Følelsesmessig stabil: Hvordan finne din sone med perfekt ro

Når du er følelsesmessig stabil, kan du holde på dine følelser uten å la dem bære deg bort. Finn stabilt grunnlag ved å gjøre disse 12 tingene.

Å være følelsesmessig stabil betyr at du kan holde fast på din følelsesmessige tilstand fra ett øyeblikk til det neste. Det blir uunngåelig å være tider i livet ditt når du holder på følelsesmessig stabilitet vil bli utfordret, men hvis du har det vanskelig å gå fra en dag til den neste uten store oppturer og nedturer, kan det være noe mer enn bare "humør. ”

Prøv disse 12 tingene å bli følelsesmessig stabile

Noen mennesker har en lettere tid å holde sin følelsesmessige balanse. Noen ganger er det kjemikalier og genetikk på spill, og noen ganger er det tidligere erfaringer som kan endre måten vi driver og navigerer på. Det jeg vet er at det å være på en evig rutsjebane ikke å vite om du er glad, trist - eller begge på samme tid - er en svært vanskelig måte å leve på.

For å være følelsesmessig stabil må du finne ut hva som fungerer for deg. Hvis du har utelukket ting som kjemiske ubalanser og andre ting som medisinering kan hjelpe, så er det alt i hodet ditt ... bokstavelig talt. For å finne følelsesmessig stabilitet, må du noen ganger lære å gi livet fingeren.

Hva mener jeg med det? Vi blir ofte følelsesmessig ustabile når vi enten bærer for mye stress, vet ikke hvordan vi skal klare det vi har i våre liv, eller når noen er giftige for oss.

I alle disse tilfellene er det imidlertid den eneste som kan stabilisere livet ditt. Å lære nye strategier for å håndtere høyder og nedturer kan være den eneste veien til harmoni.

Her er noen tips for hvordan du blir følelsesmessig stabil.

# 1 Lær å gi slipp på ting du ikke kan kontrollere. Det er vanskelig å være følelsesmessig stabil når du føler deg ukontrollert hele tiden. Problemet er at jo mer vi prøver å kontrollere livet, desto mer viser det oss at vi ikke kan.

Hvis du kan skille ut de tingene du kan endre og ting du ikke kan, kan du bedre fokusere og styre de tingene som vil gi deg lykke og få deg til å føle deg oppnådd. Følelse ut av kontroll er en av de største tingene for å få deg følelsesmessig avbalanse. [Les: Hvordan sette grenser - 10 viktige skritt for å føle seg mer i kontroll]

# 2 Reduser stressnivået ditt. Når du er stresset ut, frigir kroppen et hormon som kalles adrenalin. Hvis du er kontinuerlig stresset, kan selv de helseste av oss bli overveldet og kan bli avhengig mentalt.

Hvis du legger for mye stress på deg selv, vil du bli overveldet, og det er ingen måte å finne følelsesmessig stabilitet når du føler at du ikke har tid til å puste ut. Kontroller stresset for å kontrollere effekten av adrenalin på kroppen din. Det er et sikkert brannhormon å rote med tankene dine. [Les: Føles du følelsesmessig drenert? 15 grunner og botemidler]

# 3 Slutte å bry deg så mye om hva folk tror. Det er vanskelig å være følelsesmessig stabil når du er bekymret hele tiden. Folk som har ting som sosial fobi, er så opptatt av hva folk tenker på dem at de aldri slutter å jobbe overtid for å være hva noen andre vil at de skal være.

Du kan ikke holde følelsene dine i sjakk når du ikke engang vet hvem du er; det er nesten umulig. Hvis du vil holde fast på din følelsesmessige stabilitet, må du slutte å bry deg så mye om hva folk tenker og bryr seg mer om hvis du er i orden med deg. [Les: Ta vare på mindre - Hvordan slutte å gi en jævla hva folk tror]

# 4 Ikke ta på alle andre 's bagasje. Noen av oss er som små elendighetskuler. Vi absorberer alle problemene til dem rundt oss. Mer empatisk enn noe menneske burde være, vi føler alt for alle.

Det kan gi deg all slags emosjonell bagasje og ingen steder for å gå. Bilde følelser som å transportere bagasje gjennom flyplassen. Det er det du går gjennom livet som.

Hvis du ikke kan løse dine egne følelsesmessige problemer, hvorfor tror du at du kan ta på noen andres? Kanskje en god avledning fra å måtte takle deg, hvis du vil finne emosjonell stabilitet, jobbe med deg selv og la andre mennesker håndtere sine egne problemer og følelser.

# 5 Prøv å ikke være så følsom og selvsentrert. Ofte har vi en vanskelig tid å finne følelsesmessig stabilitet fordi vi er ekstremt følsomme. Selvcentrerte er noe du kaller noen som har en nedsettende tone, men det trenger ikke å være.

