13 Skilt du er følelsesmessig festet og faller vanskelig for noen

Noen ganger kan du være følelsesmessig festet og falle hardt uten å innse det. Hvis du ser disse tegnene, blir du definitivt forelsket allerede!

Når du går dypere og dypere inn i et forhold, blir det vanskelig å tyde på å utvikle ekte, komplekse følelser og bare forferdelse. Forskjellen er infatuation kan være svært flyktig og ofte bygget rundt lust, og ingenting mye dypere. Men å forstå om du er virkelig følelsesmessig knyttet til noen, kan være vanskelig, og til tider, selv farlig.

En ny fase i et forhold

Når du begynner å innse at du har forlatt infatuasjonsfasen, vil den ikke slå deg straks. I stedet legger du merke til visse følelser som utvikler seg eller hvordan du føler deg om din partner intensivert. Det er små tegn på å bli følelsesmessig festet som dukker opp langsomt over tid, men du må bare være villig til å passe på dem.

Noen ganger er du ikke forberedt på det, fordi du bare ønsket å være uformell, men ekte følelser kan ikke avværes eller ignoreres før de avtar. Når du er følelsesmessig vedlagt, må du godta at du har gått inn i et nytt stadium av forholdet. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

13 indikasjoner du har blitt følelsesmessig knyttet til

Følelsesmessig vedlegg er ikke noe å være redd for eller et negativt problem i forholdet ditt. Det betyr bare at du blir nærmere å bli et lag. Det er en vakker ting som viser at du virkelig bryr deg om hverandre og setter pris på det obligasjonen du deler. La disse komplekse følelsene jobbe med deres magi naturlig, for i likhet med kvicksand, jo vanskeligere du sliter mot det, jo dypere synker du.

Kanskje du ikke er vant til å føle på denne måten, eller kanskje du er i fornektelse, men å være følelsesmessig knyttet kan være en virkelig god start på sann forbindelse og potensielt kjærlighet. Fordi det ikke alltid er umiddelbart tydelig, kryper det sakte opp på deg til en dag ser du på personen du er med og kan ikke tro at det var noen andre før dem.

# 1 Du ville gjøre noe for å se dem smile. Når de blinker deg et fritt grin eller et bredt smil, gjør det at innsiden din blir all uklar. Til deg er deres smil en av de vakreste tingene i verden. Du finner deg selv og gjør alt som står i din makt for å se det så mye som mulig, selv om det betyr at du gjør en idiot. [Les: 50 måter å starte en dag med et smil]

# 2 Å se dem trist gjør deg trist. Du ser ut til å være mer i tråd med deres følelser enn du skjønte. Deres humør påvirker din. Når du ser dem føle seg litt ned, kan du ikke annet enn å føle på samme måte. Du vil gjøre alt som er mulig for å snu sin stemning og sørge for at ingenting får dem ned.

# 3 Du blir sjalu enkelt. Før du så dem rundt noen andre, tenkte du ikke mye på det. Det plaget deg aldri. Men nå når du ser dem flirte med noen som ikke er deg, kan du ikke hjelpe, men føle et skarpt pang av sjalusi. Dette er normalt. Det betyr bare at du nå bekymrer deg for å miste dem til noen andre, mens før du ikke var det. [Les: Forskjellene mellom sjalusi og misunnelse]

# 4 Du kan ikke forestille deg at de ikke er rundt. Du blir så vant til å ha dem rundt, høre om dagen, gå til middag, og ha lange telefonsamtaler at du glemte hvordan det var før de kom inn i livet ditt. Tanken om ikke å ha dem involvert i din typiske dag til dag lyder utallige.

# 5 De er alltid på tankene dine. Du snakker kontinuerlig om dem til vennene dine til det punktet at de er alle lei av å høre om dem. Og når du ikke snakker om hvor fantastisk de er, tenker du på hvor de er eller hva de gjør. Du husker ikke engang den siste gangen du våknet og de var ikke det første i tankene dine. [Les: Er jeg forelsket? 21 tegn for å dekode den fuzzy følelsen]

# 6 Når de går, kan du ikke vente med å se dem igjen. Selv når du har tilbrakt hele dagen sammen, føles det aldri lenge nok. I det øyeblikket de forlater, finner du deg selv og savner dem automatisk, og skriver dem automatisk for å holde kontakten. Du ser alltid fram til neste gang du vil henge sammen.

# 7 Du ville slippe alle dine planer for dem. Du finner deg selv blåser av andre planer bare for å tilbringe tid med dem. Du skifter møter og ærend rundt bare for å møte dem til lunsj.

Og hvis de kaller deg tilfeldig om midten av dagen for å spørre deg om hjelp eller råd, vil du ikke tenke to ganger om å kansellere det du hadde arrangert for resten av dagen, bare for å gi dem en hjelpende hånd.

# 8 Du føler deg komfortabel rundt dem. Du finner at du har det gøy sammen, uansett hva, selv om det bare henger ut alene, gjør ingenting. Du vil gjerne handle med å ha en massiv natt ute på klubben for en stille natt med dem. Du liker deres selskap så mye at du bare slapper av og ikke late som å være noen andre rundt dem. [Les: Hvordan Netflix og chill den riktige veien]

# 9 Ingen andre er like viktig. Når du er i et overfylt rom sammen, er det som om du har tunnelsyn. De er de eneste i rommet du er interessert i, og andre potensielle partnere spiller ingen rolle for deg.

Du får den sommerfuglen å føle når de er rundt, og det er som alle andre forsvant. Du finner selv at du ikke flirter spesielt med noen andre lenger, men du bryr deg ikke.

# 10 Du vil presentere dem til alle du kjenner. De er så spesielle for deg at du har blitt døende for å introdusere dem til venner og familie, fordi du tror de virkelig ville komme videre. Du vil vite hva dine venner tenker på dem, og du vil at folk skal se hva du ser i dem. Men dypt ned vet du allerede at de vil vibe bra med alle viktige mennesker i livet ditt.

# 11 Du kan åpne opp for dem. Du har aldri følt meg så behagelig å være åpen og ærlig med noen. Du føler at du kan fortelle dem noe. Du har fortalt dem så mye om deg selv at det føles som om du har kjent hverandre for alltid. Når du trenger råd, eller noen til å snakke med, er de den første personen du ringer - og omvendt. [Les: 19 sikkert at du er i et eksklusivt forhold allerede]

# 12 De ringer / tekst / snakker til deg hele tiden. Når du ikke snakker i telefonen, tekst du hverandre. Og når du ikke er i kontakt over telefonen, merker du hverandre i memes online eller tweet hverandre. Du elsker den konstante kommunikasjonen og kan ikke gå uten god morgen eller god natt tekster lenger. [Les: 8 små måter å bygge en lykkelig på etterpå]

# 13 Du er investert i det de er interessert i. Nå bruker du hele tiden på å prøve å imponere på dem, selv med små bevegelser. Du har på seg skjorten de liker, les den boken de nevnte, eller binge se deres favoritt TV-show slik at du kan snakke om det. Alt du kan gjøre for å overraske dem eller vise dem du er interessert, gjør du uten å nøle.

[Les: Dating vs forhold - 14 tegn for å kjenne din sanne status]

Å bli følelsesmessig knyttet til noen sniker seg opp fra ingensteds, men det er ikke nødvendig å være bekymret. De beste forholdene er noen ganger de mest uventede, så bare gå med strømmen og nyt å se din romantikkblomst!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar