelig å ha på, og gir deg trygghet om at den lille er snill, trygg og sikker. Datteren min smilte fra øre til øre da jeg bar henne rundt og var veldig komfortabel. Glad baby, glad mamma!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Prøver å finne tid til å gjøre ting rundt han hus med en ung baby er virkelig veldig tøft. De er avhengige av deg og trenger deg hele tiden. Min lille jente liker ikke å være alene, noe som begrenser meg i det jeg kan gjøre. Dette er bare en av grunnene til at jeg absolutt elsker Ergobaby. En stor funksjon er midjestøttebeltet som gjorde det mulig for meg å bære henne rundt i huset, gjøre et par masse klesvask og feie kjøkkengulvet mens du bar henne uten smerte eller ubehag. En annen ting jeg elsker om det er at den er maskinvaskbar, veldig nyttig som en opptatt mamma. Jeg har prøvd noen få babybærere før, men dette er langt den mest komfortable og min favorittvalg.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har hatt en veldig dårlig tilbakebetaling siden jeg hadde min sønn 4 år siden og har alltid funnet det veldig ubehagelig og til og med smertefullt å plukke tunge ting opp og så styrt godt av noen babybærere eller slynger. Men med de tykke polstret skulderstroppene og det brede midjebelte følte Ergobaby så behagelig, og jeg kunne lett bære datteren min uten smerte, så jeg kunne ikke vært lykkeligere! Midjestøttebeltet følte seg komfortabelt å ha på seg, og det ga meg trygghet om at jeg visste at barnet mitt var godt støttet og sikkert. Jeg elsket også skyggen kluten som lett kan dukke opp i posisjon for å beskytte den lille fra solen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg har tenkt på dette i veldig lang tid, men finner det veldig vanskelig å finne ting jeg ville endre. Kanskje noe å legge på for å gjøre det bare litt bedre ville være et speil på en streng som jeg lett kan finne mens du bærer babyen min på ryggen for å sjekke henne for å sikre at hun er ok. Jeg følte meg litt paranoid på den på ryggen min, da jeg ikke kunne se om hun var ok. Annet enn det, tror jeg mye på tanken har gått inn i utformingen av dette produktet, og jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet.

Testet av mamma Joanne Handy for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det var en kompakt brett som kom i en fin pose for å lagre den i. De antyder også at posen kan brukes til å lagre andre grunnleggende ting for på farten. Designet så stilig og iøynefallende. Produktet var veldig behagelig å ha på for foreldre og barn. Produktet var lett å sette på, selv med behov for en andre person til å hjelpe deg. Jeg trengte ikke å rengjøre produktet, men jeg ville ikke tro at stoffet var merket for enkelt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Å ha allerede eid en ganske dyr strukturert transportør selv, var veldig opptatt av å se hvordan dette produktet sto opp imot det. Dette var den eneste strukturerte transportøren jeg ble bedt om å teste. Når produktet er på, var det langt best å ha på seg i lange perioder, gir strukturen deg den støtten du trenger for å bære deg barn i lang tid. Kvaliteten er også spesielt god.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

I motsetning til en hybrid bærer jeg brukte, er dette produktet bare en ting, en strukturert transportør, mens det er flott å ha på seg i lengre perioder for å gi deg støtte, hva er det ikke så raskt å sette på og laste inn barnet ditt som noen av de andre og prisen er mer å reflektere over at det er en strukturert transportør.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Mer åndbart stoff, jeg er ennå å finne en strukturert transportør som ikke fører til at barnet mitt blir varmt. Dette er heller en refleksjon på denne typen bærer enn denne modellen eller merkevaren skjønt. Jeg trodde dette ville gjøre transportøren egnet til å ha på seg hele dagen, og sette denne transportøren øverst på alle anmeldere.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar