Følelsesmessig utilgjengelig Mannskilt: 25 Røde flagg for å se etter

Folk endres, men ikke så mye. Hold øye med disse tegnene på en følelsesmessig tilgjengelig mann, og du vil spare deg for mye problemer i det lange løp.

Hva er definisjonen av en følelsesmessig utilgjengelig mann? Det er noen som ikke er i stand til å ta vare på deg følelsesmessig. Når vi blir forelsket, overbeviser vi oss selv om at kjærlighet erobrer alle.

Det som ikke erobret er følelser av ensomhet og fortvilelse. Å bli forelsket i en mann som ikke kan elske deg tilbake, eller støtte deg når du trenger ham mest, er en av de vanskeligste tingene å overvinne. Hva er den beste måten å overleve ved å være med en følelsesmessig løsrevet mann? Unngå å bli forelsket i ham til å begynne med.

Følelsesmessig utilgjengelig mann tegn til å passe på

Dette er de 25 tegnene på en følelsesmessig utilgjengelig mann. Hvis du føler dem, vær forsiktig, og kom deg ut så fort du kan. [Les: 5 største oppdrag av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

# 1 Han elsker seg mer enn deg. Hvis han alltid setter seg først, så er det sannsynlig at han alltid vil. Å være i et følelsesmessig stabilt forhold krever at noen legger den andre personen foran seg selv en gang imellom. Hvis du oppdager at han alltid er første på sin liste, er du med en følelsesmessig utilgjengelig mann.

# 2 Hans far behandler sin mor dårlig. Vi lærer alle av det vi ser. Hvis du ser at hans far behandler sin mor dårlig, eller at de ikke har den typen følelsesmessige forhold som du vil ha for din fremtid, så fortsett med forsiktighet. Ofte når det kommer til gutta, faller eplet ikke langt fra treet.

# 3 Han har ikke et nært forhold til sin mor. Psykologiske studier har avdekket at det er typisk mors påvirkning som vil forme sønns følelsesmessige velvære. Hvis moren hans enten ikke eksisterer, eller det ikke er nært forhold mellom de to, er det sannsynlig at han kanskje aldri har lært hvordan han har et følelsesmessig nært forhold til noen. Etter et visst punkt kan det ikke lenger læres. [Har ikke nok kontakt med familien sin for å svare på disse? Prøv: 7 klare tegn er det riktig tidspunkt for å møte foreldrene]

# 4 Hans mor er en kald eller krevende kvinne. Hvis moren er en følelsesmessig kald kvinne, savner han sannsynligvis evnen til å knytte seg tett sammen med noen. Det vil etterlate ham med reduserte ferdigheter for å ha et følelsesmessig modent forhold til en annen kvinne. Å være oppmerksom på forholdet mellom ham og moren, og hennes forhold til andre mennesker, er integrert i å avgjøre om han har emosjonell tilgjengelighet eller ikke.

# 5 Han ønsker ikke å gifte seg. Hvis han fortsetter å si at han ikke vil gifte seg, må du slutte å overbevise deg selv, det er fordi han nettopp ikke har møtt den rette kvinnen ennå. De fleste menn som er i avansert alder og ikke ønsker å bli gift, er ikke interessert i å ha et nært forhold til noen. Det er ikke at den rette kvinnen ikke har kommet sammen - det er at han ikke er i stand til å elske noen på den måten.

# 6 Han holder pengene sine separate. Hvis han ikke er i stand til å dele sine penger eller monetære eiendeler med deg, så er sjansene gode at han ikke vil være i stand til eller villig til å dele sine følelser og følelser med deg heller. Følelser er ikke så langt fra eiendeler. Hvis han vil beholde ting for seg selv, vil det sannsynligvis overføre til andre områder av sitt liv. [Sjekk ut: Hvordan slutte å kjempe over penger i et forhold]

# 7 Han vil ikke gi deg en nøkkel. Noen som ikke vil dele sitt hjem med deg, vil nok ikke dele livet med deg. Når noen holder deg skilt fra sitt daglige liv, betyr det at de ikke er villige til å la deg inn. Det kan føre til at du alltid føler at du er på utsiden. Føler isolert er det største tegn på å være med en følelsesmessig utilgjengelig mann.

# 8 Han bryr seg ikke når du gråter. De fleste menn hater å se kvinner gråte - spesielt deres koner. Hvis han er helt greit med å se deg gråte og ikke gå inn eller enda verre, noe som gjør at du gråter og ikke føler deg dårlig, er det et veldig dårlig tegn. Omsorg for følelsen av kvinnen han er med, er hjørnesteinen i å ikke være følelsesmessig tilgjengelig.

# 9 Du føler deg ikke fornøyd etter å ha betrodd ham. Hvis du begynner å snakke med ham og føler deg mer forvirret, ignorert og isolert etterpå, deler han ikke dine følelser. Å snakke med ham er ikke det samme som å snakke med ham. Ikke gjør feilen ved å tenke at du bare er overfølsom. Hvis han ikke svarer på dine følelsesmessige tegn for hjelp og støtte, det er et tegn han heller ikke får det, eller gjør og bryr seg ikke. [Les: 11 klare tegn du ikke kan stole på fyren du er dating]

# 10 Han har ingen empati. Hvis du oppdager at han ikke har empati for andre mennesker, ikke bare i sitt liv, men i samfunnet, er det et tegn på at han er følelsesmessig utilgjengelig. Mennesker som mangler den grunnleggende sosiale ferdigheten til empati, kan ikke ha et modent emosjonelt forhold, fordi de bare ikke får det.

# 11 Han ringer folkens navn. Folk som kaller andre navn, spesielt voksne voksne, har vanligvis ikke den følelsesmessige kapasiteten til å forstå hvordan de påvirker mennesker.Hvis de ikke får ordtaket "Hvis du ikke kan si noe fint, ikke si noe i det hele tatt," så kommer de aldri til å få hvordan du føler deg eller hvorfor du trenger følelsesmessig støtte eller kjærlighet.

# 12 Han legger andre ned for å få seg til å føle seg bedre. Det første tegn på en narcissist er at de må sette andre ned for å få seg til å føle seg bedre. Narcissister er ikke i stand til å ha et følelsesmessig stabilt forhold. De mangler bokstavelig talt kapasiteten. Hvis du merker at det får ham til å føle seg bedre for å få andre til å føle seg verre, vil han sannsynligvis ikke kunne knytte seg til deg på et følelsesmessig nivå. [Prøv: 16 grunner til at kjæresten din er så slem]

# 13 Han er fortsatt forelsket i sin eks. Hvis han fremdeles er pining over sin eks, er han ikke følelsesmessig tilgjengelig for å fortsette og være med deg. Å være følelsesmessig knyttet til noen andre, negerer deres evne til å gi sitt hjerte til deg. Det er best å stå tilbake og la ham løse sine følelser, eller prøve å få nedleggelse, enn å spille andre fiender til noen andre.

# 14 Han har aldri hatt et forhold som fungerte. Hvis han insisterer på at hver jente han har gått ut med tidligere, har vært "gal", bør du spørre ham om de var galne da han møtte dem. Selv om noen gutter har en type som kan være litt høyspent, hvis han aldri har hatt et forhold som fungerte, må du lure på hva hans del i blandingen er.

# 15 Han har ingen nær vennskap. Hvis han har en manglende evne til å ha forhold til andre mennesker, både menn og kvinner, er det sannsynligvis fordi han ikke er følelsesmessig tilgjengelig for de som er rundt ham - til og med venner. Ikke mange mennesker vil være venner med noen som ikke bryr seg. [Sjekk ut: 10 tegn på at du daterer en selvobsatt narcissist]

# 16 Han mangler medfølelse. Den fyren som ikke føler seg dårlig for hundrevis av mennesker som ble lagt av, eller en nasjon som ble rammet av en tsunami sannsynlig, har ikke den følelsesmessige kapasiteten til å bry seg mye om mange mennesker i hans perifere. Du kan være spesiell, men ingen er så spesiell. Hvis han bare ikke har medfølelse å gi, kan han ikke være lidenskapelig eller tilgjengelig for deg.

# 17 Han unngår deg når du er lei deg. Hvis du sier at du hadde en dårlig dag, og svaret hans er: "Ok, jeg skal se deg i morgen", så har du å gjøre med noen som ikke vil bli plaget med bagasjen din. Hvis han ikke vil være lydkortet ditt - faktisk, vil ingenting ha å gjøre med problemene dine i det hele tatt - så kommer han ikke til å være den beste følelsesmessige partneren du kan velge.

