Entry for Swim Serpentine 2018 åpner i dag, og det kommer først til å bli først servert

Entry for Swim Serpentine 2018 åpner i dag, og det kommer først til å bli først servert - øVELSER 2023
Entry for Swim Serpentine 2018 åpner i dag, og det kommer først til å bli først servert - øVELSER 2023
Anonim

På samme måte som London Marathon gjør for løpere, og RideLondon-Surrey 100 sportive gjør for syklister, utmerker Swim Serpentine seg som hovedstadens fremste event for svømmere, med tusenvis av mennesker som tar til det åpne vannet i Hyde Park hvert år for å svømme en halv kilometer, en kilometer eller to miles.

Mens London Marathon og RideLondon 100 begge bruker stemmesedler for å avgjøre hvilken av de mange aspirerende deltakerne som skal delta, handler det om å være raske i uavgjort med Swim Serpentine. Oppføring åpnes kl. 22.00 den 22. mars og er åpen til arrangementet selger ut. Flytt raskt da - ikke bare for å velge den eksakte bølgen du vil svømme inn, men for å sikre at du kommer til å svømme i det hele tatt.

Halvmiljøhendelsen er den rette avstanden til de nye badene som åpner vannet, og en fin måte å bli involvert i feststemningen rundt Serpentine uten at du må gjøre noe sint som å svømme to miles.

Hvis du er interessert i å delta, men aldri har prøvd å svømme i vannet før det er nær viktig å gjøre det som en del av treningen din, fordi det er en helt annen opplevelse for et innendørsbasseng, spesielt når du svømmer i en mengde. Du vil også bli pålagt å ha på deg en våtdrakt for enhver Swim Serpentine-begivenhet, så sørg for at du trener i en før den store dagen.

Å fullføre den to kilometer lange hendelsen gir imidlertid spesielle fordeler, men fordi det er en av de tre hendelsene du må fullføre hvis du vil fullføre London Classics (de to andre er, ja, London Marathon og RideLondon- Surrey 100). Du får en spesiell medalje for å fullføre alle tre, og hvem liker ikke spesielle medaljer?

Hvis du allerede er en vanlig svømmer, men ikke kan møte trening for å fullføre den to miles lange svømmen, er den ene milen din beste innsats. Det er en full runde av Serpentine.

Den endelige hendelsen som er tilgjengelig er Super Six, som egentlig bare er for de sterkeste open-water svømmere. Registrer deg for Super Six, og du vil takle fem forskjellige løp i løpet av Swim Serpentine, og racking opp seks miles i totalt vann.

Entry koster £ 25 for halv-mile event, £ 39 for en-mile og £ 49 for to-mile. Prissetting for Super Six er ennå ikke bekreftet. Registrer deg på swimserpentine.co.uk.

Populært emne