Energismørbrød

Innholdsfortegnelse:

Energismørbrød - øVELSER 2023
Energismørbrød - øVELSER 2023
Anonim

Denne kalkun- og eggkonsollen er fulle av øyeblikkelig tilgjengelige næringsstoffer og kalorier. Lav-GI karbohydrater i brødet gir bærekraftig brensel for musklene dine mens kalkun, egg og frø i brødet brister med høyverdig protein som vil holde hjernen din klar og magen din føles full. Jernet som finnes i vannkryssen, vil bidra til å bekjempe tretthet, og det vil spenaten takke for sitt sunne vitamin C innhold, noe som bidrar til å skape sunne, røde blodceller.

Å lage

Grill kalkunbrystet til den er kokt hele veien gjennom. Kok egget i 13 minutter før du peeling av skallet og la det avkjøles. Ta to stykker soya og linfrøbrød og beleg lett med fettfattig spredning før du skar egget og kalkunen og legg det til sandwich. Avslutt med en håndfull watercress, spinat og en dukke av fettsalat dressing.

Sædbrød

Soya og linfrøbrød er lavt på glykemisk indeks (GI), slik at du vil føle deg fyldigere i lengre tid. Det gir også redusert karbohydrater, noe som betyr en jevn strøm av energi for å holde deg i gang hele dagen.

egg

De er ikke bare den beste kilden til protein rundt, vet du. Egg gir også svovel, vitamin A, B, D, E og K og jern, som er nødvendig for å transportere energi til musklene og holde blodet ditt sunt.

brønnkarse

Watercress er full av jern, og den inneholder rikelig med vitamin C for å hjelpe kroppen din å absorbere den. Du vil også finne kalsium i watercress, som vil bidra til å forberede dine ben for å trene.

Tyrkia

Tyrkia er en magert, kalori måte å pakke på muskler. Det brister også med tre viktige B-vitaminer, B3, B6 og B12, som hjelper kroppen din til å frigjøre energi fra mat og fordøye protein.

Salatdressing

Lavt fett salatdressing legger ikke bare til kremhet til sarnien din, men B-vitaminene bidrar også til å frigjøre energi fra fordøyede matvarer.

Populært emne