# 18 Han vil ikke høre om dagen din. Hvis han aldri spør eller lytter til hvordan dagen var, er det en grunn: han ønsker ikke å bli involvert. Det handler ikke bare om å være selvopptatt, men ikke å danne et følelsesmessig slips til deg. Å dele følelser er ubehagelig og noe han ikke vil ha noen del av. [Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

# 19 Han vil ikke gå med deg til familie sammenkomster. Hvis han ikke vil dele i familie sammenkomster, ser han å være sammen med familien som en forpliktelse han ikke er klar for. Hvis en fyr ikke vil være med deg når du er sammen med familien din, er det fordi han ikke vil bli følelsesmessig knyttet.

# 20 Han vil ikke stole på deg. Hvis du tilbringer halvparten av tiden sammen, prøver du å finne ut hva som skjer i hodet, er det en masse spildt energi. Hvis noen vil at du skal vite hva som skjer, vil de involvere deg. Hvis du tror det er bare fordi du ikke kjenner ham godt nok ennå, pass opp. Hvis en fyr ikke deler på forhånd, kommer han ikke en dag til å åpne opp som en bok. Det kommer til å gi deg følelsen ensom og uønsket.

# 21 Han stiller deg aldri spørsmål om deg selv. Hvis han ikke kjenner din favorittfarge, hva du liker å spise, eller hvem din beste venn er, så bryr han seg ikke veldig mye om deg følelsesmessig i det hele tatt. Hvis han spør deg om deg, så kommer han til å bli sammenflettet i noe som han tydeligvis ikke vil ha en del av. [Prøv: 21 store tegn på følelsesmessig overgrep du kan se på]

# 22 Han mener at barneoppdrett er best igjen for en kvinne. En mann som ikke tror at han har et sted i sine barns følelsesmessige velvære, forlater ikke bare barnas følelsesmessige tilstand ved vei - han skal gjøre det samme med deg. Ikke bare sier han at han ikke vil ha eierskap i barnets emosjonelle velvære, men han forteller også at han heller ikke vil hjelpe deg.

# 23 Han bryr seg ikke når du er syk. Hvis han ikke tilbyr å hjelpe eller få litt suppe når du er syk, skal han ikke plutselig begynne å bry deg om deg. Gutter er ikke kablet for å være omsorgspersoner, så det er ikke som om den gjennomsnittlige fyren kommer til å sitte ved siden av deg og spør hvordan du er. Hvis han imidlertid ikke kommer til å sjekke om du fortsatt puster, er han ikke følelsesmessig investert i deg. [Sjekk ut: 5 ekte grunner vi faller for følelsesmessig utilgjengelige menn]

# 24 Han vil ikke si "Jeg elsker deg." Hvis du har sagt at jeg elsker deg mer enn tre ganger, uten retur, er han ikke klar til å ha et følelsesmessig forhold med deg. Han holder tilbake sine følelser av en grunn. Han er ikke tilgjengelig.

# 25 Han sier aldri at han er lei meg. Hvis, uansett hvor ille du føler, sier han aldri at han er beklager, det er et tegn på at han ikke kan sette seg i din posisjon, eller at han ikke bryr seg om hvordan du føler.For å være følelsesmessig knyttet, må du dele opp og nedturer av personen du er med, og det inkluderer å si at du er lei deg når den andre er vondt.

Det største problemet med en følelsesmessig utilgjengelig mann er at du ikke kan forandre ham. Enten de er følelsesmessig ute av stand til å være det du trenger med vilje, eller fordi de mangler de følelsesmessige ferdighetene til å være den personen du trenger dem til, er det ingen forskjell. Hvis du er forelsket i noen som er følelsesmessig ikke der, må du enten akseptere det og finne en annen måte å fylle tomrummet du føler deg, eller fortsett og prøv å finne noen som kan få deg til å føle seg mer fullstendig og følelsesmessig fornøyd.

[Neste les: 16 tegn på at det er på tide å gå videre og avslutte forholdet]

Å leve med en følelsesmessig utilgjengelig mann kan la deg føle seg isolert og ensom. Forebygging er den beste medisinen. Vi kan ikke hjelpe hvem vi elsker, men vi kan unngå de som ikke er gode for oss, før de blir forelsket ved å gjenkjenne disse tegnene til en følelsesmessig utilgjengelig mann som sannsynligvis vil føre til et usunt forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar