England Cricket Captain Eoin Morgan på den mest kraftige måten å lede

Innholdsfortegnelse:

England Cricket Captain Eoin Morgan på den mest kraftige måten å lede - øVELSER 2023
England Cricket Captain Eoin Morgan på den mest kraftige måten å lede - øVELSER 2023
Anonim

Forvandlingen av Englands begrensede cricketteam de siste par årene har vært bemerkelsesverdig. Etter en katastrofal en-dagers internasjonal (ODI) World Cup-prestasjon i 2015, kastet England forsiktighet mot vinden for å bli en av de mest angripende og effektive sidene i verden. De kom til og med i en whisker for å vinne Twenty20 World Cup i 2016.

Englands spennende unge lag har nå sine mål om å vinne ICC Champions Trophy i Storbritannia i sommer. Spearheading ladningen er Eoin Morgan, kaptein på England ODI og T20 sider.

Cricket kapteiner har en langt større rolle enn skippere i de fleste sportsgrene, så vi snakket med Morgan om hans lederskap ved lanseringen av det nye engelsettet på New Balance-butikken i London.

Har du alltid ønsket å være kaptein?

Jeg captained mye vokser opp og da jeg først kom til Middlesex jeg captained mange andre lag cricket, men for å være ærlig tror jeg ikke du bør streve etter å være kaptein. Jeg tror du bør selvsagt bli anerkjent som leder innen gruppen. Som en senior spiller og leder i teamet var det noe som falt til meg.

Hvilke ledere på cricket pitch beundrer du?

Jeg fikk erfaring under fantastiske kapteiner, Andrew Strauss og Alastair Cook.

Andrew Strauss stiller alltid tonen ved eksempel. Han var den første til å plukke alle sammen eller å gjøre noe selv for å inspirere gutta rundt ham. Jeg tror det er den mektigste måten å lede.

Det er mange store figurer i England-laget. Hvordan nærmer du deg captainer med store egoer?

Vi har alltid tatt imot at gutta er seg selv - enten det betyr at de har store egoer, små egoer eller ingen ego i det hele tatt. Utfordringen som leder av et lag er å sørge for at gutta kan være seg selv og utføre på feltet. Cricket er en mentalt drevet sport, og det er viktig at bitt mellom spillerens ører er riktig. Og det er også viktig å ha et lagsmål som folk kjøper inn på.

Test kaptein Joe Root er også en del av ODI og T20 lagene - er det vanskelig å få en side med en annen kaptein i den?

Jeg synes det er flott å ha en fyr som Joe i vår hvite ball team. Ikke bare på grunn av vekten av løp, scorer han, men har en fyr med nye ideer å snakke med. Jos [Buttler] er vår vice kaptein og jeg går ganske mye til ham - han har den beste utsikten i huset bak stubben, og han har mye å oppleve og andre kvaliteter å bidra. Joe er ikke annerledes.

Kan hver spiller chip inn med ideer når de liker?

Yeah. Noen gjør det mer enn andre - jeg tror du må ha den tilliten og opplevelsen bak deg. Du får ikke gutta å hoppe rundt med ideer hele tiden - det ville være unødvendig og litt slitsomt virkelig, men vi har mange gutter som har spilt nok cricket til enten å si det åpenbare eller staten noe vi mangler ute på.

Hvor viktig er ledelsen til kapteinskapet?

Sikkert en måte jeg leder er å håndtere gutta på individuell basis. Alle er klare på deres rolle i teamet. Alt er gjennomsiktig. De vet hva målet er, hva målet er.

Deretter samlet vi sammen som en gruppe, og den meldingen gjentas, så det er ingen forvirring. Når vi prøver å spille positiv cricket som vi er, må det ikke være rom for tvil. Når tvil kryper i det, kan det oppstå feil og misjudninger. Vi prøver å holde ting så klare som mulig.

Går du noensinne av en fotballkaptein, hvem gjør mye mindre?

Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror at fotball er helt annerledes, selv om jeg ikke kan si mye fordi jeg aldri har vært en profesjonell fotballkaptein! Fra utsiden ser i, de tar en stor mengde flak og jeg er ikke sikker på hvor mye av beslutningen de gjør. Det er vanskelig på en måte, fordi du får kapteinskapet, men hvor mye innsats du har, vet jeg ikke. Det er vanskelig i seg selv.

Men du foretrekker å ha kontroll over en cricketkaptein?

Jeg tror det. Sikkert en ting jeg har fått til siden, er når jeg har følt at ting har gått galt for oss, har jeg kunnet gjennomføre det jeg tror er riktig.

Vi har komplisert det mye tidligere. Med spillerne vi har i øyeblikket trenger vi ikke å overkomplisere ting. Ambisjonen og sulten er der inne i laget. Jeg tror det har blitt bevist de siste to årene med forestillingene gutta har satt inn.

Hvordan forklarer du omslaget i formuer?

Jeg tror det var en kombinasjon av noen få ting. Internasjonal cricket er høy intensitet, men hvis du feier alt til side, er det så enkelt som alle vanlige spill av cricket. Innstilling at i gutta og gi dem frihet var viktig. Vi ønsket at gutta skulle gå ut og gjøre feil, gå ut og bli fanget på grensen, gå ut og gjøre noe dumt. Vi har sett at de gjør ting for deres fylke hele tiden, så vi hadde ikke noe imot.

Se på Jason Roy i første ODI mot New Zealand [i 2015]. Første ball han prøvde å kjøre og ble fanget på punkt, men han smadret den i fire ni ganger av ti når han spilte for Surrey. Uansett hva som skjer, oppfordrer vi ham til å spille sitt eget spill.

ANBEFALT: Northern Ireland Manager Michael O'Neill på Motivation

Moderne sport ser ut til å endres raskere enn noen gang før. Er det et stort ansvar som faller for deg som kaptein - for å holde styr på trender i spillet?

Helt sikkert.En av de store forandringsfaktorene for oss er at gutta skal spille i verdens turneringer [som den indiske Premier League og Big Bash]. Vi har blitt beholdt til våre egne turneringer, og det har hemmet vår utvikling som enkeltpersoner. England hadde et rekord antall mennesker som spilte i Big Bash i år med syv, samme i IPL med åtte. Fortsatt å få folkens eksponering for verdens turneringer vil gjøre oss til en verden av favoriserer.

Nylig var det et vakkert eksempel - Ben Stokes scoret hundre i et IPL-spill. Det må gi ham en utrolig mengde selvtillit, og det betyr at andre begynner å se på engelske spillere og spørre "hva gjør de?" I motsetning til oss følgende trender.

Eoin Morgan snakket ved lanseringen av Englands New Balance-sett. For mer informasjon og å kjøpe settet, gå til newbalance.co.uk

Image
Image

Populært emne