Å være selvsentrert betyr at du er for mye i ditt eget hode. Det kan forårsake mye kaos for deg følelsesmessig. Stopp å tilskrive følelser til alt du hører folk si eller gjøre med deg. Bare fordi du kan være en varm seng med følelser, er ikke alle andre. Faktisk kan de ikke ha en følelse å bli funnet. [Les: 18 følelser du ikke burde føle i et sunt forhold]

# 6 Finn en vice som er konstruktiv i stedet for ødeleggende. Når vi går gjennom en følelsesmessig vanskelig tid, er det lett å selvmedisinere med vices som virker som en god ide, men er alt annet enn. Å ta narkotika og alkohol kan være en god måte å berolige de indre stemmeene på, men alt de gjør er rotet med hjernekjemien din og gjør det verre.

I stedet for å nå for det nattlige glass vin, prøv å gå for en rask løp. Du kan rydde hodet mye bedre ved å løpe det ut, og deretter mudde det med en skrue som gjør ingenting annet enn å rote med hodet mer.

# 7 Gjør deg selv en prioritet. Hvis du vil finne følelsesmessig stabilitet, så begynn å gjøre deg selv en prioritet. Det betyr at du gjør det som gjør deg glad istedenfor å alltid føle deg fast ved å forplikte deg til å gjøre ting for andre. Å lære kunsten å si "nei" kan være en av de største følelsesmessige stabilisatorene som det er. [Les: Positive vibber - 17 måter å velkommen positiv energi inn i livet ditt]

# 8 Stopp overanalyse. Stopp overanalysere alt. Som et hjul som blir, når du tenker på noe om og om igjen og igjen, setter det alt for mye slitasje på din mentale status.

Ikke prøv å finne ut hva noen mente når de sa noe, eller hvis du fornærmet noen med en offman-kommentar for to dager siden. Du kan ikke komme tilbake i tidsmaskinen din, så å tenke på det igjen og igjen, gjør ingenting annet enn å ha på deg din følelsesmessige energi. [Les: Hvordan stoppe overthinking - Alle strategier for mer fred]

# 9 Ikke gjør ting som du vet, vil få deg til å føle deg dårlig. Det er ting vi gjør for å få oss til å føle oss bedre, men til slutt ender de alltid med å få oss til å føle seg verre. Ikke bruk oppførsel som alltid ende opp i en syklus med dårlige følelser.

Uansett hvor opprørt du er med noen, snakk ikke bak ryggen, eller bruk ikke penger for å få litt detaljhandelsterapi for å få regningen og starte selvreddelsesprosessen. Stopp syklusen for å finne noen emosjonell balanse.

# 10 Finn ut hva dine utløsere er, og prøv å unngå dem. Det er utløsere i våre liv som kan sette oss på en nedadgående spiral. Når du har identifisert dem, har de ikke lenger kontroll over deg.

Hvis du vet at du kommer på Facebook for å finne ut at alle dine gamle venner har etterlatt deg, fører deg ned i en spor av elendighet og ustabilitet, og slutter å komme på Facebook. Når du identifiserer hva som slår deg av kilter, kan du unngå det i fremtiden.

# 11 Ikke reagere med en gang ... gi deg tid til å behandle. Når du er svært følelsesmessig, har du en tendens til å reagere for fort uten å gi tid for hjernen din til å behandle dine følelser.

Med så mange følelser som flyter rundt på en gang, må du sørge for at før du reagerer og komme deg inn i flere problemer, vurderer du hva som er ekte og hva du skaper for deg selv. Svært følelsesmessige mennesker drar stor nytte av å gå vekk fra en situasjon og la støvet slå seg ned før man takler det. [Les: Hvordan roe seg ned - 15 hacks å sette den galne bort]

# 12 Tilgi deg selv. Det er tider når du havner følelser som fortsetter å svinge og setter deg i balanse ved hver tur. Hvis du har noe i fortiden din som du føler deg skyldig i, er du den eneste personen som sannsynligvis tenker på det.

Hvis du har gjort feil på noen og sa at du er lei meg, må du la det være. Du kan ikke gjøre fortiden rett ved å prøve å fikse det; Du graver bare et større følelsesmessig hull for deg selv å falle inn i.

Kontinuerlig self-flogging gir deg ikke noe sted; det holder deg bare i en syklus for å komme forbi den bare for å få den til å komme opp igjen. Ikke prøv å undertrykke det og bare lære å tilgi og la det gå. Det inkluderer å gi slipp på fortiden din og fremover. [Les: Hvordan elske deg selv - 15 måter å oppdage selvlskelse og lykke]

Det er vanskelig å finne balansen når du står stående på en seng av usikkerhet. Uansett hva det var som du bærer, la det gå for å finne styrken du trenger for å være følelsesmessig stabil.

Å være følelsesmessig stabil er lettere for noen mennesker enn andre. Hvis du er en svært empatisk og sensitiv person av natur, kan det være enda vanskeligere. Nøkkelen til å finne din emosjonelle balanse er å lære seg å ta seg tid til å behandle ting, være snill mot deg selv og gi deg en liten slakk og tilgivelse hver eneste gang.

[Les: Emosjonell stabilitet - 12 mystiske faktorer som spiller en stor rolle i det]

Følelser er ikke alltid lett å temme eller å opprettholde kontroll over. Men hvis du kan begrunne gjennom hva du er følelser og skille ut hva som er ekte, hva du kan og ikke kan kontrollere og slutte å analysere, vil du finne deg selv å bli følelsesmessig stabil.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar