Empaths and Relationships: Hvordan håndtere dem og finne lykke

En av de beste og vanskeligste tingene er empati og relasjoner. Hvis partneren din er en sann empath, trenger du litt hjelp til å opprettholde lykke.

Det er ikke at å ha en betydelig annen som er et empath er en dårlig ting, men du må være mer klar over hvordan de opererer. Empaths og relasjoner kan være vanskelig å operere hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre.

Heldigvis kan vi hjelpe. Å være i stand til å forstå din partner er den første tingen å mestre. Når du klarer å finne ut et empath, vil forholdet ditt kjøre mye jevnere og du kan finne sann lykke sammen.

Empaths kan faktisk gjøre de beste partnerne

Like vanskelig som det kan være å komme inn i sporet av å være i et forhold med et empath, er det verdt det. Å være med noen som kan forstå deg som ingen andre har perks utover din tro.

Ikke bare gjør de mer en innsats enn de fleste andre, men de er ærlige og lidenskapelige når det gjelder de de bryr seg mest om. Du ville være heldig å ha et empath i livet ditt så lenge du er villig til å jobbe hardt for å få det til å fungere først. [Les: Hvorfor være et empath i et forhold er en velsignelse og en forbannelse]

Hvordan håndtere empati og relasjoner

En av de beste tingene du vil gjøre i ditt liv, er å legge fram innsatsen for å forstå et empat som din partner. Men det er mye enklere sagt enn gjort. Hvis du virkelig vil ha et godt liv sammen, så kan du lære mer om din betydelige andre og få forholdet til å fungere.

# 1 Har tålmodighet. Å være med et empath kan være vanskelig til tider. Du vil ikke alltid forstå dem, og det kan ta dem en stund å åpne opp for deg. Det betyr at du trenger litt tålmodighet for å komme igjennom de grove patchene.

Tingen om empati er jo mer du er med dem, jo ​​mer vil de åpne opp for deg. Selv om dette kan ta en stund i begynnelsen, vil du snart forstå dem bedre og finne ut hva de trenger og når. Det vil åpne ditt forhold opp til dypere liming også.

# 2 Husk at de føler seg dypere enn deg. Det er vanskelig å forstå bare hvordan et empath fungerer i et forhold. De føler ikke bare det samme som du gjør. De føler seg faktisk dypere og kan ta lengre tid å komme over bestemte ting. Så husk dette, og når de er opprørt, legg deg selv i skoene sine og deretter trippel det du føler. [Les: 12 tegn på empath du må vite]

# 3 Kommunisere så effektivt som mulig. Det handler om å kunne snakke med hverandre. Hvis du ikke forteller partneren din hva som foregår, begynner de bare å analysere dine følelser som deres egne, og ting kan bli kastet helt fri.

Av denne grunn må du snakke med dem. Når du er lei deg, bare fortell dem hva som skjer. Jeg vil gjøre ting mye enklere å håndtere i det lange løp, og de vil føle seg bedre om å åpne opp for deg også.

# 4 La dem få plass når de er emosjonelle. De som er svært empatisk trenger litt mer tid til å behandle hvordan de føler. De vil være mer følsomme og mer emosjonelle om ting du ikke tror er så store av en avtale.

Gi dem plass i løpet av denne tiden. La dem roe seg og håndtere hvordan de føler seg hvis de er på et punkt der de bare ikke kan snakke med deg. La dem få vite at du er der for å snakke hvis de vil, men ikke presse saken.

# 5 Still spørsmålene dine så de åpner seg. Folk som er svært følelsesmessige, bruker ofte mye tid i sitt eget hode. De vil prøve å behandle ting selv, men det er bare ikke alltid mulig.

Så hvis din betydelige andre har det vanskelig, still spørsmålene dine. Spør hvordan de føler og hvorfor. Fortell dem om å fortelle deg hva som skjer, så du kan hjelpe. De er mer sannsynlig å åpne opp hvis de blir bedt om å gjøre det. [Les: Hvordan få noen til å åpne opp slik at du virkelig kan koble til]

# 6 Setter pris på de små tingene de gjør. De små favoriserer og søte ting partneren din sier, sier mye om hvordan de føler om deg. Noe så enkelt som å bringe deg kaffe om morgenen kan være et stort tegn på kjærlighet fra dem.

Det betyr at du må sette pris på disse tingene. Hvis du ikke gjør det, vil din empath føle deg som om du tar dem for gitt, og det er aldri en god ting. De begynner å holde seg tilbake, og det er når forholdet ditt er i trøbbel.

# 7 Tenk på hvor deres handlinger kommer fra. Empaths kan noen ganger gjøre galne ting, men i virkeligheten kommer de fra et veldig rent sted. Disse tingene kan bli irriterende noen ganger, og du må bare tenke på hvorfor partneren din gjør hva de er.

Å spørre om dagen mer detaljert enn vanlig kan virke irriterende, men det er mer enn sannsynlig et resultat av at følelsene dine er litt mer frazzlede. De kan føle spenning og stress og vil komme til bunnen av hvorfor du føler den måten. [Les: Hvordan være mer empatisk og smi følelsesmessige forbindelser]

# 8 Ikke lyver. Empaths er som å gå løgn detektorer. De er i stand til å plukke opp en løgn mye lettere enn andre, og det har mye å gjøre med deres tarminstinkt. De følger det mye oftere, og det er vanligvis riktig. Så lyv ikke med mindre du vil bli fanget. De vil finne ut.

# 9 Aldri mindre. Når du argumenterer og strekker seg høyt, unngå å belittling din empatiske partner for enhver pris. Fordi de er mer sensitive, vil de ta det til sinns, og det vil påvirke dem fremover. Det gjør vondt dem mye mer enn det ville skade deg.

# 10 Fokus på kvalitetstid sammen. Den eneste tingen som betyr mest for et empath er kvalitet, følelsesmessig intim tid. Å gi dem muligheten til å vokse nær deg følelsesmessig, vil gjøre den største forskjellen i forholdet ditt.

Så ikke bare gå ut og gjør ting sammen, tilbringe tid å snakke og diskutere meningsfylte ting. Bli dyp og oppdag hverandres ønsker og drømmer i livet. Det vil være langt mer meningsfylt for partneren din enn du skjønner. [Les: 8 små vaner som bringer par nærmere]

# 11 Gjør et forsøk på forholdet. Du trenger ikke å være perfekt. Alt du trenger, er for deg å prøve. Gjør et forsøk på å gjøre dem lykkelige og du vil se hvor mye de setter pris på det.

Selv om du roter deg noen ganger, viser de dem du prøver, og du vil få forholdet til å virke, holde dem rundt. De vil føle hvor hardt du jobber for å gjøre ting bedre, og det er langt mer meningsfylt enn noe annet.

# 12 Finn ut hva som setter dem av. Alle empatene har visse situasjoner som kan være litt drenering, bare fordi det er mange følelser involvert. Å vite hva de er, kan hjelpe deg med å hjelpe dem når det skjer.

Du kan styre dem bort fra ting som setter dem av og holder dem i en mer oppsiktsvekkende, lykkelig sinnstilstand. Det vil også hjelpe deg å forstå dem på et dypere nivå, og å ha den typen forståelse i et forhold er det som vil få det til å fungere i det lange løp.

[Les: 7 grunner til at empati er så viktig i relasjoner]

Å være i stand til å håndtere empather i relasjoner er ikke så vanskelig. Du må bare være villig til å forstå dem og jobbe for å ha lykke og harmoni sammen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar